Отзывы покупателей о Кожаная сумка мужская Vintage 20х24,5х6 см (sum0022397)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Максим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Рыжий

Користуюсь більше року. Сумка дуже зручна, багато карманів. З замками проблем немає. Покупкою задоволений.

Максим, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Шикарная сумка. Заказал вторую на подарок

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Завьялова Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Рыжий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Використовується трохи менше року, недоліків не виявлено

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Не можу поставити 5 зірок щодо рекомендації, оскільки колір не для кожного.
    • Соответствие указанным размерам

• Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудова сумка! Виглядає привабливо, зроблена з м'якої натуральної шкіри. Зручна, багато різних відділень. Але компактна, не для габаритних речей. Що сказати, товаром повністю задоволений. Сподіваюся, і прослужить довго.

Достоинства:
    Якісний товар, натуральна шкіра за акційною ціною. Приваблива на вигляд.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Михайло, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Рыжий

Спасибо большое за сумку.Брала мужу,но передумала и оставила себе.

• Продавец  Carry Central

Анна, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Олександер Л***

Гарна сумка

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександер Л***

Дякую сумка гарна.

• роман о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

приємно здивувала якість, продумані деталі, розмір не маленький, загалом задоволений!

Роман, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Дмитрий С***

Привет всем
    Только что забрал сумку с почты.
    Что сказать, на сумке весит образец материала (кожи) из чего она сделана, но только образец хороший и прочный, а вот сумка изготовлена с другого материала. Тонкая тонкая очень.
    Надеюсь что сразу не полопается/потрётся!

• Всеволод Ї***

Доброго дня
      Скажіть будь ласка, як ця сумка у повсякденному використанні?
      В неї поміститься блокнот (записник) з телефоном і гаманцем?
      Наскільки сильно зносився матеріал за цей час?

• Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Классная сумка, полностью соответствует фотографиям. Кожа неплохого качества, довольна плотная, хорошо держит форму, пошита аккуратно. Рекомендую.

Достоинства:
    Цена, качество.
    Недостатки:

Роман, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Виталий О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Рыжий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купил уже вторую сумку данного производителя. Как по мне - оптимальный вариант для поездок на работу.
    Из минусов - непрочная ткань перегородок, недостаточное количество внутренних карманов для ручек, карточек и т.д.
    Имеет смысл брать по акции не за эти деньги.
    А так всё ок, доволен покупкой.

Достоинства:
    Кожа, качество изготовления
    Недостатки:
    Непрочная ткань перегородок, недостаточное количество внутренних карманов.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Віталій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.