Отзывы покупателей о Лупа 30 кратная

Оценка пользователей 3.6/5
  • Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько

Написано что увеличение на 30, пришло максимум на 5, тоже самое осталась не довольна абсолютно…

• Продавец  Позаботько

Дякуємо за зворотній зв'язок, Наталю! Згідно Закону України «Про захист прав споживачів», Ви можете скористатись поверненням товару з різних причин, якщо збережена його цілісність та упаковки. Кратність, заявлену виробником, перевіримо обов'язково.

• Павло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько

Товар якісний, підсвічування нормально хотілося покращення, прийшло швидко.

• Продавец  Позаботько

Вдячні за зворотній зв'язок, Павле! Приємно, що скористались послугами нашого магазину!

• Інна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько

Замовлення прийшло хутко,залишилась задоволена .Дякую і рекомендую

• Продавец  Позаботько

Дякуємо за зворотній зв'язок, Інно! Чудово, що покупка є вдалою та корисною! Будемо раді Вам знову!

• Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько

Сервіс якісний, але є питання до товару. Лупа збільшує максимум в 5 разів, але майже всі чомусь вказують що вона 30-кратна.

Достоинства:
    Велика лупа з підсвіткою
    Недостатки:
    Кратність збільшення не відповідає зазначеній
    • Продавец  Позаботько

Доброго дня, Дмитре! Властивість даної лупи підтверджена, оскільки кратність перевірена та вираховується за формулою: D = R / F + 1, де D - кратність; R - відстань для найкращого зору; F - фокусна відстань лупи.

• Дмитро Ч***

За вашою формулою кратність виходить ще менше: 0.25 (відстань для найкращого зору) / 0.1 (фокусна відстань лупи) +1 = 3.5
      Досі не розумію як ви "підтвердили, перевірили та вирахували" кратність в 30 разів.

• Ольга Ц***

Только что купила, увеличение не более как 3-х кратное. Не знаю как вернуть т. К не обладает заявленными свойствами

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько

Все чудово. Можна дійсно купувати як невеличкий подарунок

Достоинства:
    велика лупа, яскрава підсвітка, гарне пакування
    Недостатки:
    • Продавец  Позаботько

Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашої роботи, Валентино! Вдалих покупок та мирного неба!