- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько
Написано что увеличение на 30, пришло максимум на 5, тоже самое осталась не довольна абсолютно…
- Продавец Позаботько
Дякуємо за зворотній зв'язок, Наталю! Згідно Закону України «Про захист прав споживачів», Ви можете скористатись поверненням товару з різних причин, якщо збережена його цілісність та упаковки. Кратність, заявлену виробником, перевіримо обов'язково.
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько
Товар якісний, підсвічування нормально хотілося покращення, прийшло швидко.
- Продавец Позаботько
Вдячні за зворотній зв'язок, Павле! Приємно, що скористались послугами нашого магазину!
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько
Замовлення прийшло хутко,залишилась задоволена .Дякую і рекомендую
- Продавец Позаботько
Дякуємо за зворотній зв'язок, Інно! Чудово, що покупка є вдалою та корисною! Будемо раді Вам знову!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько
Сервіс якісний, але є питання до товару. Лупа збільшує максимум в 5 разів, але майже всі чомусь вказують що вона 30-кратна.
- Достоинства:
- Велика лупа з підсвіткою
- Недостатки:
- Кратність збільшення не відповідає зазначеній
- Продавец Позаботько
Доброго дня, Дмитре! Властивість даної лупи підтверджена, оскільки кратність перевірена та вираховується за формулою: D = R / F + 1, де D - кратність; R - відстань для найкращого зору; F - фокусна відстань лупи.
- Дмитро Ч***
За вашою формулою кратність виходить ще менше: 0.25 (відстань для найкращого зору) / 0.1 (фокусна відстань лупи) +1 = 3.5
Досі не розумію як ви "підтвердили, перевірили та вирахували" кратність в 30 разів. - Ольга Ц***
Только что купила, увеличение не более как 3-х кратное. Не знаю как вернуть т. К не обладает заявленными свойствами
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Позаботько
Все чудово. Можна дійсно купувати як невеличкий подарунок
- Достоинства:
- велика лупа, яскрава підсвітка, гарне пакування
- Недостатки:
- Продавец Позаботько
Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашої роботи, Валентино! Вдалих покупок та мирного неба!