- федорчук и***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Серебристый
Товар не відповідає дійсності
- Достоинства:
- Недостатки:
- Виглядає дешево та неякісно
- Продавец Шо Хош
Добрий день Ірина товар точно такий як на фото по якості багато клієнтів задоволені. на нашу думку в цій ціновій категорії столик виглядає достойно я особисто на відаліній роботі користуюсь цим столиком вже більш року і задоволена ним
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Серебристый
Хто бере як підставку для книг не рекомендую, в комплекті тримачів для сторінок немає. Хоч на момент покупки на фото були, продавець після цього змінив фото.
- Продавец Шо Хош
Добрий день тримачі дійсно не входять комплектацію помилка була в фото товару . Ми подали на модерацію це фото видилили. Менеджер з вами звязався для вреголювання ситуації . У розмові ви вирішили що столик залишети товар
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет: Серебристый
У комплекті не прийшли зажими для книжки, заради яких я й купляла цю підставку, можете це якось прокоментувати?)
- Недостатки:
- Нема зажимів, які є в описі товара
- Продавец Шо Хош
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend. Цвет: Черный
Отличный столик для ноутбука, качество хорошее, очень удобный
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: InTrend. Цвет: Черный
Столик добротный, лёгкий и прочный, но несколько узковат, о чём указано в описании. Держателей для книг нет, есть ограничители для ноута/планшета, чтобы не сползал
- Достоинства:
- Крепкий, лёгкий
- Недостатки:
- Маловат, чуть другие фиксаторы
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha. Цвет: Черно-белый
Замовляв столик Table Buddy, отримав E-Table. Сумно, що продавець за мене робить покупки
- Раимова С***Отзыв от покупателя. Продавец: UKV-Mart. Цвет: Черный с серебристым
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: UKV-Mart. Цвет: Черный с серебристым