Отзывы покупателей о Альбом для скетчинга и рисования белая бумага А5 250 г/м2 50 листов скетчбук Art Planet (Art357663)

Оценка пользователей 4.98/5
  • Валентин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5

Все підійшло. Якість паперу - супер

• Продавец  Great LUCK

Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK

• Влад Л***

Зручні сторінки, папір пробачає багато помилок

Недостатки:
    Не зайшов
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо за відгук! Всі позитивні сторони паперу віднайшли, користуйтесь із задоволенням!) Хай щастить!)

• Ілля Н***

Неймовірно якісний та щільний папір.

• Продавец  Great LUCK

ІЛЛЯ, щиро дякуємо за відгук) Творчого натхнення!)

• Владислав К***

хороший скетчбук

Достоинства:
    хороша бумага
    • Продавец  Great LUCK

Щиро дякуємо, Владиславе, за Ваш відгук! Творчого натхнення))

• Татьяна І***

Купувала для подарунку дитині на день народження ( за два дні до дати). Хвилювалась що не встигнуть доставити АЛЕ ні , все швидко доставили в цілості.
    Дякую.

Достоинства:
    Швидкість
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтесь ще до нас))

• Кравченко В***

Користуюсь цими скеичбуками досить давно. Перевірена якість, гарна товшина, достатня кількість аркушів, підходящі розміри за дуже привабливу ціну.
    2 фото - пастельні олівці Caran'Dashe,
    3 фото - маркери спиртові, акварельні, олівці.
    4 фото - спиртові маркери
    І на 5 фото показую що витримує десть по 4-5 шарів спиртових маркерів і не перебивається на наступний аркуш.
    Тому однозначно рекомендую. Чекаємо ще появу квадратних та А4. Дякую

Достоинства:
    Якісні скетчбуки за дуже привабливу ціну

• Михайло М***

Задоволений

Достоинства:
    Якісний продукт
    • Продавец  Great LUCK

• Юліан

Задоволений товаром та обслуговуванням. В скетчбуках я не дуже робираюся, але племенниця була задоволена. Відправили швидко.

Достоинства:
    Якісний скетчбук
    • Продавец  Great LUCK

Юліан, щиро дякуємо вам за відгук!

• Богдан С***

Заказал под перьевую ручку (в обычном блокноте чернила проступали и растекались). Сделал заказ. Позвонила приятная девушка и все рассказала. На все вопросы ответила. И предупредила о сроках доставки. Блокнот пришел в пленке+упаковка. Листы блокнота плотные и толстые. Чернило не проступает и не растекается.+ удобный формат если малое пространство на столе. Удобный и классный. Советую!

Достоинства:
    Приятная не глянец бумага. Блокнот пришел в пленке+упаковка. Девушка - продавец дала полную консультацию. Листы блокнота плотные и толстые. Чернило не проступает и не растекается.+ удобный формат.

• Ганна Г***

Дуже гарної якості альбом. Зі мною швидко звʼязалися і відправили замовлення. Дуже вдячна!

• Продавец  Great LUCK

Ганна, щиро дякуємо за ваш відгук! Малюйте із задоволенням)

• Томас Ф***

Отличный скетчбук, рисовать в одно удовольствие

• Продавец  Great LUCK

Дякуємо за відгук! Творіть із задоволенням!

• Дмитро Р***

Прийшло дуже швидко, дякую

Достоинства:
    Дуже гарний скетчбук
    • Продавец  Great LUCK

Дмитро, щиро дякуємо за ваш відгук)

• Тамара С***

дуже класні скетчбуки. якісний папір. доставка швидка. буду купляти ще.

Достоинства:
    якісний папір
    • Продавец  Great LUCK

• Леся Є***

Класний

• Продавец  Great LUCK

Леся, дякуємо за ваш відгук!

• Юра В***

Дуже сподобався! Чудовий та якісний папір !

Достоинства:
    Якісний та товстий гладкий папір
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Great LUCK

• Ирина Г***

Дитині дуже сподобалось, заказівали повторно

Достоинства:
    Щільний папір. Зручна пружина.
    • Продавец  Great LUCK

ІРИНА, дякуємо за повторну покупку! Звертайтесь ще))

• Оксана

Чудовий якісний скетчбук ! Товстий гладкий папір !Дуже сподобався ! Найкращий подарунок для себе ! Дякую Вам !

Достоинства:
    Щільний якісний папір !
    • Продавец  Great LUCK

Оксана, дуже дякуємо за ваш відгук! Малюйте із задоволенням та звертайтесь до нас ще)

• Родіон К***

Дуже чудовий сподобалось в ньому малювати рекомендую всім

• Продавец  Great LUCK

Щиро дякуємо, РОДІОН , за Ваш відгук та рекомендацію!) Творчого натхнення!!!

• Тетяна

Скетчбук чудовий. Папір щільний. Формат А3 зручний. Дитина задоволена. Доставка швидка. Дякую.

• Продавец  Great LUCK

Тетяна, щиро дякуємо за ваш відгук) Звертайтесь до нас ще!

• Інна

Гарна якість. Для профмаркерів саме те, чорнила не переходять на іншу сторону паперу. Сам папір гарної щільності. Замовляю втретє.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    У юних художників може швидко закінчуватися, але то все індивідуально)
  • Ірина З***

Альбом дуже гарної якості. Дякую за швидку доставку та зворотній зв'язок

• Вікторія Т***

Купувала на подарунок. Дуже сподобався. Якісний папір для малювання будь-якими матеріалами. Чудовий, продуманий дизайн.

Достоинства:
    висока якість, зручний формат
    Недостатки:
    відсутні
  • Анастасія Т***

Швидко надіслали, дитині сподобався

• Боровская А***

Чудова якість

• Продавец  Great LUCK

Анна, дякуємо вам за відгук)

• Ігор Л***

Гарно виглядає.

Достоинства:
    Якість
  • Ирина Б***

Замовила альбом для малювання, чудової якості, щільні аркуші, задоволена покупкою

• Продавец  Great LUCK

Ірина, дуже дякуємо за ваш відгук) Звертайтесь до нас ще)

• Руслана Б***

Я купувала його на подарунок.
    Подарунок дуже сподобався
    Дякую

• Продавец  Great LUCK

Руслана, дуже дякуємо за ваш відгук!

• Марія Б***

Якісний папір, зручний формат, ідеальний для скетч маркерів

• Продавец  Great LUCK

Марія, щиро дякуємо за ваш відгук та повторну покупку)

• Денис Ш***

Альбом повністю відповідає опису. Папір дуже цупкий - для малювання ручкою саме те! Основа з товстого картону зручно тримає весь стос.
    Замовлення швидко опрацювали та оперативно виконали. Дякую.

Достоинства:
    Цупкий папір. Міцна основа. Швидка доставка.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Great LUCK

Денис, щиро дякуємо за ваш відгук!

• Марія П***

Хороший, якісний альбом, прекрасне обслуговування! Дякую!

• Продавец  Great LUCK

Марія, дуже дякуємо за ваші теплі слова та відгук! Звертайтесь до нас ще!

• Карина

Купила альбом на подарунок, в додачу до акрилових маркерів. Якість на вищому рівні, дуже подобаються малюнки , що виходять. Не відзеркалюються на іншій стороні. Отримувач задоволений. Продавець уважний і відправка була швидкою. Дякую

Достоинства:
    Якість, щільність
  • Ганна М***

Альбом дуже гарний, листки цупкі,товсті, малювати буде одне задоволення. Рекомендую! І продавця також, все оперативно ...

Достоинства:
    Все супер!
    Недостатки:
    Не виявила
  • Галина

Купувала альбом і олівці для внучки; вона у захваті від подарунка!

Достоинства:
    Гарний папір, малювати - одне задоволення!
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Great LUCK

• Александра К***

Замечательный альбом плотная бумага рисунки невероятные получаются

• Продавец  Great LUCK

Олександра, щиро дякуємо за ваш відгук! Зветайтесь до нас ще)

• Анастасія

Товсті аркуші, зручно малювати акриловими маркерами , не перебиваються. Зручний формат. Сам альбом дуже класний, виправдав очікування.

Достоинства:
    Сам альбом чудовий для малювання маркерами, донька задоволена.
    Недостатки:
    Стосовно самого товару недоліків не побачила. Недолік лише доставка, альбом передавали на відправку новій пошті довше, ніж я очікувала. трохи змусили понервувати, бо Альбом був на подарунок.
  • Богдан К***

Сестрі сподобався каже гарна якість, шільний памір при малюванні маркерами їх не видно на наступній сторінці)

Достоинства:
    Зручність, шільність папері