Отзывы покупателей о Ареометр для спирта спиртометр бытовой BRS

Оценка пользователей 4.25/5
  • Терентьєв А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Прийшов добре запакований, працює.

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Бреше на 5° в більшу сторону. У горілці з магазину демонструє 45°. В спирті 96° втопився.

Достоинства:
    Ніяких.
    Недостатки:
    Викинув гроші на вітер.
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Зазначена Вами інформація буде перевірена та після із Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер. Будь ласка, очікуйте.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар такий як на фото, отримала на наступний день після оформлення замовлення. Все супер, дякую)

• Володимир Д***

Дуже гарна річ, рекомендую

• Сергей Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар прийшов такий як на картинці,працює чотко!

• Олег З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар на картинке не соответствует продаваемому. Градусы показывает правильно, но при этом спиртометр стоит не ровно, а под углом, что немного затрудняет снятие значений. Предыдущий был такой как на картинке, стоял ровно.

Достоинства:
    измеряет точно
    Недостатки:
    стоит не ровно, а под углом
  • Юрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отправляли долго. Пришел в иной упаковке. На фото совсем другая! Но слава богу работает!

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності через пересорт товару за моделлю. Інформація буде перевірена та проблема з пересортом буду усунена.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дякую, товар прийшов швидко і гарно запакований. Свої функції виконує.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Приїхав добре запакований, свої функції виконує , використовую для роботи щоб зі сто відсоткового спирту робити придатним для роботи

Недостатки:
    Дуже маленький, не зручно користуватись , приходиться шукати велику ємність щоб нормально показував
    • Продавец  StarLight

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все добре, товар отримав вчасно.

Достоинства:
    Все працює

• дмитрий м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

отримав те що замовляв. упакований добре

• Антоніна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дякую за своєчасну доставку і відповідність якості

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Моментально відреагували на бракований товар та повернули гроші одразу. Приємно здивували!)
    Відповідно претензій немаю!
    З такими продавцями працювати приємно, рекомендую!

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній звʼязок, Володимир! Ми ще раз вибачаємось за брак та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Цілковите г***о!!! Спочатку показав менше 0, а потім при дотику розпався на 2 частини, як ампул адля ін'єкцій при надрізі, але рівно й самостійно, будь-якої сторонньої допомоги!!! Г***о - гроші в повітря!!!

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Володимир! Ми вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. З Вами звʼяжетьсч наш сервісний менеджер щоло вирішення даного питання.

• Продавец  StarLight

Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню. Ми ще раз вибачємось перед Вами за незручності через брак товару та будемо раді бачити Вас в подальшому!