Отзывы покупателей о Ліхтар ручний Quantum Assistant QM-FL1030 3W LED+COB з USB з функцією Power Bank Чорний (3302261052147)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

У малому приміщенні із світлими стінами зручно спрямовувати світло на стелю...

Достоинства:
    Досить яскраве світло, задовільна тривалість роботи між заряджаннями, кліпса - кишеня, можна підвісити
    Недостатки:
    Проти обіцяного - немає
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Чудовий карманний ліхтарик. Світить добре.
    Великим плюсом є можливість використовувати його, як повербанк. Користуюсь вже два роки - проблем не маю.

Достоинства:
    Можна використовувати як повербанк
    Недостатки:
    Невеликий кут розсіювання
  • Лідія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Рекомендую одразу змастити рухому частину ліхтаря і не крутити проти годинникової стрілки (крутити для зміни положення лінзи взагалі не потрібно). Цей ліхтар я подарувала, тому не знаю точно, у чому була причина поломки — ймовірно, його крутили проти годинникової стрілки, через що діод почав прокручуватися, а після того як гайка відкрутилася, відвалився контакт. Але це не точно — я запаяла і віддала назад. Загалом ліхтар чудовий.

• Козак В***

Чудовий вибір

Якість
    Файно світить далеко дуже зручний розмір для використання
    Недостатки:
    Кнопочка вимкнення маленька мені
  • Олег Г***

Долго держит заряд,доволен покупкой

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Заряду хватає приблизно на одну годину.Довго заряджається.

Достоинства:
    Яскраво світить
    Недостатки:
    Мало заряду.
    • Представник бренду

Спробуйте скористатися рекомендаціями, наведеними в інструкції з використання, щоб зарядити ліхтар. Якщо час роботи пристрою не відповідатиме зазначеному в документації, зверніться до гарантійного обслуговування, щоб вирішити можливі проблеми. Варто пам'ятати, що при низьких температурах час роботи скорочується, оскільки акумулятори втрачають частину своєї ємності.

• Олександр К***

Дуже зручний. Маю 4 штуки, постійно користуємось

Достоинства:
    Легкий компактний добре тримати в руках. Зручно поставити вертикально щоб боковий світлодіод світив. Декілька режимів
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Quantum. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Ну, ліхтар світить яскраво, але мені не подобається кут розсіювання - десь 40° максимум - таке - не знаю для чого таке робитм - ні туди ні сюди

• Представник бренду

Ми розуміємо, що іноді можуть виникати зауваження щодо технічних характеристик ліхтаря. Однак пропонуємо підходити до оцінки товару об'єктивно. Ліхтар Quantum Assistant відзначається компактністю та легкістю, що робить його зручним у використанні. Він оснащений регульованим телескопічним фокусом, індикатором рівня заряду акумулятора, а дальність його променя становить 100 метрів. Пристрій має кілька режимів роботи: Максимальний, Середній, Низький світловий потік, Аварійний (режим SOS), а також бічне COB світло. Таким чином, ліхтар має цілу низку переваг.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Головне: пропрацював 2 місяці й помер. Не розумію, чого.
    Працював нормально, заряджав десь 2 рази. Носив у кишені куртки. Після другої зарядки носив десь 2-3 тиждні (іноді користувався). Вчора включати: блим і все. Я подумав, що сів. Зарядив. Після зарядки - те саме: натискаєш кнопку: блим і все.
    Спробував інший кабель, те саме. Тільки блимає під час натискання на кнопку.

Достоинства:
    Зовнішня надійність
    Недостатки:
    незручність кнопки(сзаду), найбільша ширина проміню (недостатньо широкий), якість всередині (дивись далі)
    • Представник бренду

Для вирішення проблем рекомендуємо скористатися гарантією. Подальше використання ліхтаря, ймовірно, допоможе вам переглянути свою оцінку товару.

• Олександр Г***

Відповідаю на свій коментар. Ліхтарих ожив. Постояв 3-4 години просто так. І почав включатись. І проблем не бачу. Чудо чудне.

• Олександр Г***

Друга відповідь на свій коментар. Сьогодні включати - знов те саме: блим і все (перевірив декілька раз). Я потрима його вертикально (головою вниз) 10 секунд, і диво - знов запрацював.

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Зручно за чіпляти за одяг і користуватися боковим світлом коли заняті руки

Достоинства:
    Компактний, достатньо довго тримає заряд як для такого розміру.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Пришел разряженный. После длительной зарядки, до постоянно горящего индикатора, загорается на долю секунды и тухнет. Думаю опять Поднебесная выполняет утилизацию отработанных аккумуляторов отправляя их в другие страны.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает
    • Представник бренду

Приносимо вибачення за несправність. Рекомендуємо скористатися гарантією для ремонту ліхтаря.

• Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Сьогодні Розетка пропонувала бракованих ліхтар. Не заряджений, не перевірений, на видачі заряджати, чекали, не заряджається. Дуже мила і уважна. працівниця запропонувала перезамовити. Перезамовила. Окрім ліхтаря замовляла печиво. За доставку печива вартістю 140 грн. взяли 35 грн. Розетка, скажіть, будь ласка, окрім того що я буду марнувати свій час, повторно їдучи за ліхтарем, що я не має впевненості що і цей ліхтар буде справним, з мене ще ВІЗЬМЕТЕ 35 грн.?

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Не працює
    • Представник бренду

Просимо вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з роботою ліхтаря. Зараз його можна підключити до заряджання, але після періоду зберігання вперше індикатор заряду почне працювати тільки через 40 хвилин. Подальше використання ліхтаря слід здійснювати відповідно до технічної документації.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Виктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Вдруге раз замовляю цей ліхтар і вдруге він прийшов непрацюючий.

• Представник бренду

Просимо вибачення за незручності з ліхтариком. Рекомендуємо скористатися вказівками в інструкції та поставити ліхтар на зарядку. Приблизно через 40 хвилин зʼявиться індикація процесу заряджання, а повне заряджання триватиме 4–5 годин. На жаль, вам знову видали ліхтар із розрядженим акумулятором.

• Наталія А***

Ліхтарик супер
    Має в собі павербанк

Достоинства:
    Компактний,не займає багато місця
  • Любов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Коли заряджала, то чомусь червоний колір не зникав, навіть через 12 годин... Так скільки йому потрібно часу для зарядки?

Достоинства:
    Розмір та яркість
    Недостатки:
    Прийшов зовсім розряджений. Коли читала відгуки ще за 2024 рік - проблема була не усуненя: як приходив розряджений тоді так і на сьогоднішній день. Навіть були хдивовані працівники Розетки...
    • Представник бренду

Напруга зберігання акумуляторів становить 3.6 В, тому перед першим використанням рекомендується зарядити їх протягом 6-7 годин за допомогою зарядного пристрою з параметрами 5 В/1.5 А. Для правильного використання ліхтаря слід ознайомитись із інструкцією. У разі, якщо ліхтар функціонує не відповідно до інструкції, скористайтесь гарантійним обслуговуванням.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Купував ліхтарик три роки тому. Працює й досі. Яскраве світло, майже дві години роботи. Рекомендую.

Достоинства:
    Яскравий,зручний, металевий корпус
  • Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Шановні покупці, потребую допомоги. Хто купляв, який час потрібен для USB-зарядження. Сьогодні я прийшов за ним у Розетку, він не вмикається. Продавець каже, бракований. Чи то продавець тупий і не розуміє, що для USB-зарядження потрібний час, чи ліхтарик справді бракований? Буду вдячний вашим порадам…

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не знаю
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш запит. Ліхтар Assistant заряджається протягом 4 годин. При першому підключенні до зарядного пристрою після періоду зберігання індикація заряду (блимання червоного світлодіода означає процес зарядки, постійне світіння – завершення зарядки) може з’явитися через 20-30 хвилин.

• Олександр К***

Не прцює

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Не працює
    • Представник бренду

Скористайтесь гарантією.

• Олег Н***

З власного досвіду. Акумулятор там всього 1000 мАг, зарядка триває півтори дві години. Потім індикатор продовжує сигналізувати що йде зарядка, а тестер показує живлення 0 мА.

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук, проте для коректної оцінки технічних параметрів необхідно мати відповідне обладнання для їх перевірки та дотримуватися протоколів замірів. Насправді ємність акумулятора складає 1200 мАгод.

• Данил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Користуюся близько року ліхтарик гарно працює .

Достоинства:
    Довго тримає заряд є функція павербанк
    Недостатки:
    Через певний чяс користування погано працює зарядний порт розхитався
  • Олександр М***

На довго не вистачить.

• Представник бренду

Ліхтар Assistant QM-FL1030 справляється з актуальними вимогами.

• МИХАИЛ К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

не вмикався навіть після кількох хвилин зарядки.

Недостатки:
    не працюючий
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук. Просимо вибачити за труднощі - потрібно набратися терпіння та залишити ліхтар на заряджання протягом 5-6 годин для повного заряду АКБ. Хвилин за 40-50- з'явиться індикація.

• Руслан Ю***

Працюе

• Представник бренду

Дякуємо за вибір Quantum, та за високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Гарно сильно світить. Батарея гарно тримає заряд.

• Представник бренду

Дякуємо, що обрали продукцію Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням!

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Купила дочке в подарок. Фонарик нужно было зарядить, т.к. даже не включался. Зарядку берет хорошо. Нравится.

Достоинства:
    При освещении ярко светит красный ободок, как катафот у авто, дополнительная безопасность для пользователя.
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Дуже достойний ліхтарик! Чи не найулюбленіший! Багато різних режимів, змінна яскравість, класний боковий ліхтар - дуже яскравий. Без перерви працює плюс-мінус дві години на повній яскравості! Дуже зручний. І еліпса металева, щоб причепити. Дуже задоволена.

Достоинства:
    Яскравість, тримає заряд, багато режимів
  • Назар

• Лариса Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Прийшов неробочий, перевірила на точці видачі, не заряджається, довелось відмовитись

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Представник бренду

Просимо вибачити за розряджений АКБ, будемо намагатися в подальшому уникати цих проблем.

• Василий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Это один из лучших фонариков которые мне встречались. Использую для работы . Очень яркий. Иногда от него подзаряжаю телефон.

• Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Прийшов розряджений, кабель зарядки деформований, не працює

• Представник бренду

Просимо вибачити, Ваш ліхтар відремонтовано, кабель замінили - очікуйте повернення товару.

• Юрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Це була моя остання купівля на Розетці.
    Пишу питання-без відповіді…
    Звертаюсь у Підтримку-нуль реакції…

Недостатки:
    Не цінять покупців
  • Олег Х***

Отличный фонарик.
    Яркий. В режиме общего освещения (светодиоды на ручке сбоку) освещает комфортно комнату 20 кв. м.
    Время работы в эконом режиме примерно 3-4 часа. Заряжается примерно за 1,5 часа от повербанка.

Достоинства:
    Металлический, яркий. Возможность использовать как светильник. Крепление для размещения на поясе или на одежде.
    Недостатки:
    Нет индикации о малом заряде. При разрядке аккумулятора резко отключается. Сложно понять когда пора заряжать. Режимы переключаются одной кнопкой и первый режим самый яркий. Устаревший разъём зарядки
    • Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Quantum . Ваш відгук дуже детальний і корисний! Ліхтарик дійсно має багато переваг, які роблять його зручним і універсальним не зважаючи на ті нюанси, що ви описали. Дякуєм, що поділилися своїм досвідом!

• Вадим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Не советую покупать! После первой зарядки, фонарик функционировал и светил, когда бы я его не включал. А после первого отключения света и применения фонарика, зарядив его вечером, утром он полностью разряжен!!! Аккумулятор фонарика садится сразу! Продавец Разетка, дает срок возврата 2е недели, не прошло еще и месяца после покупки фонарика и пользовался я всего 4 раза! Розетка продала єтот товар и отвечает за его работу! Больше заказивать не буду!

Достоинства:
    Недостатки:
    Аккумулятор фонарика
    • Представник бренду

Скористайтесь гарантією для ремонту ліхтаря.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Хороший ліхтар, трохи замала кнопка для ввумкнення. заряд тримає.

• Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.

• Ігор Н***

Чудовий ліхтарик.

• Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.

• Мария Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Не дивлячись на купу гарних відгуків, мені прийшов неробочий ліхтарик) добре, що перевірила на точці видачі)
    (заряджати пробували, не допомогло)

• Представник бренду

Просимо вибачити за незручності, можливо логістика не перевірили при відправці ступінь заряду акумулятора.

• Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Задоволена покупкою.Ліхтарик оптимального розміру.Світить яскраво,заряд тримає добре.Купила для підлітка 13 років.,він вже брав ліхтарик з собою,коли іздив до табору на сбори.

Недостатки:
    поки нічого не виявила