Отзывы покупателей о Кит Qinye Toys спрей светящийся с фонтаном для ванной, игрушка для купания детей в ванной

• Отзывы про товар продавца Vegaz
  • Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Серый

Кит одразу не пускав фонтан . Тільки кольори вмикає . А замовлення робили лише заради нього. Одразу кажу , що батарейки нормальні

Достоинства:
    Просто кит
    Недостатки:
    Фонтан не працював одразу
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Серый

Сам кит прикольний, але після другого купання він тільки кольори вмикає, фонтан не працює. В середину потрапила вода :(

Достоинства:
    Прикольний, дитині подобається.
    Недостатки:
    2 разовий :)
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Серый

Прикольна іграшка для малечі

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Серый

Іграшку доставили вчасно і того кольору,що замовляла.Дитина реагує на неї добре.

Достоинства:
    Гарна іграшка для ванної. Швидка доставка.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Белый

Все работает, светится - даже старший ребенок заценил))

• Анжела Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Серый

Замовила іграшку сірого кольору, прийшла білого трохи брудна

Достоинства:
    Недостатки:
    Відправили іграшку не того кольору
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня! Просимо вибачення за те, що замість іграшки для ванни кита сірого кольору вам відправили білу. Ймовірно, це сталося через плутанину під час пакування, пов’язану з великою кількістю замовлень.

На жаль, наразі ми не можемо замінити на сірий, оскільки вони закінчилися. Однак ми можемо запропонувати вам знижку на наступну покупку або обмін, щойно отримаємо нову партію сірих китів.

Чи працює біла іграшка справно? Чи все в порядку?

Сподіваємося, що ця прикра ситуація не вплине на ваше враження про нас, і ми зможемо продовжити співпрацю в майбутньому!

• Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Серый

Интересная игрушка. Ребёнку очень понравилась. Плюс неожиданный бонус мини-гирлянда . Не ожидал) Спасибо!!!

Достоинства:
    Интересная игрушка
    Недостатки:
    Не выявил
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, В'ячеславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Серый

Дякую за товар. Все надійшло швидко. Все добре: сяє, працює. Дитині сподобалося, я б сказала більше, дорослі були у захваті

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Маріє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Людмила И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Белый

Все работает!Довольны и дети и взрослые!

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Серый

Іграшка якісна, дитина дуже задоволена) купання у ванні стало більш веселим і захоплюючим! Дякую продавцю за оперативність)

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Белый

Доброго дня, кіт світиться але фантанчик не працює . Дитина дуже засмутилася

Недостатки:
    Не працює фантанчік
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый

Майже одразу зламався. Із самого початку погано працював, просто плювався водою, а не працював по принципу фонтанчика.

Достоинства:
    У вигляді тваринки
    Недостатки:
    Погано працював, не рівномірно розподіляв воду.
  • Алина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Серый

Не працює

• Продавец  WOLFSHOP

Доброго дня! Наші менеджери з вами зв'яжуться для вирішення прикрої ситуації. Гарного дня!)

• Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

Хороший товар, комфортно робити замовлення, дякую

• Остап М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

Товар якісний, відповідає опису. Доставили швидко.Дитина у ззахватi

• Продавец  BrightSun

Дякуємо за зворотній зв'язок

• Алина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun

Все дуже понравилось! Все прийшло вчасно! Недол!к!в немає!!!

• Продавец  BrightSun

Дякуємо за зворотній зв'язок

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый

Жаль, що так швидко зламалася...

Достоинства:
    Прикольна яскрава іграшка
    Недостатки:
    З другого купання заглючила. Більше не працює.
  • Влада Д***

Не работает!

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Все
  • Ольга В***

Не працює

• Федоревський М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KikkiOn. Цвет: Серый

Ребят отреагировали быстро на недоразумение с игрушкой. Оперативно обменяли, все работает, никаких вопросов. Спасибо за хороший сервис.

• Федоревський М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KikkiOn. Цвет: Серый

Не работает! Спасибо за прекрасный товар...

• Продавец  KikkiOn

Доброго Дня, весь товар перед відправкою проходить перевірку. Але зокрема бувають такі випадки, коли товар виходить з ладу по різним причинам. В такому випадку ми перевіряємо товар і робимо заміну. Дякуємо, що нам написали. Вам відправили новий товар. Гарного Дня

• Анастасія С***

Доставили швидко
    У комплекті є викрутка для того щоб вставити батарейки
    Сама іграшка цікава. Купатись малечі з нею сподобалось. Вода пішла відразу. Іграшка світилась.
    Але майте на увазі, що іграшка на сенсорах для води, після купання не вимикалась поки не дістали батарейки

Достоинства:
    Цікава іграшка
    Недостатки:
    Не має кнопки вимикання
  • Полина В***

Товар соответствует описанию

• Ирина С***

Не идёт вода

Достоинства:
    Светится
    Недостатки:
    Не идёт вода
  • Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый

Купила детям китенка , очень обрадовались , засунули в ванную все работало светилось , а когда достали с ванной в нем куча воды булькает , Там где батарейки все сразу в ржавчине , и пока не раскрутишь и не достанешь батарейки не выключается , так как он сенсорный ) пыталась связаться с магазином писала им , но ответа не было ) сделала еще один заказ чтобы связаться с ними) без коробки ничем не могут помочь , а дети сразу же ее выбросили как только открыли ( зря выброшеные деньги

• Ірина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый

Дуже сподобалося онуку! Працює, різнокольорове підсвічування, фонтанчик близько 15 см, тримається на поверхні , навіть на невеликому об'ємі води. Дякую

• Євген М***

Проблема решена

Вода не йде

Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop

Продавец быстро связался и предложил возврат, деньги сразу вернули. Приняли даже без коробки так как ее ребенок порвал.

Достоинства:
    Порядочность
    Недостатки:
    Нету
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop

По гарантии назад отправлять?

Недостатки:
    Не выключается
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop

Сам делфин отличный, доце понравился. Через два купания перестал выключаться, ночью проснулся а он гудит и моргает, в 3ночи стою достаю Батарейки. Теперь Батарейки нужно доставать.

Достоинства:
    Хороший фонтанчик, ребенку нравится
    Недостатки:
    Перестал выключаться что только не делал(
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop

Кит вказано що білий, а прийшов сірий. Потертий, пошкрябаний. Через те що все було оплачено - забрала. Але дуже негарно, замовляти більше не буду та іншим скажу

Достоинства:
    Он пришёл
    Недостатки:
    Цвет, качество
  • Александр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KuboRub. Цвет: Белый

Все хорошо, только не понятно как его отключить когда не купается. Только батарейки вытаскивать, а это дело не 5ти секунд

Достоинства:
    Цветастый и прикольно шпинделяет водой
    Недостатки:
    Нет выключателя
  • Валерия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Белый

Заказали данную игрушку ,оказалась нерабочая ,обратились в сервисный центр ,да, забрали на проверку без проблем ,предложили поменять на другую такую же игрушку ,сегодня забрали ,хотели порадовать ребёнка,но и вторая такая же нерабочая ,батарейки покупались новые,причём несколько раз ,за пересылку на диагностику так же оплата за свой счёт . Может стоит перед отправкой хотя бы проверять товар?

Недостатки:
    Игрушка не работает
  • Сергей Л***
    Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серый

Не працює, потрати купу часу.