- Назар Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Кабель хороший, надійний
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Через неделю уже не работает и бьет током провод
- Достоинства:
- Первую неделю работает хорошо
- Недостатки:
- После недели использования можно выкидывать в мусор или использовать провод как веревку
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті для вирішення проблеми.
- Євгенія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Дякую
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Провулок тонкий і не робочий. Не заряджає. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - напишіть нам в особисті для вирішення питання.
- Софія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Для зарядки через павер банк жахливий кабель :( Розряджає телефон, а не заряджає..
- Продавец kostor
Дякуємо за відгук!
Можливо, справа у павербанку або роз'ємі, можете написати нам - допоможемо вирішити питання.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Забрал кабель нареканий нет, работает
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Попрацював пару днів і перестав заряджати, візуально дефектів немає, перевіряв на різних телефонах - проблема таж
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перестав працювати
- Продавец kostor
Добрий день, за вашим замовленням ще діє гарантія, зверніться до нас в особисті для вирішення питання
- Булавацкий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Заряжает 6 часов вместо 1,5, может заряжать ,а потом остановиться зарядка просто так,шнур фуфло,не советую
- Продавец kostor
Нам шкода, що товар не виправдав очікувань. Зверніться в підтримку — допоможемо вирішити проблему або замінити товар.
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Через пів року проблема з заряджанням,з блоком живлення все гараз, інший шнур підключив все без проблем працює
- Достоинства:
- Вартість, довжина
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що виникла проблема з кабелем через пів року використання. Зазвичай такі ситуації пов’язані з природним зношенням або частим згинанням у місцях з'єднання. Ми уважно ставимось до якості товарів і вдячні за зворотний зв’язок — саме він допомагає покращувати якість товару.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Не заряджає взагалі,стоїть відсоток на місці думала проблема в блочку але ні,перепробувала всі
- Продавец kostor
Шановна Марина. Нам прикро, що у вас виникла така ситуація з кабелем. Якщо кабель зовсім не заряджає пристрій, можливо, має місце виробничий дефект. Перед використанням рекомендуємо перевірити: Чи підтримує ваш пристрій даний тип кабелю (оригінальні аксесуари Apple або сертифіковані аналоги). Чи працює порт зарядки вашого пристрою – інколи забруднення або пил можуть впливати на контакт. Чи справний блок живлення – навіть якщо кабель підключений правильно, інколи проблема може бути в адаптері живлення або розетці. Якщо ви вже перевірили все вищезазначене і проблема не зникла, зверніться до нас у переписці щодо замовлення або через сервісну підтримку у Viber/Telegram. Ми допоможемо вирішити питання, щоб ви залишилися задоволені покупкою!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
З першого дня не заряджає кабель. Пробував різні блоки саме шнур не дає нормально заряджати. Розчарований покупкою . Хотів би замінити або повернути
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що вам трапився несправний кабель. Ви можете оформити повернення або обмін згідно з гарантійними умовами. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки – ми допоможемо вирішити це питання якомога швидше.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Супер,довгий
- Достоинства:
- Якісний та довгий
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Кабель не попрацював і півтора тижні як перестав заряджати. Наче поклала заряджати, через пару хвилин дивишся, а вже все, вже не заряджає.
- Достоинства:
- Довгий
- Недостатки:
- Перестав заряджати не попрацювавши і півтора тижня!!!
- Продавец kostor
Шановна Марина, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою. Зазвичай кабель перестає заряджати через кілька можливих причин: Перегин або механічне пошкодження: якщо кабель часто перегинався, це могло призвести до пошкодження внутрішніх проводів. Забруднення або окислення контактів: якщо роз'єм забруднився або з'явилася корозія, це може заважати передачі електрики. Несправність зарядного порту пристрою або адаптера: іноді проблема може бути не в кабелі, а в порту пристрою або адаптері живлення. Заводський брак: можливий рідкісний випадок, коли кабель має прихований дефект, який проявляється через короткий час використання. Рекомендуємо спробувати перевірити кабель із іншим пристроєм та адаптером, щоб виключити можливість проблеми зі стороннім обладнанням. Якщо ж кабель продовжує не працювати, радимо звернутися до нас для обміну товару чи повернення коштів. Ми обов’язково передамо ваш відгук виробнику для аналізу та усунення подібних ситуацій у майбутньому. Дякуємо за вашу увагу до деталей і за те, що повідомляєте нам про такі випадки. Ми прагнемо забезпечити вас якісними товарами та відмінним сервісом.
- Кирило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Неякісний кабель, заряджає в 4 рази повільніше ніж оригінал
- Продавец kostor
Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія протягом 3-х місяців. Зв'яжіться з нашою службою підтримки та наші спеціалісти Вам допоможуть.
- Оля С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Купили провод 4.01. ,сегодня 7.01. провод не заряжает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Проработал 3 дня
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що кабель перестав працювати так швидко. Це неприпустимо, і ми хочемо допомогти вирішити цю ситуацію. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки або магазину, де було здійснено покупку, для заміни товару чи повернення коштів. Ми також передамо ваше зауваження виробнику, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Прийшов не робочий кабель
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ви отримали неробочий кабель. Це неприпустимо, і ми хочемо виправити ситуацію. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки або магазину, де було здійснено покупку, для заміни товару чи повернення коштів. Ми цінуємо ваш вибір і зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені нашою продукцією. Дякуємо за розуміння!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Кабель заряджає за ніч на 60 %. Такого жахливого кабелю в мене ще не було. Звернулась до продавця з цього питання. Але продавець нічого не відповів
- Достоинства:
- Недостатки:
- Кабель не заряджає. Продавець не реагує на звернення
- Оксана П***
Вибачаюсь, не бачила повідомлення! Продавець відреагував і запропонував надіслати новий кабель! До продавця зауважень немає
- Продавец kostor
Добрий день, ми раді, що ситуація вирішена. Дякуємо, що обираєте нас
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Кабель працює чудово, користуюся вже три місяці. Швидко заряджає.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Тетяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Товар низкого качества, на телефонном разъёме отходит корпус с первого дня.
- Продавец Ovollovo_old
Добрий день, Шановний Олександр, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про замовлення вирішемо ваше питання, гарного дня)
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
Швидка доставка. -
Гарно запаковано. -
Довжина кабелю. -
Думаю на довго не вистачить (( -
Довго заряджає ((( -- Достоинства:
- Довжина кабелю.
- Недостатки:
- Довго заряджає (((
Перевірено на iphone & ipad
- Продавец Ovollovo
Шановний Роман, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, у вас є гарантія на товар, зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про замовлення і ми вирішимо ваше питання, гарного дня)
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Белый
Придбав кабель, попрацював місяць і перестав робити. Повідомив про проблему, продавець одразу вийшов на звʼязок і запропонував вирішення мого питання!
Залишився задоволений!- Достоинства:
- - Швидка доставка
- Ввічливий продавець, підтримує контакт у разі питань та проблем! - Недостатки:
- Перший кабель попрацював не довго
(другий не знаю скільки пропрацює)
- Егор Г***Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Белый
попался брак
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами для вирішення питання.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 2. Цвет: Белый
В користуванні біля 3-х місяців, швидка зарядка, зручний
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Зінаїда Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 2. Цвет: Белый
Все було вчасно, продавець хороший. Все працює. Дякую.
- Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1. Цвет: Белый
Заказал,сразу отправили. Оперативно. Все работает
- ЛюдаОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1. Цвет: Белый
Замовила кабель більше 3-х місяців тому. Працює чудово, без нарікань.
- Достоинства:
- Низька ціна
- Ольга Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1. Цвет: Белый
Кабель прекрасно заряджає телефон, все добре.
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1. Цвет: Белый
Все працює чудово, дякую
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 2. Цвет: Белый
Кабель працює і заряджає добре
- Достоинства:
- Кабель працює і заряджає добре
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1.5. Цвет: Белый
Если вы хотите заряжать свой телефон вечность, то берите. Кабель ужасный, пропускает наверное 1А очень долго заряжает айфон 11. Не рекомендую
- Достоинства:
- Белый
- Недостатки:
- Качество
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1. Цвет: Белый
Все добре
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1.5. Цвет: Белый
все добре працює
- Арсеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1.5. Цвет: Белый
Чудовий кабель, працює як треба довжина 1,5 м дуже зручна можна спокійно користуватися телефоном навіть під час заряджання. Заряджає швидко, роз'єми щільно прилягають, сам провід виглядає міцним. За час використання проблем не помітив.
- Достоинства:
- Надійний, міцний
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1.5. Цвет: Белый
Все працює
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1. Цвет: Белый
Все нормально працює.
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Длина: 1. Цвет: Белый
Є варіанти довжини що +
- Достоинства:
- Класний і якісний кабель
- Недостатки:
- Пока нема