Отзывы покупателей о Карманные точные электронные ювелирные мини весы mh-200 точностью до 0,01

Оценка пользователей 4.61/5
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Зважую дози добрив для рослин

Достоинства:
    Норм все. 100% коштують своїх грошей

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PiPo. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Придбала для кави, працює

• Омелян
    Отзыв от покупателя. Продавец: UKV-Mart. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Похибка 0.5 грн, при зважуванні до 100 грн. Що для домашніх потреб цілком достатньо, але ніяк не для ювелірки. Та за цю ціну, не варто і очікувати 0.1 грн точність. Але!!! Таке враження що були у використанні.

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый

Клеві, точни зручни

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый

Великолепно работают...

• Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Пришвицына Т***

Весы пришли быстро, как было указано в заказе, спасибо. Весы точные, проверила. Рекомендую.

Достоинства:
    цена и качество
    Недостатки:
    пока не обнаружила

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Наибольший предел взвешивания: 0.1. Цвет: Серебряный

Хорошое качество в сравнении с ценой

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Отримав, перевірив, все працює. Не зрозуміло, навіщо в пакетик із вагами насипали цукру?

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Светло-серый

• Остап Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Наибольший предел взвешивания: 0.1. Цвет: Серый

Загалом добре міряє, за таку ціну відмінні ваги, тільки батарейки були браковані, поставив свої

• Віктор К***

Швидко і якісно

• Артем У***

Замовляв 2 позиції. Друга при розпакуванні виявилась з криво розташованою платформою для зважування. Довгий час доставки біля тижня.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    брак

• Ігор

Гарні ваги. Все точно вимірюють.

Достоинства:
    Компактні
    Недостатки:
    Не виявив

• Руслана
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Наибольший предел взвешивания: 0.2

Ваги свою функцію виконують, брала для звуження чаю

Достоинства:
    Компактні, зручно брати в дорогу
  • Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УКВ КиеВ. Цвет: Серый

Працюють добре, мають різні шкали, легкі в керуванні. Працюють вже багато років.

Достоинства:
    Недостатки:
    Потрібно іноді змінювати батарейку.
  • Валерий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый

Работают!!!

Достоинства:
    Включаются и выключаются.
    Недостатки:
    Пока не наблюдал.
    • Продавец  Lemeshop

• Макс

Нормальные весы ща свою цену!

Достоинства:
    Точный вес! Проверял на новой 1 гривне монете вес её по стандарту 3.30 грамма весы показали 3.28грамма считаю что это более чем норма!

• Тома В***

Класні і зручні

• Влад М***

Хорошие весы, свою работы выполняют. Комплектные батарейки не подошли по размеру

Достоинства:
    Все гуд
    Недостатки:
    Батарейки

• Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Нормально показують вагу дрібних предметів.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Микола Ц***

Норм.

• Олександр Г***

Гарні ваги. Добре що є захисна кришка

• Александр П***

Качество хорошее

• Вячеслав К***

Ваги прийшли з подряпинами, вже були у використанні. В одному місці де вставляється батарейка є чорна пляма, яка нагадує пропалену дірку. Наклейка з вирізами під кнопки криво наклеїна, мілкі царапини по всьому прибору.

Достоинства:
    Ціна, працюють
    Недостатки:
    Прийшли б/в

• Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Наибольший предел взвешивания: 0.1. Цвет: Серый

Все отлично работает

Достоинства:
    Работают
  • Дмитро Б***

Працює

• Світлана З***

Точне взвішування

Достоинства:
    Маленькі
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Lemeshop

• Сергій З***

Ваги некоректно показували вагу. Оформив повернення в відділені. Гроші повернули на карту через кілька днів.
    Продавця рекомендую однозначно. Відповідальна людина. А те що товар з браком так він в них не загляне. Буває.
    Замовив ще одні в цьогож поодавця, побачим.

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Весы отличные, нареканий нет

Достоинства:
    Компактные
    • Продавец  Столиця Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Ірина!

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCASH. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый

Брала ці ваги для ювелірних виробів. Зважують чітко до сотих, дисплей зрозумілий. Кришка закривається щільно, виглядають акуратно.

• Дмитро Н***

Заказывал 2 штуки этих весов,приехали быстро,но одни не показывают точно..

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Не точные
    • Продавец  Lemeshop

• Борис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Светло-серый

Для перевірки переважив монети - все точно . Доставка швидка і без переплат. Чудово

Достоинства:
    досить точні
  • Катерина П***

Цілком влаштовує.

Достоинства:
    Дешеві, досить точні
    Недостатки:
    За свою ціну немає
  • Тетяна Я***

Ваги відповідають опису. Відправили швидко. Працюють добре. Все сподобалося.

• Вита Л***

Рекомендую для виміру маленьких мас.Зручні,доступна ціна,займають мало місця .

Достоинства:
    Можна зважити маленькі маси,наприклад використовую для виміру пропорцій фарби для волосся
    • Продавец  Lemeshop

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Наибольший предел взвешивания: 0.2

Все ок, добре міряє.

• Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX