Отзывы покупателей о Колесо для грызунов Ferplast FPI 4603 Wheel Large желтый Ø 18.5x10 см 84603799

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Класне колесо,міцне та надійне. Наша хомячиха із задоволенням ганяє у ньому! Покупкою задоволені на всі 100%!

• Продавец  Вусик

Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно чути, що товар повністю виправдав Ваші очікування Раді, що він виявився міцним і надійним, а Ваша улюблениця із задоволенням ним користується — це найкращий результат! Дякуємо за довіру та будемо раді Вашим наступним замовленням

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Колесо підійшло. Хомʼяк в захваті.

Недостатки:
    • Продавец  Вусик

Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Замовляла для сирійського хом'яка, чудово підходить, бігає як "олень". Швидка відправка.

Достоинства:
    Хом'як задоволений)
    • Продавец  Вусик

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно. Щиро вдячні за ваш зворотний зв’язок!

• Світлана Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Хороше колесо, брала для сирійського хомʼяка. Єдине, що треба враховувати, що воно величеньке і щоб помістилося у клітку. Бо у мене майже на всю клітку

Достоинства:
    Хороше, міцне, велике колесо
    Недостатки:
  • Нифталиева В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Колесо прийшло швидко,запаковано дуже добре .Ледь розпакували

• Продавец  Вусик

Усміхаємося, читаючи ваш коментар! Дякуємо за відгук)

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Замовила колесо для сирійського хомʼяка, все підійшло, колесо прийшло не пошкодженим, покупкою задоволена.

• Тамара К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Колесо якраз підходить для сирійських хомяків це дуже добре дякую вам велике