Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Стол компьютерный с полочками универсальный RedWood Ванкувер Ш1416*В1226*Г600 Венге/Белый RLST24wengewhite

Оценка пользователей 4.8/5
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Кінцевий результат задовольнив, сподобалося. Довелося погратися поки зібрала, але то нічого в порівнянні з тим що вийшло. Консультант ввічливий, все докладно пояснила, дякую!!

Достоинства:
    Стильний, гарний, не важкий
    Недостатки:
    Бідна інструкція по збірці, не все було зрозуміло
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

От ніби ж все чудово, але є нюанс....
    Замовив стіл, особливо сподобалось при виборі, що полиці на ліву сторону! Почав збирати, і зрозумів, що він швидше з полицями на праву сторону, бо якщо збирати з полицями на ліву сторону, то отвори які використовуються для механізиів, що притягують стільницю опиняються зовні, а якщо збирати на праву сторону, то їх не буде видно зовсім ( будуть з внутрішньої сторони стола). А потім згадав, що консультант мене попереджала, що модель УДОСКОНАЛЕНА, і тепер збирається на ОБИДВІ сторони! Я чомусь думав, що якщо модель в назві позиціонується як з полицями з ліва, то "костилі" які її зможуть зробити " правою" проявляться саме на такій збірці...
    Все ж таки заглушки які прикривають кріплення знаходяться зверху і позаду і не дуже помітні, але тоді назву перейменуйте.

Достоинства:
    Дешево, акуратно, зв'язалися зі мною у вихідний день у вечері, все пояснили, швидко відправили.
    Якби мені потрібно було стіл з полицями на праву сторону, то ще й шосту зірку хотілося би поставити .
    Недостатки:
    Назва уже не відповідає дійсності. Це уже стіл з можливістю зібрати на обидві сторони, а як "правий" він виглядатиме краще.
  • ОЛЕКСАНДРА Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Швидко відправили , прийшло все ціле та в дуже гарному упакуванні що що окрема подяка . Сподобалося що стіл дзеркальний , можна полички як на ліву так і на праву сторону . Виглядає стильно , дитина задоволена - мама счатлива ) дякую продавцеві .

Достоинства:
    Все
  • Вадим І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Дуже гарний стіл. Швидка доставка, гарно запакований. Також хочу відмітити доброзичливість консультанта, з яким зв'язались при замовленні. Все пояснили. 10/10

Достоинства:
    В відгуку написав