- AI аналіз відгуків41 відгук: 75% позитивні, 15% нейтральні, 10% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Різниченко К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
З своїми задачами справляється (заміри на 3D моделі)
- Достоинства:
- В комплекті йде додаткова батарейка
- Продавец E-Style
- Григорий В***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Як для непрофесійної роботи а для повсякденного використання нормально
- Продавец E-Style
Доброго дня. Радимо перевіряти перед отриманням. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Все чудово!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
купив два штангеля - механічний vorel 15100 і цей. Цей однозрачно краще зроблений і для людей з поганим зором - однозначно рекомендую. Заусенців немає як в vorel 15100.
Ще є кнопка переключення на дюйми - для трубних і неметричних різьб американських дуже доречно.- Достоинства:
- не така жахлива штамповка як польско-китайський vorel, гарна запакований, додаткова батарейка. Міряє!
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Всі вимірювально-розмічувальні інструменти тут:
ссылка
- Федір Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Як на мене чудовий штангель, міряє точно, але в холоді йому погано, тому тримайте його за нормальних умов, в комплекті продавець дав штуку для видавлювання пасти тому за це додаткове дякую
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Майже не користувався через похибку, точні виміри зробити неможливо, кожного разу показує щось нове. Наприклад якщо обнуливши показники просто його відкрити та скласти він показує не 0.00 мм, а допустимо 0.03 чи -0.05 мм
- Достоинства:
- Поклали в комплект додаткову батарейку та рулетку на 1 метр
- Недостатки:
- має похибку в 0.05 мм
- Продавец E-Style
Доброго дня. Нам прикро, що ви залишились незадоволені. Радимо перевіряти перед
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Для непрофесійного використання достатньо точний. Все чудово працює!
- Достоинства:
- Вчасно. Відповідає опису.
- Продавец E-Style
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Все працює.
- Достоинства:
- Якісно
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Штангенциркуль одразу після розпаковки зустрів мене розрядженою батареєю і невеликою кількістю металевої стружки, яку як слід не прибрали після обробки виробу.
Як виявилось, пристрій оснащений функцію автоматичного увімкнення від початку заміру (не обовʼязково натискати кнопку On/Off), а ось автоматичного вимкнення по таймеру там немає. Тому від найменшої вібрації у футлярі, навіть із затиснутим гвинтом-стопором, електроніка вмикається і поступово зʼїдає батарею.
Інший недолік - якість обробки і збірки. Я одразу розібрав штангенциркуль, щоб прибрати металеву стружку, тож мав нагоду зробити фото зсередини.
Як уже писали інші, для не дуже точних побутових вимірювань можна використовувати. Та я все ж пошукав би щось трохи надійніше.- Достоинства:
- Функціональність
- Недостатки:
- Не дуже якісне виконання, постійно сам вмикається
- РМОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
5 зірок
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
мега круто ! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- точність, якість матеріалів і навіть запасна батарейка у комплекті !! А ще в подарунок маленька рулетка!!!:)
- Ростислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Дуже добротно виглядає та відчувається. Є невелика похибка в 0,01 мм. Та це для мене не важливо. Загалом гарна річ! Раджу.
- Достоинства:
- Якість. Зручність
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Все обладнання тут ссылка
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Дуже сподобалося коліщатко – (воно люфтить, але це не важливо) дозволяє зручно проводити виміри. Також, при його русі девайс сам вмикається- зручно.
При щільному закритті є зміщення до -0.03мм, але можна обнулити +такі малі погрішності мене не хвилюють.
Також, у мене в комплекті було дві батарейки – одна всередині пристрою, інша додана. Приємно, що продавець подбав і не треба турбуватися про заміну )- Достоинства:
- Гарний товар за свої гроші.
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Все обладнання тут ссылка
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Якість посередня, присутні люфти, поверхні майже не оброблені, але зі своїми задачами сравляється. Магазину респект відправили швидко.
- Достоинства:
- Посередня якість, причсутні люфти
- Недостатки:
- Ціна, чохол
- Продавец E-Style
Доброго дня. Нам шкода, що якість не повністю задовольнила ваші очікування. Хоча більшість клієнтів задоволені цим товаром.
Ми прагнемо, щоб навіть бюджетні товари були максимальної якості. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потреба в обміні/поверненні, будь ласка, звертайтесь до нашої служби підтримки.
Сподіваємося, що наступна ваша покупка залишить тільки позитивні враження! Всі нащі товари тут ссылка
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Товаром задоволенний. Допомагає у домашніх справах. Не перевіряв точність, але ще не разу не підводив. Для побуту підійде 100%.
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Всі товари для дому тут ссылка
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Цілком задоволений
- Продавец E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: ссылка
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Наче все нормально, єдиний нюанс, в інструкції до цього пристрою написано що точность від 0 до 100 мм, складає 0.02 мм, від 100 до 200, 0.03 мм. Не 0.01, як вказано в описі. Окрім цього, все добре.
- Достоинства:
- Гарна ціна, додаткова батарейка в комплекті, відносно точний.
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Працює як заявлено
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Хороший інструмент за свої гроші.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Працює добре
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Дякую, товар відповідає опису, для домашнього користування точності хватає, буду тестувати, губки рівні, зазору немає.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
- Продавец E-Style
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
На малих розмірах все добре. Після декількох хвилин користування зрозумів що щось не так, на відстані приблизно 40-50 мм рандомно додає або віднімає 5 мм. Розібрав почистив бо там було ну дуже багато стружки металевої нагадаю я його тільки купив, міряв на даний момент пластик, тримав в кейсі весь час. Тобто або це при зборці він такий був або був у використанні. Після чистки ця ж проблема вилазить досить рідко коли є вібрація або удар.
- Достоинства:
- Не дорого
- Недостатки:
- працює не коректно
- Продавец E-Style
Доброго дня. Ми продаємо лише новий товар. Просимо вибачення за незручності. Сподіваємось надалі вас радуватиме цей товар.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Хороший.
Єдине недолік конструкції - при користуванні часто випадково зʼїзжає кришка для батарейки - БогданОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Чудова якість як на свою ціну, нічого не люфтить, штанга рівна, якість обробки металу теж непогана. В комплекті дві батарейки маленький подаруночок від продавця
- Достоинства:
- Ціна/Якість
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Нормальный інструмент для побутових потреб, виконаний якісно, міряє достатньо точно (я не адронний колайдер вдома будую щоб паритись за соті долі миліметрів). Кейс також достатньо якісний, не з пластикових стаканчиків зроблений. Рекомендасьйон.
- Достоинства:
- Недорогий, досить якісний, достатньо точний для побутових вимірювань
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец E-Style
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Хороший і якісний штанген, доволі точний, показує з похибкою 0.1 мм, що впринципі допустимо для побутових задач, металевий, кому важливо то сам електронний блок з пластику, дві батарейки вже були в комплекті, і хороший міцний футляр, за цю ціну конкурентів в нього нема, схожий на ринку бачив за 1000грн. Знайшов мінус, губки зовнішнього діаметру мають трохи не рівну поверхню стику, просвічується на світлі, я думаю якщо підшліфувати їх легенько то буде супер. І дякую магазину за подарунок для тюбиків)
- Достоинства:
- Металева основа, хороший кейс для зберігання, дві батарейки в комплекті, ціна
- Недостатки:
- Не рівний стик довгих губок заміру зовнішнього діаметру
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Товар відповідає заявленому
- Дозлый_лосьОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
хороший інструмент. Дякую за подарунок, впевнений що ця штука необхідна кожному. А що це і для чого, всім відділенням думали - не придумали.
- Достоинства:
- добрий інструмент, батарейка в комплекті, пенал
- Максим
Біла овальна пластмаса на килимку? Це "витискач" пасти/клею/крему із тюбику (хвіст тюбика вставляється в щілину).
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Чудовий сервіс
Комплектування : коробка для штангенциркуля, штангенциркуль, батарейка запасна фішка від продавця міні подарунок - Антонов В***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Очень хороший штангенциркуль. Я доволен. Для дома отличная вещь.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Нормальний штанген для побутових потреб
- Гена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Штангенциркуль на эту цену хорошо выглядит , все работает, показания правдивые . Покупкой доволен.
- Достоинства:
- Цена качество.
- Владимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Дякую продавцю. Товар відповідає фото та опису. Прийшов швидко та ще й з подарунком. Продавця рекомендую. Про товар напишу після тестування.
- Достоинства:
- Ціна, чіткість дисплея, точність вимірювання.
- Недостатки:
- Поки ще не виявив.
- Продавец E-Style
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Норм штенгель
- Достоинства:
- Виконує призначення, 2 батарейки в комплекті (одна з них вже вставлена), кейс теж приємно
- Недостатки:
- Поки хз
- Продавец E-Style
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Забирав на Розетці, відразу перевірив. Працює нормально. Особливу увагу звертав на якість виготовлення вимірювальних губок, оскільки на ринку є неякісні штангелі. В цього інструмента губки нормальні, стикуються добре. Недоліків особливих не виявив. Електронна частина ходить по шкалі тугенько. Але за таку ціну нормально.
- Достоинства:
- Оптимальна ціна-якість.
- Продавец E-Style
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
БРАВ БІЛЬШ ДЛЯ ДРУЖИНИ НІЖ ДЛЯ СЕБЕ. Дуже зручно та швидко надає можливість виміряти товщину (діаметр) в'язальних спиць або швацьких голок, вже не кажу про пряме призначення. Все добре. Дякую за гарний та потрібний інструмент.
- Достоинства:
- Все працює. Доставка швидка.
- Недостатки:
- поки-що не виявив
- Продавец E-Style