Отзывы покупателей о Накладки на стики KontrolFreek® Galaxy (Black Limited Edition) для Sony DualShock PS4 / DualSense PS5 [382252842]

Оценка пользователей 4.92/5
  • AI аналіз відгуків
    98 відгуків:  85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.
    KontrolFreek накладки на стіки отримали переважно позитивні відгуки. Більшість користувачів відзначають зручність, якість матеріалів та реальне покращення контролю під час гри, особливо у шутерах. Основними перевагами називають приємний на дотик матеріал, надійне кріплення та простоту встановлення. Серед недоліків деякі користувачі скаржаться на можливе пошкодження оригінальних стіків або передчасний знос накладок, а також вартість. Доставка та сервіс майже завжди оцінюються високо.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Валерій В***

Накладки кріпляться доволі міцно
    Тактильно відчуваються теж добре

• Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Олег Ю***

Рекомендую.

Достоинства:
    Поки що все гаразд. Мені подобається хват. Пальці не ковзають.
    Недостатки:
    Є невеликі сліди від лиття на стіках, але в користуванні не заважають.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

Якщо треба пограти в шутер - ці накладки просто топ! Дуже зручно. Сервіс супер, купувала такой накладки лапки для звичайного геймінгу. Рекомендую магазин

Достоинства:
    Швидка доставка. Якісний товар
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Прозрачный

Суттєво покращили стрільбу в грі, задоволений за швидку відправку продавцю)

Достоинства:
    Покращення аіму
    Недостатки:
    Треба звикнути до керування
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

істотно покращує котроль і сприйняття стіків у шутерах, залишився буземно задоволений від відчуттів

Достоинства:
    Перевага в контролі
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

Отличные накладки, удобные, со временем требуют замены(как любые подобное изобретения)
    Но прослужили и до сих пор служат достойно.

Достоинства:
    Материал
    Качество
    Цена
    Долговечные

• Олександр З***

Все супер

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Прозрачный

Все супер!Якість відмінна!Молоді гравці задоволені!Дякую!

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Євгеній Ч***

Якісні накладки, рекомендую

• Артур Т***

Все отлично

• Павло Л***

Товар супер.

• Даниил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Быстро привезли качество хорошее, даже натягивать не пришлось сразу встали, играть удобно

Достоинства:
    Хорошее качество приятное на ощупь
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Прозрачный

Прикольні накладки, майже в колір дуалшоку. Тримаються дуже добре, але треба трохи часу щоб натягнути їх (тугенько налазять). Пограв пару днів, наче краще ніж коли без них.

• Світлана К***

Зручні і якісні накладки

• Любомир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

Відправили швидко , прикольні, будемо тестувати )

• Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Класні стіки, зручніші і реально кращий контроль.
    Не скользять під пальцем.

Достоинства:
    Зручні, не слизькі, легко кріпляться

• Андрей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Прозрачный

Отличные накладки с хорошим сцеплением, пальцы не соскальзывают. Управление стало точнее, устанавливаются легко и держатся крепко. Рекомендую.

Достоинства:
    Качество, скорость доставки
    Недостатки:
    Правый стик хотелось бы больше по высоте
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Прозрачный

Накладки супер, зручні та комфортні. Відправили швидко, на наступний день вже були

Достоинства:
    Швидка відправка, зручні

• Володимир Б***

Хороші накладки, задоволений покупкою

Достоинства:
    Якісні
    Зручні

• Александр М***

Подошли идеально
    Качество топ.
    Очень удобно использовать в шутерах.

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Підійшли ідеально на дуалсенс, тримаються надійно, відчувається кращий контроль. Для шутерів на геймпаді для мене маст хев.
    Також, дякую за безкоштовну доставку

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Прозрачный

Взяв KontrolFreek Galaxy спочатку просто, щоб прикрити потерті стіки, а отримав апгрейд рівня «вау». У Ghost of Yotei тепер прицілююсь точніше, рухи плавніші, а пальці не ковзають навіть у найгарячіших битвах. Вийшло подвійне комбо: і вигляд оновив, і комфорт у грі прокачав

Достоинства:
    Вигляд оновив, і комфорт у грі прокачав
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Dimitriy R***

Чудові накладки, задовелений)

• Станіслав Ш***

Топ

Достоинства:
    Качество

• Станіслав Ш***

Топ

• Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

Продавець молодець, але за пару місяців від накладок нічого не залишилося, або підробка або дуже погана якість, ще й стіки порвали зацепами від накладок... тепер дуалсенс в ремонт їде...

Достоинства:
    Чіткіша керованість
    Недостатки:
    Жахлива якість, псує геймпад
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

Досить швидко прибули. Якісні та зручні. Всіляких недоліків не виявлено в якості матеріалу та сідають на стіки легко. Все круто

Достоинства:
    Зручні, сідають легко на стіки та якісні
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Мигович П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

Круті накладки зручні гарно виглядають якісний матеріал

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Прозрачный

Ідеально! Тепер стало дуже зручно і пальці взагалі не втомлюється. Найкраща покупка для геймпада! Дякую за гарний сервіс і швидку доставку! :)

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Все підійшло, брали Galaxy and Vortex для Дуалсенса, краще відчувається стік в контролі, доводках та переводах на таргети. Рекомендую до покупки)

Достоинства:
    Покращує контроль стіків, мікродоводки, зручніше грати

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Швидка доставка, накладки дуже зручні, міцно тримаються не злітають. Рекомендую!

• Коломійцев М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

хорошие накладки , всем советую кто хочет более точно нацеливаться и чтобы меньше уставали пальцы , то советую

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Все чудово! Зручні стіки, дуже якісні і тактильні. Використовую в парі з Inferno.

• Лахненко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Замовлення опрацювали і відправили швидко,отримали наступного дня у відділенні нп,накладки підійшли,з ними грається краще))))Дякую продавцю за якісний товар.Рекомендую.

Достоинства:
    Все підійшло,якість гарна.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Прозрачный

Стали как родные , привыкаешь быстро и комфортнее играть , особенно в шутеры .
    Рекомендую.

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

легше наводитися, але треба звикнути