- Таня П***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Замовляла для дитини. Отримали квадракоптер. Дитина дуже задоволена, все працює, швидко розібрався з керуванням.
- Достоинства:
- Легкий, компактний.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Квадрокоптер не завжди реагував на команди з пульта. А на третій день просто полетів у "вирій". Краще б він падав, коли виходить за межі дії пульта.
- Достоинства:
- Можливо ціна
- Недостатки:
- Квадрокоптер не завжди реагував на команди з пульта.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Після звернення, швидко зв'язався, замінив товар, проблему вирішено дуже швидко.. дякую за розуміння ситуації
- Андрій У***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Дякую продавцю за тех підтримку. Дуже швидке реагування. Товар відповідає характеристикам. Дитина задоволенна на всі 100%, а я на 200% :)
- Достоинства:
- Ціна якість.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Швидка відправка та доставка.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Літає легкий у керувані
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зносе вітром,заряду хвата на хв10-14однієї батареї
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Дитина задоволена
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Джемик вельми живучий. Поки чекав на доньку, цілий вечір пілотував у квартирі сам. Декілька разів правив на стіну, після чого дрон, природно гепався на підлогу. Попре це, нічого не зламалось, усе робе.
Отже, як уже зазначалося, на батарейках різні значення ємності.(1000 та 1800). Та як на мене, час польоту не надто різниться. Літати на вулиці, за безвітряної погоди!!!краще на стадіоні, поки не навчишся .
До телефона камера конектилася у мене через раз. За таку ціну знімає задовільно, без звуку.
Загальна оцінка -Добре.
Захоплює.Раджу - Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Прекрасная игрушка!
Дрон отлично летает и управляется, высоко поднимается, кувыркается в воздухе, вообщем супер! Не смотря на свои небольшие размеры и вес - отлично управляется при ветренной погоде!
Сын в восторге
Я, как мама, так и не смогла его запустить, а ребенок сразу смог, хотя у него его никогда не было!
Всем рекомендую! Отличный вариант подарка! И отличное зрелище для наблюдающих! - Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Дрон прийшов таким, яким очікували. Якістю задоволені! Дякую!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: DronHub
Купували дрон дитині. Все дуже сподобалось! Якість матеріалів, комплектація - на рівні. Легкий в застосуванні, все максимально інтуітивно, жодних проблем. Продавець - супер! Хлопці допомогли з вибором саме тої моделі, яка задовольнила наші
потреби. Дякую!- Достоинства:
- Якість матеріалів. Легкий в застосуванні.