Отзывы покупателей о Женские повседневные кроссовки Skechers Tamaris Fashletics Бежевый 39 (117342 OFWT)
- Натали К***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Белый. Размер: 37
Все відповідає опису,розмір дійсний,гарної якості,мякі,зручні ,легкі,без запаху рекомендую продавця,швидко відправили ,дякую
- Ганна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Белый. Размер: 38
Хороші кросівки за свою ціну. Не маломірять. 100% відповідають фото. На завязках. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарно і акуратно зроблені
- Недостатки:
- Неприємний запах. Раніше також на розетка купувала взуття СКЕТЧЕРС, іншого продавця, але запаху не було.
Соответствие размеру
Соответствует
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Белый. Размер: 39.5
Гарно зроблені , зручні ,хороший продавець, швидко зв'язались ,швидко відправили .
- Достоинства:
- Зручні ,гарна знижка .
- Недостатки:
- Непомітила
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 37
Відмінна якість
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Белые и мягкие, одеваются легко, как скользят. Действительно большие (после 40-41 другой обуви тут подошёл 39), но задник правого по началу сел неправильно и натёр; а левый нормальный. Кровь не отстирывается(
- Достоинства:
- Мягкие, легко одеваются
- Недостатки:
- Если натрут - не отстирать ничем
- Светлана К***
Спробуйте Oxi Boom
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Дуже легкі, комфортні і красиві. Так біле взуття потребує більшої уваги. Але в пральну машину закинув і знов краса.
- Достоинства:
- Дуже гарні
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие по подъему
Средний
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Кросівки м'які, зручні, легенькі, на літо
- Недостатки:
- Готуйтесь весь час прати кросівки.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Все добре, гарні кросівки на літо
- Достоинства:
- Легкі та зручні
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Большемерят на размер.
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38.5
Зручні
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Комфортные, красивые, классно смотрятся. Ноги не устают в них. Полномерные
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- ...
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Супер кросівки!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
обожнюю skechers, для мене це найзручніше взуття. ці кроси не виключення: зручні, легенькі, дуже красиві. притому, я розуміла, що білосніжні кросівки, та ще й тканеві, будуть маркими, але навіть не уявляла, наскільки. взула один раз, ходила спеціально лише асфальтованими доріжками, щоб менше пилу, ледве не літала -- пару дрібних плям. зайшла в пустий магазин, вийшла -- ще дві плями. враження, ніби вони з'являються просто з повітря. наступного дня стояла на вулиці, роздивлялася ці плями, аби вирішити, чи потрібти вже прати, чи ще походить. і тут прийшла відповідь -- просто з неба. аккурат на мій білосніжний кросівок нагадив голуб! шок, паніка. пляма розповзається просто на очах. скоріше витираю серветками, бігу додому, персил/відбілююче мило/ще 100500 миючих засобів, тру що є сили -- пляма відіпралася десь на 90%, майже непомітна. разом з тим замила другий кросівок. поставила сушитися, на другий день на них проявилися якісь іржаві плями, причому зовсім не там, де були ізначальні забруднення, а на шнурках, язику, заднику, на м'якому ободку і частково на носках (фото додаю). зараз просто в розпачі... тобто прати я їх буду частіше, аніж носити. але буде наука щодо білого тканевого взуття на майбутнє.
що стосується того, що вони більшомірять. так, це особливість skechers. але ж є розмірна сітка, вона корректна, і по ній можно легко обрати потрібний розмір. мені особисто навіть подобається, що вони трохи більші -- тож замість 38,5, який підходив по сітці, взяла свій 39, і дуже комфортно, вільно.- Достоинства:
- зручні, легенькі, гарні
- Недостатки:
- дуууже маркі
Соответствие полноте
Широкая
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Большемерит
- Ната Н***
Я теж купила і пошкодувала 100 разів, такого маркого взуття ще не зустрічала, якась дивна на ньому тканина, не годен відіпрати, жах, два рази носиш, годину переш. Єдиний плюс - гарні
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Кросівки спободалися, але після першого прання залишилися жовті плями.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 40
Як завжди все супер ,замовляю не вперше доставка вчасно якість цієї марки також хороша, молодці,дякую
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Дуууже зручні! М'якенькі. Подобаются!)
- Ольга Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
По качество хорошие. Мягкие. Идеально белый цвет. На лето самое оно.
Но! Большемерят на размер. На свой 39 в их 39 утонула.- Достоинства:
- Мягкие, лёгкие.
- Недостатки:
- Большемерят на размер. Не ожидала. Пришлось отказаться.