Отзывы покупателей о Светильник для чтения книг в темноте, черный, книжная светодиодная лампа плоская

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Н_Л_О

Товар прийшов з подряпинами та потертостями, читати не зручно, відкривши на пошті виглядає чудово але коли вже вдома ввімкнув з батарейками -це жах.
    На приладі захисна плівка була вдіта що мало б захистити від подряпин, але ні, сам товар такий - "ширпотреб"

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар приходить з подряпинами, не коштує своїх грошей.
    • Продавец  Н_Л_О

Доброго дня, Євгеній! В приладі використовується оргскло, тому допустимі та можливі технологічні неоднорідності поверхні та ефект потертості. Це не впливає на функціонування пристрію. Товари з дефектами, які не допустимі, ми відбраковуємо та в продаж не допускаємо. дякуємо.

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Н_Л_О

Скло прийшло сильно подряпане та з відбитками пальця. Плівку ще не знімав. Увімкнув підсвітку і побачив цей жах. Не рекомендую

Достоинства:
    Достатня комфортна підсвітка
    Недостатки:
    Отримав неякісний товар
    • Продавец  Н_Л_О

Доброго дня, Олександр! Захисну плівку потрібно зняти, вона дає такий ефект. Ми перевіряємо та відбраковуємо всі прилади з дефектами, які впливають на функціонування пристрою - підсвідка в темряві книги. В описі зазначено, що в світильнику з міркувань безпеки використовується оргскло, технологія виготовлення якого має на увазі термо- і вакуумформування виробів, в результаті чого виникають внутрішні напруги, що може призвести до можливої ​​появи мікротріщин, дрібних неоднорідностей та ефекту потертості. На функціонування пристрою це не впливає. Дякуємо Вам за звовротній зв'язок, гарного дня!

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Н_Л_О

Зручно читати в темряві не заважаючи іншим

• Пилипчук К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Н_Л_О

Я не розумію, як такий товар можна продавати людям.
    Дуууже подертий, в плямах, які не відмиваються ніяк.
    Коробка була напів відкрита
    Нерекоменую!!!

• Продавец  Н_Л_О

Доброго дня, Катерина! Ми всі товари перевіряємо та тестуємо. В описі є таке попередження стосовно оргскла, яке застосовується в цьому приладі :"УВАГА! Так як у даному виробі з міркувань безпеки не може використовуватися звичайне скло, застосовується оргскло. Технологія виготовлення оргскла має на увазі термо- і вакуумформування виробів, в результаті чого виникають внутрішні напруги, що може призвести до можливої ​​появи мікротріщин, дрібних неоднорідностей та ефекту потертості. На функціонування пристрою це не впливає."

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Н_Л_О

Дякую продавцю. Дуже гарна річ, сподобалась. Дякую що прислали оргскло чисте без подрябин як я просила. Дякую що чуєте покупця, це рідкість. Рекомендую до покупки тим, хто читає звичайні книжки, такий світильник просто незамінний.

Достоинства:
    Всі переваги на фото. Тепер можна читати книжки без освітлення або при поганому освітленні
    Недостатки:
    поки не знайшла
    • Продавец  Н_Л_О

Дякуємо Вам за позитивний і розгорнутий відгук. Дуже приємно!

• Андрій К***

Дивлячись на фото не схоже,що достатнє освітлення

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Н_Л_О

Товаром задоволена! Швидко відправили та товар відповідає опису
    Товар та продавця рекомендую!

Достоинства:
    Швидка відправка