Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Крупа гречана Екор 50 кг

Оценка пользователей 4.5/5
  • Єгор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 10000

Гарна гречка

• Ольга В***

Вот что указано на ярлыке-дробленная.В описании об этом не слова.Фото предыдущих покупателей тоже отличаются от того мусора,что выслали мне.

• Продавец  Healthy beans

Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Наразі через велике навантаження та високу кількість замовлень сталася помилка — ваше замовлення переплутали та відправили іншому отримувачу.

Ми вже написали вам у приватні повідомлення, щоб оперативно узгодити заміну товару або повернення коштів. Чекаємо на вашу відповідь!

Перепрошуємо за завдані незручності!

• Клейноцька н***

Дійсно гарна гречка

Достоинства:
    Смачна
  • Дмитро Г***

Дуже якісна та смачна гречана крупа. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, смак
    • Продавец  Healthy beans

Тішимося, що ви обираєте нас і рекомендуєте іншим. Смакуйте із задоволенням та звертайтесь ще!

• Світлана К***

Гречка смачна, ароматна, чиста, добре розвалюється, але не стає глизявою.

Достоинства:
    Якісна крупа
    • Продавец  Healthy beans

Світлано, щиро вдячні Вам за відгук!!! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями!

• Лісничий Р***

Непогано

Достоинства:
    Нема гречка як гречка
    • Продавец  Healthy beans

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Для нас дуже важлива Ваша думка.

• Світлана К***

Прекрасна гречка. Правильно розварюється, не перетворюється в незрозумілу субстанцію, як часто зараз буває. Смачна крупа, правильне пакування, в торбину покладено ярличок із виробником та строком придатності - в моєму випадку до квітня 2025. Я задоволена і продавцем і виробником!!!

Достоинства:
    Смачна, правильне пакування, швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Healthy beans

Світлано, дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Для нас дуже важлива Ваша думка! Дякуємо за приємні слова!!!)

• Елена П***

Быстрая доставка, самая лучшая гречневая каша,!!!!!!!!Очень вкусная, быстро варится.

• Продавец  Healthy beans

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно і ми робимо максимум, щоб наші клієнти були задоволені!