- Миколай Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,7. Цвет: Зеленый
сумка порвалась в первый же день, качество такое себе
- Достоинства:
- нету
- Недостатки:
- плохое качество сумки
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,8. Цвет: Зеленый
Лока як лодка нічого особливого. Ше не плавав але виглядає надійно
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 1,9. Цвет: Зеленый
Рекомендую лодка дуже добротна.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,5. Цвет: Зеленый
Все чудово!
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,5. Цвет: Зеленый
По комплектації все так як в описі, батько був у захваті, але ще не надавали.
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,1. Цвет: Зеленый
Брав для одного, головне що б човен був легкий та якісний, з міцних матеріалів. Він дійсно легкий, подобається що сидіння можна пересувати. Алюміневі збірні весла, доволі гарної якості. Обьемна сумка.
- Достоинства:
- Якісні матеріали, легкий, вмістка сумка
- Недостатки:
- Не виявив
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,1. Цвет: Зеленый
Добра лодка . Большая сумка, полный комплект , все уложено в сумке
- Достоинства:
- Все как на картинке и в описании
- Недостатки:
- Фактически нету , видно дороговато лежала на складе но состояние отменное
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,5. Цвет: Зеленый
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 3. Цвет: Зеленый
Замовила чоловікові на подарунок, він давно мріяв про човен. Замовлення прийшло швидко. Спілкування з продавцем дуже комфортне.
Але я не розрахувала, що три метри - це цілих три метри Човен гігантський. Ледь із ним справилась, щоб надуть і перевірить. Але якість хороша, проклеєно все чудово. Тільки трошки одірвався отой бічний шнур (не знаю, як називається) - мабуть, не розрахований, щоб так тягнуть його) Ну нічого, щось придумаю, аби спаять.
Рада, що на відділенні НП якийсь чоловік похвалив мій вибір БАРК зі знанням справи, зауваживши, що в нього самого аж 6 надувних човнів.
Загалом, я дуже рада, що це український виробник і що робить такі класні човни. Тепер планую трошки згодом купити маленький надувний човен цієї ж марки. Буду просить знижку :)
Жду чоловіка тепер, щоб командування пустило у відпустку, аби він зміг випробувати свій подарунок!- Достоинства:
- Міцний матеріал, великий розмір, зручна сумка
- Недостатки:
- Хотілось би більш детальну інструкцію, як його розкладати і складати назад, а також більш міцну спайку бічного троса
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,5. Цвет: Зеленый
Лодка чудова. Всім задоволений.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,4. Цвет: Зеленый
Човен класний, все так, як очікував
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,2. Цвет: Зеленый
Якісне виготовлення. Комплектно згідно заявки.
- Достоинства:
- Якість матеріалу та виготовлення
- Недостатки:
- РАКИТИНА Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,5. Цвет: Зеленый
Все згідно опису товара. Відправлення швидке.
- Демешко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,5. Цвет: Зеленый
Отримали сьогодні човен, доставили дуже швидко. На вигляд все супер. Дякуємо.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,5. Цвет: Зеленый
Човен чудовий,зручний в користуванні,дуже задоволений,всім рекомендую,Bark як завжди на висоті.Дякую за швидку доставку.
- Вячеслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Длина лодки: 2,4. Цвет: Зеленый
Дякую все в порядку розібрався накочав повірив все добре.
- Достоинства:
- Все добре подоается
- Недостатки:
- Немае
- Миша В***Продавец: Rozetka. Длина лодки: 1,9. Цвет: Зеленый
Скажите пожалуйста это пвх??
- Миша В***Продавец: Rozetka. Длина лодки: 1,9. Цвет: Зеленый
А что значит без днище??
- МихаилПродавец: Rozetka. Длина лодки: 1,9. Цвет: Зеленый
Подскажите, хотелось бы позже докупить настил. Есть ли он в продаже?
- МаксПродавец: Rozetka. Длина лодки: 1,9. Цвет: Зеленый
Хто власник такого девайсу стоїть брати на рибалку ультралайт?
- виталий
у меня такая уже пять лет.покупал не здесь.для рыбалки самый раз.