- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Гарний самокат. Максималка при моїх 86 кг 33 км на годину. При заявлених 40. Важкий для дівчини.
- Достоинства:
- Заряд тримає довго, легко запамʼятати меню, гарні амортизатори, мʼякий на лежачих поліцейських.
- Недостатки:
- Важкий, при заряджанні не можна подивитись на скільки зарядився. Задній привід. Мінімальне меню. Не підʼєднується до телефону
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук. Заявлена швидкість у 40 км можлива за ідеальних умов – рівній дорозі, безвітряній погоді, температурі близько 25°C та вазі райдера до 70 кг. На реальні показники можуть впливати рельєф місцевості, стиль їзди та вага користувача.
- Артём Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Купляв тут, використовую кожен день як основний транспорт вже протягом 4 місяців, самокатом задоволений повністю реальний запас ходу біля 50 км , максимальну швидкість тримає при повністю зарядженій батареї але і 30 км/год коли заряду мало також достатньо, дуже добре тягне в гору навіть вдвох.
З коробки дуже м'які гальма рекомендую підтягнути та є момент з стуком в рульовому стакані , таке часто буває на цій моделі, виправити легко в ютубі є відео огляд де чоловік розказує як це полагодив- Достоинства:
- Чудова швидкість лаконічний дизайн, міцність, запас ходу, надійність
- Недостатки:
- задній габарит слабуватий, момент зі стуком в рульовому стакані але легко виправити
- Назар С***
А можешь дать ссылку на видео
- Эдик Е***
хотел просить у меня такой как у вас но к мобильному не могу подклучится иле у него нету блютуза
- Евгений А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
На долго хватает зарядки, отличное качество сборки, есть режимы скорости. Негде не слышны скрипы при езде. В характеристиках указывают вес до 100 кг, я вешу 90кг и всё супер.
- Достоинства:
- Хорошая сборка, вес и вправду выдерживает
- Недостатки:
- Пока не обнаружил, все ок
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Взял для прогулок по парку и не пожалел. Это просто идеальный вариант, чтобы не ходить пешком. Особенно круто, что есть разные режимы скорости. Если хочешь побыстрее — не проблема, если потише — тоже можно.
- Достоинства:
- Теперь не нужно ходить пешком)
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Досвід використання електросамокатів великий. Якщо розглядати то цей найкращий. Не тріщить і не розвалюється при їзді. Зручний, якісний, міцна рама. Складається досить компактно, можна носити за собою, хоч і важкуватий.
- Достоинства:
- Все описав
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, дякую вам за вiдгук
- Софія К***
Вітаю) Підкажіть будь ласка,
чи блокується електросамокат від угону?
- Мирослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Чудовий варік для Одеси. Завдяки АКБ на 15 ампер можна доїхати до будь якої точки і не перейматися, що сяде. Я дуже задоволений. Чекаю потепління, щоб більше на ньому ганяти.
- Достоинства:
- Хороша батарея, красивий дизайн
Представник постачальникаДоброго дня , дякую Вам за вiдгук
- Макс С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Пользуюсь почти год и решил оставить отзыв. Самокат оправдал все ожидания и нареканий к нему у меня нет. Съемная акб, которую можно заряжать отдельно от самоката, складывается и легко транспортируется, отличные передние и задние тормоза. Менял пару раз колодки на сервисе, так как люблю быструю езду и соответственно тормоза уходят быстро. В целом очень шустрый и маневренный.
- Достоинства:
- Быстрый, маневренный.
Представник постачальникаДоброго дня , дякую Вам за вiдгук
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WoW Electro. Цвет: Черный
Самокат дуже крутий! Важкий підійде більше для дорослого.Оригінал, гарантія 2 роки.Рекомендую, хто хоче взяти якісне!
- Достоинства:
- Все добре
- Продавец WoW Electro
Дякуэмо за вiдгук!
Успiхiв ;) - Микола І***
Наскільки при користуванні заявлені характеристики відповідають дійсності?
- Софія К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Такий самокат купували не тут але ,що можу сказати,заряду вистачає надовго,вдвох з дитиною зручно їздити так як деко широке і довге,важкий щоб занести на 4тий поверх,треба постаратися особливо жінці,на гірки заїзджає хорошо.Все б нічого,але через місяць їзди почався скрип в стойці руля ,скрипить наче йому сто років,поворотників немає ,до програми не привязується.Для того щоб не поїхав хтось інший, треба купувати замок на колесо,сигналізацію та тросик.
- Достоинства:
- Заряду вистачає на довго
- Недостатки:
- Через місяць люфт в стойці руля,недешевий самокат
Представник постачальникаДоброго дня, Софія!
Дякую за відгук.
По будь-яким питанням, звертайтесь до нашого сервісного центру.- Макс К***
Там люфт може бути через те, що погано прикрутили саме кермо. Підіжміть шурупи на кермі і все буде ґуд