Отзывы покупателей о Портативное биде для интимной гигиены, бутылка для подмывания, ручное биде Karapuzo, Бутылка Peri 350ml (розовый)

• Катерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Чудова річ після пологів, коли треба підмиватися якомога частіше, а приймати душ не завжди є можливість. Також рятувала під час відключення е/е і відсутності води, для швидкої гігієни

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Дуже крута штука! Матеріал дуже якісний. Відправили швидко, в день замовлення. Продавця рекомендую.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Ну що тут сказати? Свою роботу пляшечка виконує. Тобто якщо в туалеті немає гігієнічного душу, це те що треба. Зручно, легко, комфортно. Брали з дружиною в пологовий, й за словами дружини - все супер.

Достоинства:
    Зручне, просте у використанні, пластик приємний на дотик.
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Народжувала через кесарів розтин, тож ця пляшка була найзручнішим способом підтримувати гігієну перший місяць. Користувалась після кожного відвідування туалету. Рекомендую

• Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Не знаю як би обійшлась без біде в пологовому і після пологів вдома. Чудовий товар для молодих мам! Дякую

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Гарна якість і зручно користуватися.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Чудова річ! Особливо, якщо брати у перинатальнийцентр, після кесарева розтина.
    Або у подорож
    Дуже рекомендую.

Достоинства:
    Якість і практичність
  • Перепелиця Ю***

Дуже зручна річ

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Кращої штуки більше не придумають. Це обовʼязково повинно їхати з вами в пологовий) біде потрібно і до пологів так, як часто відвідуєте туалет і часті огляди лікаря і після пологів… бутилочка з мʼякого наче силіконового матеріалу і дуже легко натискається і подає водичку

Достоинства:
    Ідеально все
    Недостатки:
    Не виявила
  • Маріанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Після року користування думка не змінилась, дуже зручна штука. Для подорожей ідеально та як раз середній об'єм, не маленький, не великий. За рік користування ніяких проблем з матеріалом не виявила, виглядає як новий.

Достоинства:
    Незамінний девайс
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Якщо сумніваєтесь чи варто брати - не сумнівайтеся, беріть. Я купувала на всяк випадок на післяпологовий період в палату. Мені робили епізіо. Ця штука дуже помічна в гігієні, ще й коли там шви не тільки в лікарні, але і дома зараз.

• Marina B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Незамінна річ у пологовому, дуже зручно, бо був лише закріплений високо душ.
    Окремо вдячна продавцю за швидкість відправки і за те, що зв'язалися і попередили, що дійшла вона і можна забирати (актуально в умовах, коли часто немає світла і зв'язку).
    Бо тільки забрала посилочку і вночі потрапила в пологовий, раніше, між думала)

• Юлія К***

Корисна річ у подорожі)

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Якісні матеріали, продумана конструкція. Рекомендую.

Достоинства:
    Компактний
  • Антоненко Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Це переносне біде стане незамінним помічником під час пологів. Завдяки його компактному дизайну та простоті використання, можна легко забезпечити особисту гігієну у будь-якому місці.
    Швидка доставка

Достоинства:
    Має чохол,зручний у використанні
  • Додонова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Дуже корисна річ, якісна пляшка, доставили швидко
    Заломи при використанні на пластику не залишаються. Хто збирається у пологовий або просто на всі випадки життя-рекомендую

Достоинства:
    Якісний товар, легка у користуванні
    Недостатки:
    Хотілося б нижчу вартість, вважаю, що трохи завищена за пластикову пляшку, але якістю виправдано.
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Дуже рада, що придбала! Просто must have у після пологовому періоді!!!

• Маріанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Дуже зручна штука для дорослих, якщо вдома немає гігієнічного душу, або також можна взяти кудись с собою =) Найкраще придбання за останні кілька років!!!

Достоинства:
    Маленький об'єм ідеальний, щоб брати з собою кудись.
    Недостатки:
    Для домашнього користування можливо краще брати з більшим об'ємом, щоб не наповнювати водою кілька разів.
  • Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Дуже необхідна річ для пологового будинку,подорожей,під час критичних днів. Пластик якісний,без запаху,зручно складається.Я задоволена цим замовленням на 101%

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRPZ

Чудовий товар, якість супер.
    Дуже швидко відправили.

Достоинства:
    Зручний, має сумку
    Недостатки:
    Не побачила