Отзывы покупателей о Автоматическая кормушка для котов и собак Petory F01 с таймером и дозатором электронная умная автокормушка
- Маліка А***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Дуже хороша кормушка, брали в 2024 році, до сих пір нарікань немає, інколи змінюю силікогель та поміняли жилізну мисочку на кераміку, рекомендую!
- Достоинства:
- Недорога та якісна
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Дуже класна штука, моя в 7 ранку галасує поїсти. Тепер цим займається годівниця, чудова річ. Розбив на 5 прийомів по 10 грам (раніше вручну 3 рази по 20 грам і він постійно просив їсти). Зараз зовсім не клянчить, хоч і денна порція виходить меншою
- Достоинства:
- Проста у використанні, чудово справляється з завданням
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Очень облегчает уход за питомцем . Для мелких пород не очень удобно что минимальная выдача корма минимум 10 гр ( у нас кормление должно быть 14, итого две порции много, одной мало ) но мы приноровились
- Достоинства:
- Когда нет света , работает на батарейках
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Добра кормулька. Купував дві. Між собою мають розсинхрон при видачі корму. Якщо запустити час одночасно на обох, то одна починає відставати з часом все більше і біільше.
Це нюанс- Достоинства:
- Недостатки:
- Наче нема
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Годівниця супер, все справно працює, корм не застрягає,так як було в інших годівницях, стильний дизайн , компактна, працює також на батарейках, що зручно під час відключення світла, в цілому я дуже задоволена
- Достоинства:
- Все чудово
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Працює у нас з 1.03.24, нарікань по роботі немає)
Все працює!
Коти вже знають, коли треба сидіти біля кормушки)))) - Христина В***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Дуже задоволена годівницею. Тепер не переймаюсь за те, щоб кіт харчувався вчасно навіть якщо я на роботі. Сама годівниця зручна, з хорошого пластику.
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
- Достоинства:
- Працює від мережі та від батарейок. Легке в налаштуванні . Можна вибирати потрібну кількість разів годування та скільки грамів корму
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Найвигідніше вкладення грошей . Працює добре , якість відміна . Пластиком не пахне , добре працює на батарейках.
- Ласаєва Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Кіт задоволений
- Ксенія З***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Користуємось годівницею вже більше місяця. Я задоволена, в інструкції все чітко і зрозуміло написано, швидко розібрались. Працює справно без якихось нарікань. Продавець швидко відправив товар, та коли виникали питання сприводу живлення був на зв‘язку та все доступно пояснив. Рекомендую)
- Достоинства:
- Чітка інструкція
Чудовий продавець
Якісна годівниця - Недостатки:
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Не работает
При настройке по инструкции - за раз высыпает гору миски
Связи с продавцом нет кроме вопросов тут
Максимально не доволен- Продавец DiTens
Доброго дня! Будь ласка, опишіть більш детально проблему для того, щоб ми могли точніше допомогти. Якщо годівниця висипає велику кількість корму за раз, отже в налаштуваннях встановлено максимальну разову порцію 50 г (на дисплеї буде вказано F-05), для встановлення меншого об'єму, наприклад 20 г, необхідно виставити на дисплеї значення F-02, при F-01 буде видавати порцію 10 г. У разі будь-яких питань ви завжди можете зв'язатися з нами у чаті Розетки або за номером телефону магазину, який вказаний як відправник замовлення.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Бисто зв'язазилсь бистрої відправили, молодці. За кормушку взагалі немає слів, просто супер, дякую продавцю за швидкість.
- Достоинства:
- Працює
- Олександра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Кормушка супер. Гарне співвідношення ціна-якісь. Я купувала 2 тому для мене це було вирішальне. Маю тільки одне питання: режим повільного годування. В інструкції вказано що можна встановити від 0-60с. На самих (двох) годівничках за допомогою « » можна дійти тільки до 10. Не розумію в чому проблема. Ця функція була для мене визначною при виборі, бо маю кицю яка все зʼїдає за секунду. Буду вдячна за підказку
- Достоинства:
- Ціна-якісь
- Недостатки:
- Не працює функція повільного годування
- Продавец DiTens
Доброго дня, Олександра! Дякуємо вам за звернення. На жаль виробник без попередження змінив налаштування параметрів годування та не були вчастно внесені зміни до інструкції. Режим повільного годування було покращено, тепер інтервал часу на порцію можна встановити від 0 до 10 хвилин. Так, наприклад, порція в 50 граммів при налаштуванні SF01 означає, шо інтервал складає 1 хвилину між кожною з 5 подач по 10 грамів. Тобто годування буде тривати 5 хвилин. SF02 буде означати, шо інтервал складатиме 2 хвилини і годування триватиме 10 хвилин і так далі.
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Вцілому, нормальна годівниця. Вчора замовили, сьогодні тестуємо.
Трохи незрозуміла інструкція та деякі налаштування (інтервал), проте, якось розібралися.
Відсипає рівно стільки, скільки запрограмовано, показує час, має кришку, яку котик не відкриє лапкою.
Наразі, покупкою задоволена.- Достоинства:
- Автоматична годівниця. Можна не турбуватися на роботі, що котики голодні.
- Недостатки:
- Інструкція трохи незрозуміла. Прошу, запишіть якось відео налаштування та пояснення, щоб пришвидшити процес)
- Ірина Я***
Доповнення до відгуку: на папері неточна інструкція, а за QR-кодом на годівничці все ок.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Все супер, працює як заявлено, однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Задоволений кіт
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Гарний пристрій .
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
якість доставки і якість товару висока.
є зауваження - висока вартість доставки товару Новою поштою і висока вартість пореводу грошей. Запитання - чому з сайту "Розетка" товар не можна відправити через мережу фірменних пунктів доставки "Розетка"? Тільки тому, що це товар іншої фірми? Так у "Розетки" всі товари не її - вона товари не виробляє, а тільки продає. Так чому одні товари можна відправити безкоштовно, а інші - тні?- Достоинства:
- виконує функції, які вказані в технічному описі товару
- Аблязов М***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
В целом, то что нужно за свою цену.
- Достоинства:
- Цена, возможность записи голоса, блокировка экрана
- Недостатки:
- Качество и громкость воспроизводимой записи
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Очень крутая кормушка
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
На перший погляд все працює без проблем. Якість пластику чудова.
Наче задоволений:)- Достоинства:
- Відпочинок від котів
- Недостатки:
- Не дає по жопці котам коли шкодять.
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Прекрасная кормушка. Инструкция понятная, всё супер! 4 месяца, без нареканий. Кот живёт без ожиданий меня с работы чтоб поесть
- Достоинства:
- С отключением света, батарейки спасают)
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Софія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Гарно запакований, інструкція українською мовою і дуже проста покрокова. Якісне і дуже гарно виглядає.
- Достоинства:
- Гарно виглядає. Можливість обрати порцію та коли саме годувати. Голосове повідомлення перед видачею їжі.
- Недостатки:
- Не виявлені