Отзывы покупателей о Колготки большого размера Gabriella Microfibre 60 Plus Size 8/9 Nero
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: 7. Цвет: Черный
Колготи супер, дякую
- Продавец MiAmor
Добрий день, дякуємо за відгук, носіть із задоволенням!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: 9. Цвет: Черный
Пізно побачила відгук про те що ноги завузькі, а шортики навпаки - на виріст, до того ж ластки на них шортиках - жах, вони подвійні спереду і ззаду
- Продавец MiAmor
Добрий день, нам прикро, що товар не виправ Ваших очікувань.
Дана модель колгот повномірна, а саме розмір 8/9 на обхват по стегнах до 204 см (для комфорту в розмірі 8/9 є додаткова вставка попереду, це видно на каталожному фото з упаковки, ми спеціально розмістили його в картці товару).
Колготки великого розміру Gabriella Microfibre 60 Plus Size 8/9 Nero користуються великою популярністю серед наших клієнтів.
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: 6. Цвет: Черный
Носила Р.7, був завеликий,замовила та проплатила Р.6 (там інша вставка, а це має велике значення). Постачальник надіслав не той розмір і я фактично отримала ще більший ,а саме Р.8/9. На превеликий жаль,я не перевірила товар при доставці,було не зручно роздивлятись жіночі колготи при знайомих,які знаходились поряд.А побачила невідповідність тільки через 10 днів. До самого товару претензій не маю,головне-правильно підібрати розмір,а тим хто його надсилає потрібно робити це уважніше,адже ви працюєте з"пікантним" товаром.
- Достоинства:
- До цієї поставки була задоволена.
- Недостатки:
- Надіслали не той розмір,що оплачувала.
Соответствие размерной сетке
Большемерит
- Продавец MiAmor
Добрий день, Олено! Після звернення зробили обмін товару, носіть із задоволенням!
- Эседуллаева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: 9. Цвет: Черный
Не люблю писати відгуки, але ці колготи настільки мене розчарували, що маю написати. Самі колготи неначе зібрані з 3 частин. Дві ноги і вставка. Носити їх не можливо, спадають. Відчуття *матня по коліна» це саме про них. Матня широченна, а ноги вузькі. Я вважаю якщо виробник позиціонує про великий розмір і якість, то можна було б зробити нормальні пружні шортики, а не варіант бабських колгот, які розтягнулись з 1го разу. За такі гроші категорично не рекомендую. Буду шукати інші варіанти.
- Продавец MiAmor
Добрий день, розмір 8/9 розрахований на обхват по стегнах 164-204 см (правильно виміряти обхват по сідницях по самій випуклій частині)- дана модель повномірна, розраована саме на такі параметри.
Колготки Gabriella Microfibre 60 Plus Size - топ продажів, ми про них отримуємо тільки позитивні відгуки.
Прикро, що Вам товар не підійшов.