Отзывы покупателей о Силиконовая защита приборной панели для самоката Xiaomi M365/Mi Scooter Pro/Mi Scooter Pro 2 black

Оценка пользователей 3.74/5
  • Отзывы про товар продавца ScooterEV+
  • Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ScooterEV+. Цвет: Черный

брав для ninebot G-2 max думав підійде на жаль не підійшло (не збігається кнопки та не тримається спадає)

Достоинства:
    не вдалося дізнатися
    Недостатки:
    ?
  • Наим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

Заказал чехол а пришли вот это(

• Продавец  Velo4Town

Добрий день. Вибачаємось, вже зрозуміли, що Ваша посилка поїхала іншому. Відмовтесь у відділенні, а ми завтра Вашу відправимо

• Продавец  Velo4Town

Добрий день. Сталася помилка при комплектації Вашого замовлення. Вам зателефонували і повернули кошти. Чекати на свій товар Ви відмовилися.

• Богдан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Красный

Не підійшло

• Микола М***

Спасибі

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

Все підійшло, чудово сіло відразу. Товар дійсно відповідає характеристикам. Швидко доставили. Дякую!

• Продавец  Velo4Town

Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару та магазину! Приємного користування!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Синий

Не знаю чим не задоволені.Купив,надів,закріпив гумкою до грошей,забув про будь які проблеми.Коштує копійки,захищає екран.Виконує свою функцію.Сяомі м 365.

Достоинства:
    Виконує свої функції.
  • Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Черный

Жахливо, злазить з екрану постійно по бокам, клей не клеєється який поклали в комплекті прийшлось ізолентою прикріпляти

Достоинства:
    Недостатки:
    Злазить та злітає
  • Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Черный

Хоч і приклеїв його на липку стрічку (яка йде в комплекті) - але все одно чохол не примається.
    Придбав просто захисну плівку, замість чохла.

Достоинства:
    Підходить до Xiaomi Pro 2
    Недостатки:
    Не тримається.
  • Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Черный

Чохол не підходить, постійно злітає, скотч не тримає, чохол по краях менше екрану, не рекомендую, потрачено кошти на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не перевірено продавцем
  • Татьяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Черный

Самокат Crosser e9 - чохол не зовсім підійшов. Не приклеювався на доданий скотч. Приклеїла своїм скотчем. Але все одно по дорозі злетів і загубився(

• ігор

а нічого що він для сяомі м365 м365pro

• Татьяна Х***

Ігоре, нічого. Перед покупкою узгодила це з продавцем - він сказав, що самокат в мене ідентичний сяомі і все підійде

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Черный

Злітає на ходу, з комплекту скотч не тримає.

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Черный

Чехол хорошего качества, не слетает. В комплекте были две односторонние наклейки. Это для чего?
    Продавцу большое спасибо за товар, а розетке за сервис!

Достоинства:
    Цена, качество
    • Продавец  Shopfloor

Доброго дня. дякуємо за відгук. дві полоски це двосторонній скотч він призначений для постійного кріплення чехла . принцип його кріплення показаний на одному із фото.

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

Х***я, то так коли дощ натягнути,при їзді спадає, скоч що в коплекті до чохла не пристає.

• Продавец  Velo4Town

Вдячні Вам за відгук. Нам дуже прикро, що товар не виправдав Ваших сподівань та навантажень. Як зазначено у описі товару, ми додатково рекомендуємо використовувати двосторонній скотч для більш тісного прилягання. Ми обовʼязково врахуємо надану Вами інформацію на майбутнє при обранні постачальника.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Черный

Все быстро, и вовремя перезвонили, уточнили, отправили, на 2й день забрал, все ок

• Сергій В***

Подошло

• Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopfloor. Цвет: Черный

Порвалась накладка старая, решила заменить. Этот экземпляр оказался качественнее, чем те, что дороже, есть двусторонний скотч в комплекте, прозрачная часть таки прозрачная, а не в разводах. Магазин отличный, связь мгновенная, менеджер заморочился на самовывоз, я съэкономила на почте. Благодарю. Рекомендую к сотрудничеству.

Достоинства:
    Защищает от влаги
    Недостатки:
    Недолговечны.
  • Едвард
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

Аналогічно загубив :) самокат crosser e9 max.
    Найцікавіше що надівається доволі туго, але напевне від вібрації злетів. Рекомендую клеїти на двосторонній скотч одразу.

• Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

Брал на Crosser e9 max, он у меня побыл 5 минут после чего я его благополучно потерял. Наверно закажу еще один, только приклею.

Достоинства:
    Видно дисплей, почти по размеру
    Недостатки:
    Липнет пыль, может слететь
    • Продавец  Velo4Town

Дуже вдячні Вам за оцінку товару!

• Евген О***

гарний чохол, підійшов на кросер Е9макс

Достоинства:
    видно на сонці
    • Продавец  Velo4Town

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

быстро доставили, был в наличии, цена соответствует.

Достоинства:
    хороший самокат
    Недостатки:
    пока не увидел
    • Продавец  Velo4Town