Отзывы покупателей о Мёд рапсовый натуральный пчелиный Золотой Нектар в стеклянной банке 1 кг

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 450

Потужно, пакування, якість. Не задкуй- Куштуй українське!

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Бджоломед

Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.

Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.

З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!

• Віра Д***

Смачний. Мені сподобовся.

• Нікіта Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700

Видно залученість та любов до продукта та клієнта

Достоинства:
    Якісний продукт, дуже гарно упакований. Сам мед смачний.
    • Продавец  Бджоломед

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700

Хочу висловити величезну вдячність Розетці не лише за смачнючий мед, а й за приголомшливих людей! Мед чудовий, а маленька баночка в подарунок дуже підняла настрій. Але найголовніше — це сервіс. Під час тривоги та обстрілу продавець проявив неймовірну турботу: заспокоював, дозволив залишатися в магазині стільки, скільки потрібно, і був дуже ввічливим. Таке людське ставлення в наш час — рідкість. Величезне дякую хлопцю за витримку та доброту

Достоинства:
    Смачний мед
    Недостатки:
    Гемає
    • Продавец  Бджоломед

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 700

Все ок) Всі три види меду смачні і зовсім не схожі між собою

• Ліна Х***

Смачний!!!

• Продавец  Бджоломед

Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
      Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо роботу від бджілки і до кожного працівника, тому нам дуже важливо знати Вашу думку.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Необычный вкус, рапсовый, очень понравился. Я думаю, что на любителя.
    Качественный.
    И в подарок получили ещё маленькую баночку акациевого, приятно))

• Продавец  Бджоломед

Дуже вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок
      Смакуйте із задоволенням
      З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"

• Анжела С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Мед чудовий! Швидко зв'язались, та відправили теж швидко. Запаковано добре, нічого не розбилось.

Окреме дякую за маленький подарунок у вигляді маленької баночки гречаного меду, дуже смачний) А також листівка з красивий малюнком))

Достоинства:
    Смачний мед.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Бджоломед

Безмежно вдячні Вам за довіру та такі приємні слова
      Неймовірно щасливі мати таких клієнтів
      Будемо чекати на нові замовлення
      Всього найкращого Вам
      З любов'ю "Золотий Нектар"

• Лилия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед. Вес: 450

Дуже сподобався на смак, вважаю рапсовий мед одним з найсмачніших. Все прийшло бистро, дуже надійно запаковано, ще й в якості "компліменту" маленька баночка гречаного меду. Дякую!

Достоинства:
    Що можно казати про мед, дуже смачний. Рекомендую!
    Недостатки:
    бистро з'їли
    • Продавец  Бджоломед

Безмежно вдячні Вам за довіру та такі приємні слова
      Неймовірно щасливі мати таких клієнтів
      Будемо чекати на нові замовлення
      Всього найкращого Вам
      З любов'ю "Золотий Нектар"

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бджоломед

Гарне обслуговування. Пакування.Спасибі за поздоровлення. Рекомендую продавця.

Достоинства:
    Доступна ціна.
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Бджоломед

Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок
      З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"