- Коля М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все ціле, гарної якості
- Достоинства:
- Гарної якості
- Недостатки:
- Організація
- Коля М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовив, чекав майже тиждень, позвонив в підтримку, виявилось що навіть не відправили його, тому прийшлось відмовлятись.
- Недостатки:
- Організація
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
- Валерия Т***
У вас дверь не верно собрана
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Великий, класний і добре деталізований набір. Хоч на коробці пише 18 , але син 10 років, великий любитель Лего сам його склав за пару вечорів.
Рекомендую. - Настя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Конструктор чудовий, коробка прийшла ціла.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже довга доставка
- Агеева Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дякуємо, товар з Польщі прийшов у чудовому стані, все Ок. Єдине, змінилася компанія, бо чомусь Міст зараз працює не скрізь по Харківській області. Із термінами трохи не впоралися, усе інше+
- Достоинства:
- Якість товару, якість комунікації
- Недостатки:
- Терміни доставки і зміни компанії з доставки. Понад двох тижнів чекали
- Анна П***
Доброго дня, а продавець тримає з вами звʼязок? мені за 8 днів так і не написали/подзвонили
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Lego як завжди робить ТОП продукт
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовляв конструктор на подарунок. Сап конструктор звісно класний, але доставка це повне розчарування. Краще замовте в Україна, ніж отримати роздовбану коробку
- Недостатки:
- Доставка Meest
- ЕвгенийПродавец: RozetkaEU
Крутой набор! Получить удовольствие при сборке, и радует глаз в собранном виде на полке
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще пока не складав, але машина крута!
А ще краще що в подарунок іде міні фігурка. - Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний конструктор!!!
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лего є лего
- Поліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний конструктор, повністю відповідає заявленому опису та фотографіям. Підходить навіть на подарунок для дорослих чоловіків
- Достоинства:
- Повністю відповідає фотографіям та опису
- Недостатки:
- Трохи погнулася коробка при доставці
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Конструктор LEGO Technic Ford GT 2022 1468 деталей (42154) Хороший подарунок. Позитив при складанні!
- Достоинства:
- Велика кількість якісних деталей! Доступна інструкція!
- Недостатки:
- Не вистачило 2 деталей на 4 рівні.
- Станіслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний, стильний, великий набір! Збирати цікаво, в мене складання зайняло 9 годин та 2 помилки із-за інструкції. А в цілому все чудово, буду купляти ще лего набори!!
- Достоинства:
- Якість, ціна, інструкція, стиль
- Недостатки:
- Інструкція
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова іграшка але дорога.
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий конструктор.
Сину дуже сподобався. Дуже реалістична модель. - ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хто, можливо, вагається це для вас. Беріть, не пошкодуєте. Набір дуже якісний, найкраща ціна за таку кількість деталей (в лінійці LEGO Technic)
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лего,є лего
Все красиво та якісно - Гура Б***Продавец: Rozetka
Дуже крута річ, зібрав за два вечори, орієнтовно за 10 годин, чудова якість та зрозуміла інструкція, відразу хочу заспокоїти всі хто сумнівається що якоїсь деталі не вистачить - все чітко, ще й залишились(останнє фото)
Дитина 31 рік в захваті)- Достоинства:
- Зрозуміла інструкція, висока якість деталей
- Роман Р***Продавец: Rozetka
Прекрасний набір!!!