Отзывы покупателей о Подарочный мужской набор инструментов для ухода за бородой и усами, волосами Barbers, 7 шт

Оценка пользователей 4.2/5
  • Ігор Г***

Отримав замовлення 12.10. На сьогодні тример вже не працює ((

Доброго дня. Нам прикро, що ви залишились незадоволені. Радимо перевіряти перед
      отриманням. Також спробуйте замінити акумулятор тип - 18650. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

З усього набору можна користуватись лише щіткою. Все інше непотріб.

Достоинства:
    Недостатки:
    Непотрібне китайське барахло
    • Продавец  E-Style

Доброго дня. Нам прикро, що ви залишились незадоволені. Радимо перевіряти перед
      отриманням. Для швидкого вирішення питань звертайтесь за телефоном, який вказаний в контактах продавця вашого замовлення.

• Інна С***

Відмінно

• Продавец  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посилання ссылка

• Чорна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Приїхало насипом в пакеті від НП.
    Продумайте якусь коробочку, такі товари купляються, як правило на подарунок, а тут просто насипано в пакет.

• Продавец  E-Style

Доброго дня. Тример в коробці, Все інше в мішечку як на фото. Приймемо до уваги. Додамо стрейч для фіксації. Дякуємо.

• Анастасія

Товар відповідає опису

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: ссылка

• Володимир В***

Пока все чудово .

• Алексеев Р***

Спасибо

• Наталія Г***

Відповідає опису
    Ціна=якість
    Машинка не бере дуже довге волосся, але коротке стриже нормально. Загалом задоволені покупкою

Достоинства:
    Ціна=яквість
    Недостатки:
    Не стриже довге волосся
    • Продавец  E-Style

• Альона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Класс, купувала чоловіку на подарунок, йому дуже сподобалося, усе добре запокованно.

Достоинства:
    Е мішечок і усе добре влазить , усе в гарному стані , тільки одні плюси .
    • Продавец  E-Style

• Даша Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Купувала чоловіку на подарунок, я в цілому задоволена, та й чоловік також, добре тримає заряд, єдине нижня кришка не закривається щільно, або не закручується, тому можливість її випадання часта, бо вона не закручується нічого такого. Як для заявленого "подарункового набору" все проїхало трохи насипом, тример в окремій коробочці, все інше замотане в картонний лист, та на почті просто випало з його, тому якщо плануєте на подарунок, подумайте про якусь коробочку чи щось таке. А так то вже деталі, в цілому за свої кошти гарний пристрій

Достоинства:
    Добре тримає заряд, компактна, додаткові "штуки" в наборі також непоганої якості
    Недостатки:
    Пакування, нижня кришла акумулятора