Отзывы покупателей о Куртка для собак Аляска 3XL Фиолетово-серый

Код:  382056513
  • Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 6XL

На сетера добре підішло по обхвату, але трохи задовгий. Але жилетка хороша.

Достоинства:
    Добра якість
  • Наталя Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Фиолетово-серый. Размер: 5XL

Чудова! Красива, тепла, зручна, дякуємо. Дуже подобається.

• Марина

Куртка отлично подошла на грудь 50 см, вес 7 кг

Достоинства:
    Удобно и красиво
  • Таїсія
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Фиолетово-серый. Размер: 4XL

Залишаю ще один відгук, бо замовила ще одну куртку, і це поки що наші найкращі курточки за останні роки) собаки в них бігають, в туалет ходять спокійно, і сподіваюсь, що не мерзнуть. курточки не перекручує на один бік, як було з деякими моделями у нас, і з них легко змітати шерсть. етикетка пише, що можна буде прати в машинці на 30°, ще перевіримо.

Достоинства:
    ціна, відповідність розмірів, зручність, якість та продуманність деталей
  • Таїсія
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 4XL

дуже прикольна куртка, класно що є резинки на задні лапки, і рукави на передні. по замірам підібрала для своєї собані, все підійшло, тепер мушу для другої теж замовляти, бо їй теж цей розмір підійшов
    ціна наявність великих розмірів безцінна. зв'язались та відправили швидко, в такі холоди дуже актуальна покупка.

• Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Фиолетово-серый. Размер: 6XL

Чудова курточка, якісно зроблена, зручно одягати. Відправили дуже швидко. Ціна не кусається. Рекомендую!

• Рената Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 4XL

Дуже задоволені покупкою,все гарно .Дуже швидка доставка.Рекомендую.

Достоинства:
    Товар відповідає фото
  • Лілія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Фиолетово-серый. Размер: 4XL

Куртка для дівчинки-лабрадор ,чудова, розмір 4XL підійшов! Гарний товар, адекватна ціна, дякуємо!

• Балахмей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Серый с черным. Размер: 4XL

Дуже задоволені покупкою!Якість хороша, швидка комунікація і відправка!

Достоинства:
    Нічого не перетискає і не обмежує активність собаки.
    Недостатки:
    Не знайшли.
  • Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 6XL

Все чудово підійшло

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Фиолетово-серый. Размер: XL

Дуже класна курточка для собаки. Зручно одягається, гарно виглядає, тепла. Все супер! Наш кокер тепер наймодніший))))

Достоинства:
    Тепла і зручна
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 4XL

Прикольна, тепла, ручна жилетка. В живу виглядає так як на картинці, на 6 місячне цуценя лабрадора сіла ідеально

Достоинства:
    Зручно вдягати (молнія по спинці), досить плотна тканина
  • Иващенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Серый с черным. Размер: 6XL

Відмінний жилет, теплий і якісний)
    На свою красуню взяла 6XL і він ідеально сів

• Костянтин М***

Костюм класний.

Достоинства:
    Качество,чесно говоря неожидал.
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Серый с черным. Размер: 4XL

отличная куртка! для питбуля брала размер 5Xl, сел хорошо! понравилось, что достаточно плотная ткань, и не порвется через пару носок)

• Євгенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Серый с черным. Размер: 4XL

Дуже сподобалась нам курточка. Гарно якісно пошито. Зручна і тепленька.

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Фиолетово-серый. Размер: XL

Куртка собаці підійшла ідеально. Якість відмінна, виглядає стильно. Зручно вдягати та знімати. Собака призвичаївся майже миттєво.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 2XL

Зробила фото. Придбала помаранчеву і чорну. Незабаром знадобляться) дякую.

Достоинства:
    Тепла, міцна, зручно одягать.
  • Лилия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 4XL

Амбуллі 9 місяців, обʼєм 70. Замовляли 4 xl, продавець передзвонив та порадив 5 xl. Дякую! Порада була влучна)
    Дуже сподобалась, дякую та рекомендую.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Серый с черным. Размер: 2XL

Куртка дуже міцна і тепла. Зручна в одяганні на фокстерьера взяла 2 хл. Підійшло добре. На «спаніельку» також підійшло чудово. Дякую!

Достоинства:
    Тепла, відштовхує воду, відблискуюча стрічка по комірцю, закрита шия, міцні петлі для повідка.
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Фиолетово-серый. Размер: 6XL

Хороша курточка. Тепла. Все як в описі.
    Не промокає. Моя собака не любить комбези, а тут як раз продумано, щоб і курточка і фіксація на лапки. Застібка на спині дуже спрощує вдягання.

Достоинства:
    Якість матеріалу, продуманий пошив і ціна
    Недостатки:
    Не виявила
  • Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 5XL

Куртка просто суперова! На велику собаку взагалі важко обрати гарну куртку, але ця перевершила мої очікування! Якісна, яскрава, зручна, немає зайвих деталей, тканина достатньо щільна, фурнітура якісна і за дуже приємну вартість) Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Катерина Т***

Через два місяці можу додати у свій коментар нові захопливі відгуки! Після ігор із собаками на куртці немає дірок, кігті легко ковзають по тканині не залишаючи слідів, куртка дійсно не промокає, якщо є брудні плями від лап, то куртку можна не прати, вологою ганчіркою усе легко відтирається. Я у захваті, кращої куртки у моїх собак ще не було!

• Елизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Серый с черным. Размер: 5XL

Це найзручніша собача зимня куртка, серед бюджетних варіантів.
    Легка одяганні/зніманні- тільки передні лапи всунути треба, застібка в потрібному місці починається і на спині, резинки на задні лапи.
    Для стресових собак, що не люблять «зайвих» рухів (як мій)- ідеальний варіант.
    Замовляю вже вдруге цю модель

Достоинства:
    Якість, функціональність
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олександра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Серый с черным. Размер: 2XL

Дуже гарна куртка, якість матеріалу и пошиття гарна, рухатись не заважає, ніде не давить. 2ХЛ брала на виріст, бо собака-підліток росте швидко. На шиї стягується, на грудах резинки, тому для підростаючих собак можна сміливо брати більшу, висіти не буде. Дякую!

Достоинства:
    Гарна якість, приємна ціна
  • Михайленко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Серый с черным. Размер: 6XL

Дуже хороша куртка за такі адекватні гроші. На собаку сіла чудово, ніде не давить і не заважає рухатись, хороший матеріал. Найкраща з всіх що я купувала собаці

Достоинства:
    Якість
  • Ірина
    Продавец: A L F A. Цвет: Оранжевый с серым. Размер: 6XL

Дуже сподобалась курточка, але нажаль на мого лабрадора не зовсім підійшло. Брала 6XL на ОГ 86 та спина 65. В грудині сіло добре, а от по спинці вийшло занадто довго для її комфорту. Окрема вдячність за оперативність у відповіді від продавця.