Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Тумба обувная Эверест ТО 3 Венге темный + дуб молочный (98,4х36х108 см)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Сергій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Количество отделений: 4

Відправили швидко, дійшла вчасно. Нова пошта пошкодила посилку в обриштуванні, але не критично, довго думав, як збирати, але бажання нового комоду для взуття перемогло гуманітарний склад розуму :) Не дуже добре припасовані шухляди, але жити з цим можна. В цілому- задоволений.

Достоинства:
    Гарна на вигляд, відносно не дорого.
    Недостатки:
    Відсутня інструкція, хвилин 40 думав, що куди.
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Сергію! Дуже прикро, що Ваше замовлення пошкодилося при транспортуванні. Ми відправляємо товар у фабричному пакуванні, НП доупаковує його за своїми правилами перевезення. Тому завжди просимо покупців оглянути товар перед отриманням, в разі виявлення пошкоджень відмовитись від посилки і ми відправимо Ваше замовлення повторно. Щоб полегшити покупцям процес збірки наш магазин записав відеоінструкцію на кожен товар, тому наступного разу можете її попросити у менеджера. Сподіваємося бачити Вас в числі наших постійних покупців. З найкращими побажаннями, команда ВерестМ

• Вікторія Б***
  • Руслан К***
    • Продавец  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Количество отделений: 4

Очень понравилась тумба, смотрится просто шикарно)
    Спасибо магазину за быструю доставку!!)))

• Продавец  ВерестМ

Спасибо Вам за отзыв! Рады, что Вам все понравилось!