Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Коляска Hauck Travel N Care Plus Dusty Blue (16019-0)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Анастасия Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуємося з лютого, коляска легка, зручна для дитини. Зручно що можна зняти тканеву частину і попрати. Передні колеса ніби заїдає, але думаю це нам так "пощастило" після змащування більш менш нормально їздить, до перших калюж, тоді знову процедуру повторювати. Але все одно задоволена. Складається легко.

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Передні колеса треба змащувати, особливо після дощу, бо круте їх в різні сторони.
    • Анастасія Є***

Доповню відгук, передні колеса змастили і все гарно працює, з плюсів ще: весь текстиль можна знімати прати

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Ідеальний візок для мандрівок та поїздок громадським транспортом.

Достоинства:
    Легкий, маневрений
    Недостатки:
    Тканина, на перший погляд, здається недовговічною. Але це тільки перший погляд.
  • Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Коробка була дуже міцно заклеєна,тому у відділенні сказали,що не можуть розпакувати,а ми не настояли,що є наша помилка. На капюшоні маленька дирочка,хоч ми і у відділенні її не побачили б, мабуть. Тканина дуже ніжна,чого я не очікувала,зачіпки робляться від липучки. Склалося враження,що дитині незручно, сповзає,можливо, через комбінезон і що ніжки ще не дістають підставки. Тому подивимося,коли буде тепло. Візуально гарна,легка.

• Яна Ш***

Хочу доповнити відгук. Не знайшла як замінити попередній і поставити вищу оцінку. Покористувалися і в загальному враження кращі,ніж на початку. Тканина поводить себе нормально. Коляска легка і компактна. Без комбінезону в ній легше сидіти або дитина вже звикла. Загалом задоволені,для тревел версії ідеально.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ванильный

Отримали коляску, а на ній плями. До того ж видно що хтось їх намагався витерти, по факту плями + затерта тканина, яка змінила колір. Виглядає не дуже. Можливо і не винна розетки, але товар перед відправкою не перевірили. Нажаль відчуття від колясочки зіпсовано.

• Ольга Т***

Підкажіть, вам подобається коляска?

• Ірина С***

Доповнюю відгук:
      Коляскою користувались того року з червня по вересень, впринципі по функціоналу коляска супер. Але є одне величезне АЛЕ - цього року використовували її від сили 5 разів, і тріснув пластмасовий фастекс який тримає спинку коляски!!! Користуватись не можливо. Притому що дитина важить 11,8 кг і сидить в колясці спокійно, плюс це відбулось на прогулянці.
      Тому не впевнена що дана коляска має значний термін експуатації. Як тревел версія раз-два рази на рік у подорож максимум