Отзывы покупателей о Генератор бензиновий GASOLINE GENERATOR G4500E

Оценка пользователей 3.67/5
  • Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БудеСвітло

На природному газі тримає навантаження 3 квт.

• Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БудеСвітло

Генератор купувався для матері. Електрозапуск був одною з умов ціеї покупки. Я військовий, вдома буваю рідко, тому потрібно щоб мати сама могла його запустити. З самого початку я планував що він буде робити на магістральном угазі, докупив ще додатково газовий карбюратор. Бак зняв повністю, встановив карбюратор і завів на газу. При цьому вскрив кришку альтернатора щоб переконатись що там мідна обмотка. Переконався. До речі - довжина альтернатора 12 см. Обкатку провів на газі. Виконання генератора сподобалось, все дуже якісно як для китайця. За такі гроші вважаю що це вигідна покупка. Беручи до уваги розміри альтернатора і мідну обмотку а також модель двигуна вважаю що потужність 3,2 квт цілком правдива. Дуже недооцінений ноунейм китаєць.

Достоинства:
    Мідна обмотка, електрозапуск, ціна, колеса та ручки.
    Недостатки:
    Дуже близько розташований акумулатор до алтернатору, при роботи може затирати відвібрації, треба ставити проставку в кілька мм.
  • Костя Я***

Працює
    Обкатку пройшов
    Продавець перед відправленням перевірив
    І масло було залите
    Дякую
    Но бак мабуть на 10л

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БудеСвітло

Встановлюємо генератор у приміщенні.
    Трубка вихлопу втопоена у якийсь короб. Нереально щось на неї причепити для прикріплення газовідводу.

Якщо берете для приміщення НЕ БЕРІТЬ!

Достоинства:
    Покищо не можу нащвати бо не можу запустить.
    Недостатки:
    Втоплений у короб вихлоп.
  • Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БудеСвітло

Працює добре проблем поки нема на обкатці в нагрузці ще не провіряв

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БудеСвітло

В Генераторі на першому включені перестав працювати замок на стартер, на включення працює з сторонніми шумами, відповідно з ручного стартеру запускається проблемно. Тричі не спрацьована автоматика на навантаження через що просто глох двигун

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Якість комплектуючих, та збірки, свічу щоб викрутити необхідно відкручувати бак
    • Продавец  БудеСвітло

Добрий день. Ваше звернення передане технічному відділу. З Вами сьогодні звяжуться наші спеціалісти для уточнення інформації. Генератор має гарантію 12 місяців, тому у разі виникнення проблем - ми заберемо його на гарантійний ремонт або заміними на інший (у разі заводського браку чи несправності яка не підлягає ремонту). Очікуйте будь ласка на дзвінок. Дякую.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: БудеСвітло

Генератор працює, але не працює стартер, намагався зв'язатися з продавцем він не відповідає, підозрюю якщо щось серйозне буде він теж не відповість, відео відправив на вайбер йому відповіді не дочекався

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    не працює або стартер або акумулятор
    • Продавец  БудеСвітло