Отзывы покупателей о Подушка дакимакура Пикачу покемон декоративная ростовая подушка для обнимания двусторонняя 40*120

Оценка пользователей 3.5/5
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geek Dreams. Размер: 40x120

Никакая. Во-первых принт растянут, на швах не стыкуется, не такая яркая. Во-вторых сама по себе капец какая жёсткая, неудобная. Спрашивали как она мне, я ответила как есть, сказали спасибо за отзыв, это помогает нам быть лучше)) Классно, конечно, что может для кого-то они уже сделают лучше, но нам не повезло.

Достоинства:
    Не нашла
    Недостатки:
    Принт растянут, не яркая, не соответствует фото в объявлении. Очень жесткая, бугристая. Валяется без дела
    • Продавец  Geek Dreams

Доброго дня, Наталіє!

Дякуємо за ваш відгук і що детально описали ситуацію — це допомагає нам працювати над покращенням продукту.

Нам шкода, що подушка не виправдала ваших очікувань. Хочемо прокоментувати зазначені моменти:

Яскравість принта може незначно відрізнятись через налаштування екранів та особливості друку на тканині.
      Щодо швів — дякуємо за сигнал, перевіримо виробничу партію.
      Наповнювач на старті може здаватися більш щільним, це особливість матеріалу.

Ваш відгук вже передано у виробництво для аналізу. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими

• Лєна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geek Dreams. Размер: 60x180

Це просто вау

Достоинства:
    Великий Пікачу
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geek Dreams. Размер: 60x200

додатковий відгук, щодо посту вище: чудовий сервіс і чудове відношення до роботи/клієнтів. Отримав виправлену роботу, Дуже задоволений. Зауваження відсутні. Подарунок вдався.

Достоинства:
    Чудова компанія, гарне ставлення, відповідальність, якість роботи.
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Geek Dreams

Дуже раді що ви залишилися задоволені, дякую за приємні слова.

• Лозінський М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geek Dreams. Размер: 60x200

Загальні враження - негативні.
    Про таке треба або попереджувати, або викладати реальні фото товару.

Достоинства:
    Гарна застібка. Ок якість принту
    Недостатки:
    Товар не відповідає зображенню. Принт розтягнутий і накладається один на одне в місцях шву та обрізає зображення.
    • Продавец  Geek Dreams

Добрый день, похоже вам попался брак, сегодня - завтра с вами свяжемся для решения данного вопроса.

• Лозінський М***

Зателефонували на наступний день. Домовились про заміну наволочки з принтом. Переробили ескіз і заапрувили зі мною, за респект і вдясність. 5ть ⭐ з 5ти. Такій підхід до справи дуже імпонує. Успіхів Вам і менше таких клієнтів як я ))

• Продавец  Geek Dreams

Дякуємо за зворотній зв'язок!) Такі клієнти як ви допомогають ставати краще :)
      Мирного неба)