- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Хаки
наїздив 3000 км , нічого не зламалося навіть після кількох падіннь. при макс. швидкості 30км/г запасу ходу вистачає навіть більше 70км ящо не по бездоріжжю
- Достоинства:
- запас ходу , алюмінієва рама
- Недостатки:
- акумулятор дуже погано знімався довелось підрізати пластик , прийшлов з кривими ободами довелось дуже довго рівняти. крила які напарив продавець довилося викинути і купити нормальні.
- Продавец kidsDM
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Хаки
Так,як більшість комплектуючих Китай заміна деталей можлива,загалом електровелосипедом задоволений.Також можна поставити крила і багажник.Продавець ввічливий,йде на контакт з покупцем.
- Достоинства:
- Швидкість і мобільність.
- Недостатки:
- В моєму випадку невеликі проблеми з ручками гальм,а також згорів ліхтар.Який замінив на інший
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Хаки
Чудовий Фетбайк, проїхав вже 1500 км без проблем, їздить в любу погоду, добре долає різні ділянки дороги. Дуже задоволений покупкою, рекомендую)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Вячеслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Черный
Спустя 250 км пробега была заменена вилка так как оригинальная сломалась и при торможении стало затирать колесо, еще нужно менять резину, та что в комлекте не имеет цепкости по пересеченке, на данный момент велосипед обошелся в 67000 с учетом ремонта и доработок плюс еще две покрышки примерно 3000. К покупке совсем не рекомендую. За эти деньги есть велосипеды сильно лучше и полноприводные.
- Достоинства:
- Относительно легкий
- Недостатки:
- Качество велосипеда дешевое, за 250 км. пробега на устранение недостатков и доработки потратили 17000 грн еще покрышки под замену
- Продавец kidsDM
Добрий день, В’ячеславе!
Дякуємо вам за детальний зворотний зв'язок. Нам щиро прикро, що досвід експлуатації електровелосипеда New Speed викликав у вас негативні емоції, проте ми хотіли б прояснити кілька важливих моментів, щоб надати об'єктивну картину.
Щодо технічного стану та обслуговування: Дана модель комплектується компонентами (зокрема вилкою та трансмісією Shimano), що розраховані на певні умови експлуатації. Поломка вилки після 250 км — це нестандартний випадок.
Щодо комплектуючих та гуми: Ми комплектуємо велосипеди універсальними покришками для змішаного типу їзди (місто/ бездоріжжя). Розуміємо, що для агресивного пересічного рельєфу можуть знадобитися спеціалізовані шини з іншим протектором, що є індивідуальним налаштуванням під стиль їзди кожного райдера.
Щодо вартості та порівняння: Ціна в 41 999 грн за електрофетбайк з акумулятором 15Ah та двигуном 500W є однією з найбільш конкурентних на ринку. Звісно, після вкладення додаткових 25 000 грн у сторонній тюнінг, загальна вартість зростає, але це вже фактично інший клас кастомного обладнання.
Ми завжди на боці наших клієнтів і готові допомагати у вирішенні технічних питань.
Сподіваємося, що після проведених покращень велосипед буде дарувати вам лише позитивні враження від поїздок.
З повагою, команда магазину Kids DM.
Хороший и мощный фетбайк, красивый дизайн и хорошая комплектация
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Покупали по скидке на черную пятницу, по скидке цена была 49300, цена без скидки 45000. Выводы делайте сами
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Хаки
Чудовий байк. Отримав наступного дня після замовлення в частково розібраному вигляді. Склали в сервісі десь за півгодини. На вигляд рама міцна та невбиваєма, дуже потужний, дорогу тримає міцно і по асфальту і по бездоріжжю, швидкість набирає так, що аж вуха закладає. За тиждень проїхав десь кілометри 40 на піватоматичному режимі, батарея ще навіть на половину не розрядилась. За таку ціну дуже достойний варіант. Для прогулянок по бездоріжжю літом саме воно!
- Достоинства:
- Потужність, набір швидкості, тримає дорогу
- Недостатки:
- Трохи за важкий, але для гарного зчеплення з дорогою це перевага
- Андрей Л***
Підсумовуючи, хочу сказати, що вєлік однаково хорош як для досвідчених байкерів, так і початківців. Однією рукою рулю, іншою сльози щастя витираю. Чудовий байк!
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!))
- Сергій К***
У вас вилка задом на перед встановлена
- Калиниченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Черный
Все супер!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Хаки
Доброго дня отримав велосипед задоволений упакуванням,самим товаром,але те що обіцяли в комплекті не прийшло,ключі для зборки які продавці обіцяли,а також замок,у відеообзорі йшлося про акумулятор самсунг,але на самій батареї навіть наліпки немає цієї фірми,і про заявлені кілометри пробігу на батареї не може бути і мови...
- Олекса К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Черный
Вєлік-крутий! Рекомендую!
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Мирон К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Черный
Свої грошей вартує 100%. Прийшов в заводській коробці, проте вона трішки пошкодилась при доставці (привіт Новій Пошті). Добре, що це не вплинуло на сам байк. Електро байк дуже комфортний і тяговитий, мотору 1кВт вистачає з головою, дуже сподобались широченні колеса - мега комфортні. В режимі супер активної ручки газу посадив акум за 29км (катав по ріллі та лісі), в режимі покатушок по місту вистачає десь на 35 до 40км. Навісне обладнання (перекидка, монетки) стоять бюджетні - але, як на мене ліпших і не треба, тому що майже не використовуються в електро режимі. З горки розігнав до 50 км-годину, що можу сказати круто і страшно). Рама прикольно зроблена - по типу чопера, мені дуже сподобалось. Загалом покупкою дуже задоволений - дякую продавцю за швидку доставку.
- Достоинства:
- Тяговитий двигун на 1кВт, широкі і комфортні колеса
- Недостатки:
- Слабке пакування
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.