Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Лежак лежанка для кошек и собак Incor 40 см Мятный искусственный мех

Оценка пользователей 4.9/5
  • Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 70. Цвет: Коричневый

Це найкращий ліжак! Мій Джек Рассел полюбив його з перших секунд. Він почав добре спати. Рекмедую цього продавця і цей товар.

Достоинства:
    Якісне штучне хутро, і не жарко навіть влітку.
  • Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Розовый

Всё подошло животное довольно, хотелось что то удобно для сладкожопика, ей хорошо, мне тоже.

Достоинства:
    Красиво смотрится, кошке нравится, очень мягкая.
    Недостатки:
    маловата для кота на 5 кг
  • Вікторія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 70. Цвет: Фиолетовый

Лежанка якісна та повністю відповідає заявленому опису. Магазин порадував приємним та ввічливим обслуговуванням: консультант заздалегідь попередив про терміни відправки, усе прийшло в обумовлений час. Спасибі за гарний сервіс та чудовий товар

Достоинства:
    Якісні матеріали, м'яка, повністю відповідає опису та фото
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Капучино

Чудова лежанка. Коту сподобалася. Спить тепер тільки в ній, а не на моїй голові.

• Андрій Г***

Лежанка супер!

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Мятный

Замовояла для котика.
    Все дуже сподобалося .
    Відправили швидко
    Якість супер
    Котик спить немов у казці
    Дякую за таке чудо

Достоинства:
    Все супер
  • Симеон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 70. Цвет: Бежевый

Гарна лежанка, біглю подобається.
    Прати ще не пробували

• Нина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 60. Цвет: Серый

Лежанка просто замечательная! Кошка сразу влюбилась в неё, она очень мягкая, удобная, и отлично вписывается в интерьер. Рекомендую всем владельцам кошек.

• Іванна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 90. Цвет: Серый

Все супер! Дякую!

• Надія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 60. Цвет: Капучино

Дуже крута лежаночка, супер мʼяка, якби можна було то й сама б в ній лежала

Достоинства:
    Мʼяка, велика
  • Виталий К***

Якість норм як для такої ціни, мʼякенька, не ліняє. Колір насичений. Клієнт задоволений

Достоинства:
    Швидко доставили
  • Валентина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 90. Цвет: Капучино

Отличная лежанка, идеально подошла для манежа. Кошка там родила и выкормила свое потомство.

Достоинства:
    Качественный материал, мягкая и уютная
  • Полина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 60. Цвет: Черный

Підійшов чудово)

• Вероніка Л***

Спочатку замовили кремову, кіт в перші 5 хвилин її вподобав
    За пару днів зрозуміли що треба брати ще одну в іншу кімнату (бо таскали лежанку туди сюди), і замовили ще таку ж сіру
    Дуже вдячні за лежанки! Кіт з кішкою не хоче ними ділитися)

Достоинства:
    Кіт просто балдіє від неї)
    Недостатки:
    немає)
  • Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Серый

Нам сподобалась лежанка , котик спочатку не оцінив , потім поклали плед і вже спить там . Сподіваюсь з часом звикне і все буде добре . Лежанка мʼяка , тепла . Для кота 4 кг взяла 50 см .

• Яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 70. Цвет: Серый

Лежаночка супер , дуже мʼяка , якісна , як на фото , для Джек Рассела діаметр 70 см-ідеальний

• Марина С***

Подушечка дуже класна!Кішечка зацінила

• Аріна С***

Дуже гарна!)

• Віра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 60. Цвет: Бежевый

Купила це ліжечко для свого котика — дуже задоволена покупкою Матеріал приємний на дотик, м’який і виглядає якісно. Лежанка добре тримає форму, не має стороннього запаху, що для мене було важливо. Котику зручно, іноді одразу там засинає, особливо любить лежати в теплі.

Розмір відповідає опису, доставка від Розетки швидка та без проблем. Гарний варіант за свою ціну — рекомендую власникам пухнастиків!

Недостатки:
    Недолікив нема
  • Олександра Ш***

Хороша лежанка

• Оксана Г***

Мені все сподобалося від обслуговування до якості товару. Киця задоволена а це головне.

Недостатки:
    Не знайшла
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 70. Цвет: Капучино

лежак отличный, кот с него не вылазит

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Бежевый

Ліжечко дуже сподобалося мені й коту

Достоинства:
    М'яке, приємне на дотик, тепле.
  • Виктор В***

Котові сподобалось

• Руслан П***

Лежак классный, очень мягкий, собачке безумно понравилось, кайфует теперь каждый день)

Достоинства:
    Удобный, лёгкий
  • Олександр В***

• Юлія Д***

Товар повністю відповідає опису , все прийшло цілим і вчасно. Користуюся з задоволенням, нарікань немає. Дякую продавцю

• Ірина Щ***

Лежанка дуже нам сподобалась,моя Лолочка задоволена Швидка доставка,якістьРекомендую

Достоинства:
    Мʼяке і дуже зручне,і головне що затишно і тепло!
  • Татьяна К***

Дуже мʼякеньке , обʼємне та приємне , котик одразу оцінив

Достоинства:
    Мʼяке , приємне на дотик
    Недостатки:
    Не має
  • Соломія А***

• Борис Б***

Ваш цуцик буде вам вдячний!

Достоинства:
    Мʼяке і дуже зручне, пухнастий його полюбляє, відпочиває як принц!
  • Блажченко А***

Щиро вдячна за швидкість доставки та якість товару.

• Альберт М***

Лежанка мягкая и пушистая

• Евгения Р***

Все супер. Дуже сподобалась котику

• Вікторія Р***

Товар відмінної якості, це вже наш 3-й подібний лежачок, маємо і інші, але собані люблять саме цю модель, вона м'яка і охоплює їх з усіх сторін ніби у обійми, це особливо актуально зараз зимою, брали 50см, на собак 4.2 кг. Собаки люблять копати, лежак витримує ці маніпуляції. Дякую

Достоинства:
    Зручність, якість, ергономічнісь для тварин які люблять спати калачиком
  • Владимир О***

Все чудово