Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мягкий домик для домашних животных собак и кошек с котиками 50х50 см Incor Серый

Оценка пользователей 4.93/5
  • AI аналіз відгуків
    55 відгуків:  позитивний (понад 90%), нейтральний ~7%, негативний ~3%
    Після аналізу 55 реальних відгуків покупців про будиночок для котиків і собак, можна зробити висновок, що більшість клієнтів дуже задоволені покупкою. Відзначають високу якість, затишність, приємний зовнішній вигляд і відповідність заявленому опису й фото. Тварини швидко звикають до будиночку та із задоволенням у ньому відпочивають. Рідко зустрічаються зауваження щодо розміру або доставки, але їх небагато й вони не впливають на загальну позитивну оцінку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Маріанна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): 50 x 50. Цвет: Серый

Гарна якість пошиття.

• Оксана Г***

Будиночок сподобався одразу. Дякую

• Юля Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): 35 x 30. Цвет: Серый

Будиночок дуже якісний, купляли для декоративного кролика. Тепер це його улюблене місце

• Олена З***

Будиночки дуже якісні, м'які і теплі.

Достоинства:
    Висока якість
  • Екатерина К***

Все добре, киця задоволена)

Достоинства:
    М'якенький, гарненький
  • Валентина К***

Киця залишилась задоволена)

• Сергій В***

Вибір впав саме на цю модель «домівки» через матеріал і малюнки, - повне 100% співпадіння із матеріалом, кольором, і малюнками нашої постільної білизни, купленої раніше.
    Далі по отриманні доставки (дуже оперативної до слова) оцінили максимально підходящі габарити, повноцінну подушку, доволі пухку, і зовнішній вигляд в цілому - без провалів каркасу.
    Кіт моментально заліз з його улюбленого котячого дивану (просто диванищя, із електро-килимком) і пішов «жити» у домік. Чим ми власне і задоволені дуже і дуже!
    Дякуємо за емоції! :)

Достоинства:
    Красивий, теплий, зручний, легкий
    Недостатки:
    Нема.
  • Марія Щ***

Купувала на подарунок для притулку. Зі слів власниці - котики одразу почали досліджувати новий предмет і лишились дуже задоволені хатинкою

• Таня В***

Дуже якісно виготовлений будиночок. Котик не хоче з нього вилазити, так йому подобається. Закордоном такої якості будиночок в три раза дорожче, так що рекомендую власникам маленьких хвостиків

Достоинства:
    Чудова якість і ціна
  • Наталія Є***

Будиночок класний! Коту сподобався одразу - в умовах, що нам забезпечила клята кацапня, проводить там більшу частину доби.
    Єдине, можна трооооошечки меншим зробити вхід, а у всьому іншому - будиночок бездоганний.
    Дякую!

Достоинства:
    Коту подобається в ньому "жити"!
    Недостатки:
    Не можна назвати це недоліком, швидше пропозицією - трошечки менший вхід, для більшого затишку та тепла.
    І, як хтось вже пропонував, зверху ручку, щоб зручніше переміщати будиночок.
  • Галина Б***
    Достоинства:
    Дуже симпатичний та зручний будиночок, котику сподобалось. Всередині м‘якенько. Будиночок тримає форму, виглядає затишно. Котик має вагу п‘ять кг, брали більший
    Недостатки:
    Не має
  • Інна Ч***

Будиночки гарні, якісні і комфортні. Котикам сподобалися.

Достоинства:
    Якість
  • Алина Н***

Дуже гарний будиночок.

Достоинства:
    М'яка подушечка, стильно виглядає, великий за розміром.
  • Тетяна З***

Будинок дуже гарний, киця задоволена,тепер не ховається в шафі

Достоинства:
    Якість
  • Ірина М***

Купила будиночок для киці. Гарний, якісний, практичний. Киця оцінила і з задоволенням там спить. Дякую продавцеві за швидку та якісну доставку.

Достоинства:
    Якісний, та комфортний для киці
  • Наталія К***

Шикарний домик,качественный материал,цена соответствует качеству,моя кошка счастлива,выходит только покушать.Велике дякую за приємний настрій від гарної покупки!

Достоинства:
    Якісний матеріал(бововна)
  • Вячеслав Т***

дякую,підійшло для кошеня

• Вячеслав Т***

теплий ,форму тримає,подушка м'яка ,товста і тепла.для кошеня розмір достатній- подобається-щиро вдячні .

• Віктор З***

Розмір не відповідає замість 35 см. 30 см. Матеріал нормальний

• Вікторія Л***

Чудовий будиночок, м'якенький, тепленький, величенький (замовляла той, що більший), виглядає так же як на фото. Сміливо замовляйте!

Достоинства:
    Яскравий малюнок, натуральна тканина
    Недостатки:
    Не помітила
  • Елена Д***

Мое солнышко долго привыкает к обновке. Прошло чуть более двух месяцев. Теперь спим в домике.

Достоинства:
    Быстрая доставка. Качество в норме.
    Недостатки:
    Нет.
  • ольга с***

Гарний якісний товар. Якщо шукаєте щось якісне і комфортне то це якраз той випадок.

Достоинства:
    Гарний
  • Петро Г***

Будиночок дуже гарний.Кішка задоволена.Рекомендую.

Достоинства:
    Багато місця.
  • Надія К***

Гарне обслуговування. Класний будиночок

• Валентина Д***

Шикарний будиночок для котиків

• Світлана С***

Котику дуже сподобався, великий, зручний, якісна тканина, подушка дуже пишна, дякую

Достоинства:
    Зручна подушка, якісний матеріал, тримається добре каркас
    Недостатки:
    Не виявила
  • Аніка Р***
  • Олена Ш***

Гарна будочка, якісна, собаці дуже сподобалось

Достоинства:
    Дуже якісна
    Недостатки:
    Не має
  • Марія К***

Будиночок сподобався, виконаний з якісного матеріалу))

• дурново в***

Дуже якісно зроблений будиночок, підходить для невеликої кішечки, для кота краще брати більший розмір

Достоинства:
    Якість
  • Валентина Д***

Якісний та гарний будиночок

• Светлана П***

Я в захваті від котячого будиночку) все як на фото, кіт щасливий)

Достоинства:
    Чудовий будиночок, приємне і швидке обслуговування)
  • Дмитрий Л***

Рекомендую

Достоинства:
    Дуже швидко направлено товар , якісний та
    Недостатки:
    Непобачив
  • Алла Г***

Дякую за чудовий будиночок для Клеопатри

Достоинства:
    Якісно пошитий, натуральна тканина, мʼякенька подушка
  • Наталя С***

Отличный

• Андрей С***

Будиночок чудовий та якисно зроблений. Відповідає опису. Рекомендую продавця.