- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Класний набір для догляду за бородою
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
- Продавец E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: ссылка
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Щойно забрала товар ,виглядає на всі 100! Сподіваюсь підійде для Бороди хлопця !дякую за подарунок
- Достоинства:
- Був маленький подарунок і ножиці гострі (перевірила на своєму волоссі )
- Продавец E-Style
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Чудовий набір, зручний у використанні. все як на фото.
- Достоинства:
- Гарно виглядає, кожен елемент в окремому заклеєному пакеті. сам Мішочок з приємного на дотик м'якенького матеріалу.
- Продавец E-Style
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Приехал без ножниц
- Достоинства:
- Хорошо выполнен
- Недостатки:
- Нет ножниц в наборе
- Продавец E-Style
Доброго дня. Для швидкого вирішення питання краще звертатись до менеджера (контакти є у Вас в замовленні, або в форму Задати питання про товар. Вибачаємось за ситуацію. Будемо краще перевіряти перед відправкою. Також радимо перевіряти товар при отриманні.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Класний набір для чоловіків. Деревяний гребінець якісно оброблений, щітка потрібної жорсткості. Один мішечок для зберігання чого вартий! Борода в тренді, догляд за нею набуває актуальністі. Чоловіки теж люблять бути красивими! Дрібниці здавалось би, але ж... Все так красиво оформлено.
- Продавец E-Style