Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Стол компьютерный с полочками слева RedWood Ванкувер Ш1416*В1226*Г600 Антрацит RLST24anthracite

Оценка пользователей 4.71/5
  • Марина Т***

Стіл супер!!!

Достоинства:
    Великий,дуже зручне розташування поличок.Гарно вписався в інтер'єр кімнати.Рекомендую!!!))
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Замовляла майже рік тому, хочу відзначити що за рік активного користування з ним ніяких нарікань! Жодних сколів чи дефектів, повністю відповідає фото продавця. Збирається гарно, всі деталі рівно підходять, не люфтить.

Окремо хочу відмітити роботу продавця, я не знайшла на сайті такий стіл з поличками справа, але консультант допоміг і виготовили саме з поличками справа

Є нюанси які треба врахувати:
    - на темних меблях пил видно набагато сильніше ніж на світлих, тому протирати придеться частіше
    - зібрати мені одній було нереально через особливості кріплення столєшниці до полок, тому прийшлося просити про допомогу :D
    - це не до продавця момент, але все ж треба враховувати: пакування і доставка нової пошти крупногабариту твкого плану буде коштувати як половина столу, і він приїжджає в такому дерев'яному каркасі, який важко відкрити

Достоинства:
    Якість, зручність, швидкість виготовлення
    Недостатки:
    У самого товару нема, є нюанси які описала у відгуку
  • Ольга

Очень довольна покупкой!

Достоинства:
    стильный, удобный, компактный
    • Продавец  RedWood

• Светлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Стіл те, що треба. Шукала саме такі габарити: в міру широкий та довгий. Можна замовити поличку зліва або з правої сторони. Ціна дуже приємна. Доставка нп вийшла не дорогою. Не швидко але зібрали собі. Недоліків щодо самого столу немає.

Достоинства:
    Габарити, функціональність та ціна
    Недостатки:
    Інструкція не дуже зрозуміла
  • Галя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Хороший стіл, швидко зв'язалися і відправили, відповідальний продавець

Достоинства:
    Дитині сподобався
    Недостатки:
    Інструкція не зовсім зрозуміла
  • Олена Я***

Дякую ;)

Достоинства:
    Все добре
  • Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Отличный ребёнку понравился, собрали сами без проблем тоже с ребёнком.Смотрится красиво, если на нем не танцевать я думаю послужит

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Стол сделан из довольно качественных материалов, о чем говорят вес стола порядка 20 кг. Правая часть столешницы имеет хороший упор и фиксацию, а вот левая фиксируется на конфирматы к полке и боковой планке, без хорошего упора, надеюсь в будущем не просядет. В комплекте была инструкция, шестигранник и набор фурнитуры. Так же порадовали сроки доставки, стол доставили через пол страны на второй день после заказа.
    Вцелом покупкой доволен.

Достоинства:
    Качество материалов, сроки доставки, простота сборки, внешний вид.
    Недостатки:
    Крепление одной части столешницы только на конфирматы.
  • Алексей Б***

Все добре!!! Рекомендую

• Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Якість нормальна, інструкція зрозуміла, зібрав швидко. Дизайн сподобався.

Достоинства:
    Зазначені вище.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
  • Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Гарний стіл, якість теж хороша.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не виявила
  • Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Швидко відправили. Інструкція трішки не зрозуміла, але людина яка розбирається в цьому склала за 30 хвилин не дивлячись на неї

• Геннадій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Гарний стіл. Надійшов у дуже надійній упаковці - продавець постарався щоб не було пошкоджень під час перевезення. Окремо про продавця - йому окрема подяка - він надзвичайно клієнтоорієнтований:
    1) у комплекті не виявилось спеціального ключа, то продавець надіслав його окремо за свій рахунок
    2) попросив продавця зробити невелику додаткову деталь до столу - він погодився, але не хотів виставляти за це додаткову оплату (довелось вмовляти :))

Достоинства:
    Гарний надійний стіл, надзвичайно клієнтоорієнтований продавець
    Недостатки:
    Не виявлені
    • Продавец  RedWood

Дякуємо!!!!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Гарний стіл. Доставка швидше ніж було заявлено. Сколів/подряпин не було, добре запокован. Інструкція не дуже зрозуміла, але не дивлячись на це, сама зібрала його за 1,5 години. Донечка у захваті, тепер чекає коли почнуться уроки

Достоинства:
    Швидка доставка. Приємна дівчина-менеджер.

Дякуємо!!!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Після замовлення мені зателефонували і сказали що стіл відправлять через тиждень,а як виявилось відправили через день.В цілому покупкою задоволений.Слава Україні

Достоинства:
    Чудовий стіл за такі гроші
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  RedWood

• Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Стіл дуже крутий)) Доставили швидко. Єдине що не дуже зрозуміла інструкція, прийшлось повозитися поки зібрали

Достоинства:
    Ціна, якість, доставка
    Недостатки:
    Незрозуміла інструкція
  • Дарья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Замовила одразу два столи (з тумбами на різні боки)
    Дівчина, що приймає замовлення, дуже допомогла з вибором.
    Інструкція зрозуміла, треба лише уважно читати.

Достоинства:
    Ціна=якість, доставка НП маленька, пакування гарне.

• Марина Г***
    Продавец: RedWood

Дуже дякую вашому магазину❤️ туди не тільки ноут стане, а й принтер, стіл великий, дітям буде зручно вчити уроки. Ціна доступна.

Достоинства:
    Дуже крутезний стіл за крутезною ціною
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  RedWood

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Дуже задоволений столом.Батьки не зовсім,але батько допоміг.

1 фото моє минуле рб
    2 моє теперішнє

Достоинства:
    Створений з дуже доброго дерева
  • Оля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

За свою ціну - топ, як то кажуть. Вставати на нього краще не треба, але всі свої функції комп'ютерного стола виконує. Збирати просто, але якість інструкції бажає кращого, було ще легше, якщо б вона була хоча б нормально роздрукована хд
    Містами не ідеально встають деталі, але це не дрібниця за таку ціну.

• Леус О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

За свої гроші хороший стіл.Рекомендую

Недостатки:
    Як на мене інструція складна не інформативна.. особливо для новачків
    Є деякі не критичні недоліки з підгонкою деталей на фото видно
    • Продавец  RedWood

Дякуємо! Передамо Ваші побажання на виробництво!

• Ростислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Не раджу купувати , не якісний стіл, трясеться і т.д .

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не витримує вагу комп'ютера і прогибається
  • Grigory B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RedWood

Одне з найгірших моїх замовлень. Ви платите за стіл зі сколами, відламаним шматком на самому видному місці.
    Не розраховуйте ні на яку якість, купуючи в цього продавця.

Достоинства:
    Гарні фото і швидка відправка новою поштою.
    Недостатки:
    Товар продається вже пошкодженим.
    • Продавец  RedWood

Дуже прикро, що Ви отримали пошкоджену деталь. Потрібно було б одразу звернутись до нас і ми відправили б її за свій рахунок. Під час транспортування можливі пошкодження. Але ці всі питання можливо вирішити.

• Grigory B***

Передзвонила менеджерка, виявилося, що це лише непорозуміння, домовилися що відправлять нову столешницю. Приємно дивує, що так швидко відреагували.

• Grigory B***

Нова столешниця прийшла, замінили, тепер все норм (хоча я замовляв цей стіл як подарунок, то самі розумієте...)