Отзывы покупателей о Тумбочка прикроватная Эверест Т 1 Нимфея альба (40х40х40 см)

Оценка пользователей 4.73/5
  • Отзывы про товар продавца Myau
  • Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Тумбочки чудовi, якiснi, компактнi, легко збираються, оскiльки всi елементи позначенi цифрами. Iдеально вписались в iнтер'ер. А ще така приемна цiна. Правда дорогувата доставка, але прийшли iдеально упакованими. Велика вдячнiсть магазину за якiсний товар!

Достоинства:
    Цiна, якiсть
    Недостатки:
    Дорогувата доставка
  • Лариса Л***

Тумба хороша, легко збирати, якісна та гарна.

• Тарас Х***

Чудова покупка.
    Користуюсь із задоволенням.
    Дякую виробнику.

Достоинства:
    Якісно зроблена,зручна у використанні, дуже гарно і стильно виглядає.
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Нимфея альба. Цвет корпуса: Нимфея альба

Як на свої гроші то хороша тумбочка,ми брали дві , доставка нова пошта,чекали не довго ,зібрали швидко

Достоинства:
    Недорога, нормальної якості
    Недостатки:
    Одна шуфляда трохи криво врізана,є зазор але не критично
  • Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Дуб Молочный. Цвет корпуса: Венге темный

Чудова тумба. Колір як на фото, всі деталі в наявності, зроблено гарно. Легко збирається

Достоинства:
    Гарна якість
  • Олексій Ф***
    Недостатки:
    Просверлили не ті отвори
  • Сергій С***

Одна тумба приїхала без браку, а друга нажаль з браком (не до кінця поклеєна кромка), а в цілому покупкою задоволений

Достоинства:
    Недостатки:
    Брак попався
  • Ольга Г***

Замовлення прийшло швидко. Якісно запаковане. Тумба виглядає дуже гарно.Чудовий бюджетний варіант.
    Рекомендую.

• Татьяна Б***

Отличная тумбочка

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Дуб сонома трюфель1. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Дуже переживали щоб тумба доїхала ціла та неужкоджена.Кути,це те місце, що більше всього б'ються.Тому обов'язково перевіряйте при отриманні.

Достоинства:
    Дякуємо виробнику,поклали багато запасних шурупів.Дуже доступна інструкція,все зрозуміло є малюнки.
    Недостатки:
    Нижні "ніжки"(та частина що стоїть на підлозі) тумби нічим не оброблена,
    виробник пропонує туди забити пластикові болти.
  • Аліна Л***

Все чудово, швидко

• Герман Т***

Замовлення доставили в обумовлений термін. Мені відповіли на всі питання які цікавили. Збірка швидка, інструкція детальна. Товар повністю відповідає очікуванням, дуже дякую!)

• Сергей М***

Я даже и не знаю кому предъявить претензию. Запаковано было всё в картон без видимых повреждений. После распаковки обнаружил сбитые края. Или это так было изначально, или так доставляет Новая Почта, не знаю. В общем было маленькое разочарование(

Достоинства:
    соответствует описанию
    Недостатки:
    пришла с побитыми краями
  • Андрей И***

Все кроме доставки - норм.

Достоинства:
    Хорошая инструкция, даже ребенок соберет
    Недостатки:
    За Одну доставку 2-х тумбочек в разобранном виде(а это два небольших свёртка) взяли как за Две доставки.
  • Дмитрий Ш***
    Продавец: Myau. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Какая высота до верхней полки? В описании указана высота 40, это с бортиком или до верхней полки?

• Myau

40 см - это полная высота

• Алекс
    Отзыв от покупателя. Продавец: PFmarket. Цвет фасада: Дуб Молочный. Цвет корпуса: Венге

Комплектуючі деталі цілі, повний комплект, надійне пакування

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mykhailo

Проста якісна тумба. Купував спеціально уз бортиками, щоб випадково телефон не злітав.

Достоинства:
    Проста якісна тумба. Чудово вписалась у світлий інтер'єр
    Недостатки:
    Ящик при русі інколи трохи западає коли хочеш закрити
  • Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет корпуса: Венге комби

Хороша тумба. Легка в зборі. Гарне упакування

• Продавец  48 квадратов

Дякуємо за Ваш відгук. для нас важливо, щоб клієнти залишалися задоволені)

• Світлана Ж***

Швидко і якісно

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Надійна тумба по конструкції. Швидко збирається

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Юрію! Щиро вдячні за Ваш теплий відгук! Раді, що змогли зробити Ваш простір ще красивішим і зручнішим!

• Едуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Відносно якісні, бюджетні тумбочки. Замовив 2 шт. Через 2 дні нагадав за себе перевізнику міст експрес, відразу всі дані зʼявилися в додатку. Доставили під двері!
    По тумбочках: замовив 2 шт, таке враження що одну тумбочку збирали до обіду, немає зауважень в цілому, інша, в кінці зміни. Купа сколів та дрібних дефектів. Все на фото. Фурнітури із запасом. Скласти не важко, рекомендую мати акумуляторну викрутку, полегшить збірку.

Достоинства:
    Відносно не дорогі, все необхідне є в комплекті.
    Недостатки:
    Одна з двух просто вся в дрібних дефектах, в цілому їх не видно, але осад залишився.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Едуарде! Дякуємо Вам за відгук і замовлення!
      Раді, що доставка відбулась швидко і зручно для Вас, і що одна з тумбочок повністю відповідає очікуванням.

Щодо другої тумбочки — щиро перепрошуємо за незручності. Якщо Ви помітили незначні подряпини або потертості на внутрішній стороні тумби, звертаємо увагу, що такі особливості можливі та не вважаються виробничим браком.

Втім, якщо дефекти значні й потребують заміни деталі — будь ласка, зверніться до нашої служби турботи клієнтів, і ми з радістю допоможемо вирішити питання.

Дякуємо за розуміння та бажаємо Вам приємного користування меблями!

• В'ячеслав Б***

Класна тумбочка

Достоинства:
    Проктична
    • Продавец  ВерестМ

Вітаємо, В'ячеславе! Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Нехай меблі слугують довго та дарують лише приємні емоції. Завжди будемо раді новій зустрічі з Вами!

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Тумбочка гарна, складати легко. Сервіс на рівні, замовлення отримала швидко.

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за високу оцінку нашої роботи! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені як якістю меблів, так і сервісом. Це найкраща нагорода для нашої команди. Завжди раді допомогти Вам у створенні затишку та комфорту у Вашому домі!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет корпуса: Венге темный

Чудова тумба, зібрали швидко і без труднощів

• Дмитро О***

Ціна-якість. Задоволений.
    Комплектація та інструкція дуже зручна.
    Вперше збирав тумбочку самостійно.
    Все вийшло.

Достоинства:
    Гарна якість та ціна
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Дмитре! Ваші слова – це справжнє натхнення для нашої команди! Дякуємо за довіру та підтримку. Бажаємо Вам затишку та гарного настрою!

• Жанна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет корпуса: Венге темный

Супер тумбочка. Пришла быстро. Собрали с мужем с удовольствием.

Достоинства:
    Всё супер.
    Недостатки:
    Нет.
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет корпуса: Нимфея альба

Чудові тумби , покупкою задоволений , зібрав швидко , стильно і вписується в мій інтер'єр.

Достоинства:
    Гарна тумба
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет корпуса: Нимфея альба

Хороший продавець, порекомендують, проконсультують, тумбами також задоволені

Достоинства:
    Якісно
  • Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX

Хорошая тумбочка, компактная, стильная, эргономичная, собирается как конструктор, легко и непринужденно. Понравилось,что есть бортики чтобы ничего с неё не слетало. На почте осмотрел на целостность, упакована хорошо в общем рекомендую товар и продавца!

Достоинства:
    Компактность, эргономичность, дизайн
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  ALBAMIX

Дякуємо за відгук , приємного та комфортного користування )

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет корпуса: Венге темный

Дуже задоволені покупкою! Швидка доставка. Тумби компактні та зручні.

• Оксана Б***

Дуже гарна тумбочка

Достоинства:
    Невелика, але вмістка
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Оксано! Ми щасливі, що змогли зробити Ваш простір ще комфортнішим! Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо Вам насолоджуватися новими меблями!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Тумбочка дуже класна. Приїхала дуже гарно упакована. При зборці ніяких труднощів не виникло, всіх запчастин вистачило. Продавець ввічливий, все чудово

Достоинства:
    Легка у зборі, гарно упакована
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Ольго! Дякуємо за теплі слова! Нам дуже приємно, що наші меблі принесли Вам задоволення. Нехай вони радують Вас довгі роки! Завжди раді Вашим новим замовленням!

• Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет корпуса: Нимфея альба

Тумба чудова, повністю виправдала очікування.

• Стьопа К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Замовляли в офіс. Встав ніби приїхав з усіма меблями. Приїхав швидко. Легко зібрати.
    Продавцю окремий плюсик за оперативність

Достоинства:
    Відповідає опису, добротний, вписався в решту меблів ідеально.
    Недостатки:
    Не бачу недоліків
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день,Степане! Ваш позитивний відгук – це справжній подарунок для нашої команди. Дякуємо за вибір і теплі слова! Завжди раді допомогти Вам з будь-якими питаннями щодо меблів.

• Литовченко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Тумбочка,за такі гроші досить непогана,але механізм для язичка,дуже слабенький.Можно було якось покраще додати

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук! Ми вдячні за Ваші зауваження та цінуємо, що поділилися Вашим досвідом. Ми завжди відкриті до вдосконалення і будемо працювати над тим, щоб покращити наші продукти і сервіс. Сподіваємося, що в майбутньому Ви отримаєте ще більше задоволення від покупки.

• Тарас С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Тумбочка непогана, як на свою ціну, але є певні недоліки - не вистачало двох дірок, деякі - на пів сантиметра зміщені, трохи заморочок при зборці, але, загалом, норм.

Достоинства:
    Дитині сподобалось.
    Недостатки:
    Треба трохи допрацювати при збірці.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Тарасе! Дякуємо за Ваш відгук та зауваження. Ми цінуємо відгуки наших клієнтів, адже вони допомагають нам удосконалювати якість обслуговування. Ваше зауваження було передано на виробництво. Дякуємо, що обрали нас. Бажаємо приємного користування та чекаємо на Вас знову)