- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
Купувала на подарунок, але мала можливість протестувати цей килимок з подушкою :) Він супер! Дуже якісно зроблений, виглядає презентабельно. Має достатньо гострі шипи. Порівнюю з килимками, які пробувала раніше, і там шипи були майже не відчутні. Цей коврик дійсно знімає напруження в спині, тіло розслаблялось настільки, що я майже засинала на ньому :) Тому планую і собі придбати такий килимок, щоб користуватися на постійній основі.
- Достоинства:
- Якісні матеріали, достатньо гострі шипи, акуратні надійні шви, презентабельний вигляд, наявність мішечка
- Недостатки:
- Трошечки не зручно збирати коврик з подушкою у мішечок для зберігання, але це дрібниця
Доброго дня, Ксенія! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування!
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + золотистый
Замовляв із-за подушки, але вона прийшла зовсім іншої форми - твердий прямокутник (без вигинів). Неможливо комбінувати з ковриком. Не покриває одразу усю шию та голову як це показано на фото.
Хочу заміну або повернення
Доброго дня, Владиславе!
Переглядаючи надані вами фото подушки, хочемо звернути вашу увагу на те, що подушка коврика акупунктурного була транспортована в складеному вигляді, тому може виглядати дещо зморщеною або без вигинів, оскільки вона складається з м'яких матеріалів, які потребують часу для адаптації та вирівнювання. Це абсолютно нормально, і з часом вона вирівняється.
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + золотистый
Килимок чудовий, виконує свою функцію
- Достоинства:
- Зручний
Добрий день, Євгеніє.
Дякуємо за коментар, приємного користування!
- Богдан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + золотистый
Гарний набір, зручний в використанні, можна прати.
- Достоинства:
- текстура, ціна
- Недостатки:
- Подушка мені не зайшла по своїй формі, чохол підходить для перевезення (для зберігання складно туди пакувати)
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
Классная вещь. Испытывал небольшие проблемы в области шейного отдела, но благодаря коврику, стало намного лучше
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
Класний килим. Після двох тижнів регулярного використання покращився загальний стан та сон. Набір зручно зберігати завдяки чохлу, та зручно брати з собою у подорожі. Зроблений добре, нарікань на якість немає
- Достоинства:
- Якісна річ
- Ніна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
Це найкраще, що сталось з моїм тілом за останній час.
- Достоинства:
- Супер розслаблення, зникла біль у спині, шиї та голові. Тіло стало більш розслабленим.
- Недостатки:
- Ніяких.
- Ася К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
З того часу, як в мене з’явився цей килимок, я забула про головні болі. Дуже добре розслабляє. Після робочого сидячого дня - те, що треба.
- Достоинства:
- Простота в користуванні, якість, швидка доставка
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
Тренажер для лінивих, за який ваша спина буде вам вдячна. Але потрібно звикнути. Голки класно стимулюють кровообіг.
- Достоинства:
- Ефективність, якісна річ, приємні відчуття, чохол для зберігання
- Недостатки:
- Тут їх не може бути