- AI аналіз відгуків65 відгуків: позитивні ~70%, нейтральні ~18%, негативні ~12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владислава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
На 4
- Продавец ABIE
Доброго дня! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування, чудового настрою та мирного неба над головою. Дякуємо, що обрали наш магазин — нам приємно, що ви з нами.
- КатарінаОтзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Працював два місяці. Далі моторчик зламався. Кішка пила, але через недовговічність - не рекомендую.
- Достоинства:
- Не шумить, кішці подобається
- Недостатки:
- Швидко зламався
- Продавец ABIE
Доброго дня! Дякуємо, що залишили відгук! Ми надаємо 14 днів на обмін та повернення товару. Також рекомендуємо прочищати моторчик кожні 3-4 тижні – його можна продувати або очищати за допомогою зубної чи ватної палички. Як варіант, ви можете звернутися до магазину, де продають акваріуми – у них використовуються схожі системи моторчиків. На жаль, окремо такі моторчики у нас не продаються. Бажаємо гарного та мирного дня!
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Зламалась через пару місяців користування
Із самого початку не працювали всі режими, тільки один
Дуже шумна- Продавец ABIE
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути вашу увагу, що у фонтані обов’язково потрібно прочищати моторчик (продувати його або чистити зубочисткою чи вушною паличкою) кожні 2-3 тижні. Про це менеджер повідомляє під час підтвердження замовлення. Ця процедура важлива, оскільки пил і бруд накопичуються, і для стабільної роботи фонтану необхідно проводити регулярне обслуговування. Це сприяє його довготривалій та якісній роботі.Якщо ви помітили проблему в роботі, рекомендуємо відразу було звернутися до нашого менеджера. Гарного та мирного дня!
- Дмитрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Додаю до свого попереднього коментаря, так як продавець вирішив увійти зі мною в конфлікт, хоча я не ставив рейтингу, а просто написав що не працює.
Тепер дійсно поставлю 1 бал.
Отже, в цього фонтанчику дуже слабкий моторчик, який ледве видає воду назовні. Ніякого фонтану як на картинці у вас не буде, не мрійте.
Ні мої 2 коти, ні сусідський кіт, не зрозуміли що воно взагалі таке, і категорично відмовились пити з нього.
Через приблизно 1.5 місяця він вийшов з ладу, хоча я повністю замінював воду на питну з автомата кожні 48-72 годин, і при цьому мив як корпус, так і чистив моторчик.
Тепер, продавець каже що я сам винен, начебто погано чистив фонтан, який б***а навіть не був в користуванні котами, а просто пускав воду в холосту.
На цьому в мене все, категорично не рекомендую ні продавця, ні даний фонтан.- Достоинства:
- Не побачив ніяких
- Недостатки:
- Дуже слабкий моторчик, який ще й вийшов з ладу через 2 місяці, конфліктний продавець
- Дар'я Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Дуже класний фонтанчик, котам сподобався, стали більше пити, аніж просто з миски
- Продавец ABIE
Доброго дня! Щиро вдячні за ваш відгук. Ми раді, що фонтанчик сподобався вашим улюбленцям. Приємного користування. Гарного та мирного дня )
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Соответствует описанию, хороший тихи фонтанчик
- Продавец ABIE
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що фонтанчик вам сподобався. Бажаємо приємного користування та гарного, мирного дня!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Нашому коту дуже сподобався. Додали до нього датчик руху. Кіт декілька разів розбирав фонтан та робив нам потоп,але це ніяк не вплинуло на його роботу.
- Достоинства:
- Простий у використанні
- Продавец ABIE
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. У вас справді розумний котик :) Нам приємно, що фонтан сподобався вашому улюбленцю. Бажаємо приємного користування! Гарного та мирного дня!
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
8 дней проработала
- Продавец ABIE
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми намагалися з вами зв'язатися, щоб з'ясувати причину, але, на жаль, у вас відсутній зв'язок. У випадку коли ви виявили несправність - потрібно відразу звернутись до менеджера магазину для вирішення питання. Можливо, проблема пов'язана з неправильним встановленням або підключенням, адже фонтани працюють справно, і нарікань на них не було. Коли у вас буде можливість, зв'яжіться з нами, будь ласка. Бажаємо вам гарного та мирного дня!
- Руслан Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Коти оцінили. Поїлка працює, коти п'ють, питання, де брати фільтри, бо 2 шт явно замало.
- Достоинства:
- Котам підходить
- Недостатки:
- Фільтри ( їх мало)
- Продавец ABIE
Доброго ранку! Дякуємо за ваш відгук. Бажаємо вам приємного користування. Фільтри також доступні для покупки в нашому магазині. Гарного та спокійного дня!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Мала проблему, кішка перестала пити воду з миски і вимагала їй відкривати кран, щоб вода текла. Тому покупка вимушена. Кицька спочатку її злякалась, хоч вона і дуже тиха, потім півдня не могла зрозуміти як з неї пити, лише до вечора розібралась) Під час пиття бризги летять сантиметрів на 30, але то вже таке.
- Достоинства:
- тиха, живлення від павербанку
- Анна
Додаю комент після кількох тижнів використання. Дуже тішить, що воно тихо працює. Вичитала десь, що фільтри в ньому на той випадок, коли треба на кілька днів лишити ту саму воду (відрядження), я кожен день вдома, тому не стала використовувати фільтри. Через 2-3 дні на ніч я мию поїлку, і залишаю просушитися. Оскільки коти дуже чутливі до запахів, миючі не використовую. Помітила, що за 2-3 дня утворюється ще невидимий, але вже відчутний на дотик наліт (вода з крана, місто Львів). І в недоліки поїлки додам, що внутрішня поверхня не гладенька, а якась необроблена, шершава, і тому наліт важче вимиивати. Можливо треба очищену воду використовувати, але її багато тоді треба просто викидати, коли міняєш воду.
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Через несколько недель провод начал сбоить, клал его правильно в конструкции в специальное отверстие, верхняя часть не хочет вставать ровно по краям, как бы я его не вертел
- Достоинства:
- Кот стал больше пить воды
- Недостатки:
- Плохое качество элементов сборки
- Продавец ABIE
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Щоб краще зрозуміти вашу проблему, будь ласка, надішліть відео та додаткові фотографії, що саме викликає труднощі. На першому зображенні мені не вдалося зрозуміти ситуацію, а друге фото взагалі не відкривається. Ви також можете надіслати фото та відео через Viber для зручності спілкування. Бажаємо вам гарного дня!
- Кирилл
Вечер, потому что второе не фото, а видео
- Продавец ABIE
Доброго ранку! Надсилаємо вам стікер у Viber, щоб ви могли надіслати фото та відео туди, оскільки тут ми не можемо відтворити відео. Бажаємо гарного дня!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Пройшов вже місяць, дуже задоволена, коти тепер пʼють тільки з фонтану, їм подобається)
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Продавец ABIE
Доброго дня! Щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам дуже приємно, що фонтан припав до душі вам і вашим домашнім улюбленцям. Бажаємо вам приємного користування. Чекаємо на ваші нові замовлення. Бажаємо гарного та спокійного дня!
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Все чудово працює, товар доставлено швидко, продавець надійний. Рекомендую
- Продавец ABIE
Доброго ранку! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук. Нехай ваш улюбленець насолоджується водичкою. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб наші клієнти завжди були задоволені. Бажаємо вам гарного і спокійного дня!
- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Клас! Безшумна, працює. Журчить коли води не багато. Коту ну дуже подобається.
- Продавец ABIE
Доброго ранку! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і фотографії. У вас дуж милий котик. Ми раді, що він залишився задоволений. Бажаємо приємного користування! Гарного і спокійного дня!
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Отличный фонтанчик , кошка довольная , пьет с удовольствием.
- Достоинства:
- Можно подключать к павербанку
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Продавец ABIE
Доброго дня! Ми вдячні за Ваш позитивний відгук. Ми раді, що кішка залишилась задоволеною. Бажаємо приємного користування. Нехай у Вас буде гарний та мирний день.
- Павел Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Взяли в надії, що тварини будуть пити більше води. Пристрій дуже простий, все працює добре. Котики розділились - один у захваті, інша і далі п'є зі звичайної мисочки)
- Достоинства:
- Щодо самого товара - все відмінно
- Продавец ABIE
Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам приємно отримувати такі позитивні відгуки.
Раді, що поїлка-фонтан сподобалась. Деяким котикам просто потрібно більше часу для освоєння чогось нового. Приємного користування. Гарного т мирного дня.
- Дмитрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Вже більше місяця стоїть в квартирі. Маю 2х котенят (4 і 6 місяців). Вони категорично відмовляються пити з цього фонтанчика. При цьому віддають перевагу мисочкам або звичайному кранові у ванні.
Сусідка позичала на декілька днів для свого 2х річного кота, теж категорично відмовився пити.
Стоїть як прикраса в квартирі.
З того що помітив, їм просто не зручно і не зрозуміло пити з нього. Краще подивіться поїлочки де є один краник і водичка в мисочку стікає.- Достоинства:
- Не побачив
- Недостатки:
- Коти не п'ють воду
- Дмитрий Ф***
На жаль, поїлка вийшла з ладу через дуже слабкий моторчик всередині. Пропрацювала десь 2 місяці більш-менш. Потім помітили, що вода не біжить (хоча води було достатньо). Вимили, замінили воду, перевстановили, не допомогло.
Потім перемикав режими, і з якоїсь 10ї спроби вода ледь почала бігти. Але на наступний день знову те саме, та і все.
Зараз вже що хоч йому роби, а воду він не випускає вверх.
З цікавого, купив фонтанчик з краником іншого виробника, коти з задоволенням п'ють і граються з водою. І саме цікаве - всередині стоїть двигун розміром х3 від того, що впихнули сюди.
Коротше, скупий платить двічі, переконався на своїй шкурі. Краще купляти одразу толкову річ, ніж дешеву фігню, а потім все одно переходити на дорожче. - Продавец ABIE
Доброго ранку! Дякуємо за ваш детальний відгук і пояснення. Вибір фонтану — це індивідуальний процес, який залежить як від уподобань тварини, так і від фінансових можливостей власника.
Наша рекомендація щодо регулярного догляду за моторчиком дуже важлива: потрібно раз на 3-4 тижні обов'язково прочищати моторчик (продувати його або ж чистити вушною чи зубною паличкою, щоб там не накопичувався пил і бруд), адже саме чистота і своєчасне обслуговування є запорукою довгої служби пристрою. Не кожен знає про необхідність очищення моторчика, тому ця порада буде корисною для багатьох власників.
Щодо дизайну — це справді залежить від тварини: деяким більше подобається проточна вода, іншим зручніше пити зі спокійної поверхні. Головне, щоб фонтан забезпечував постійний доступ до свіжої води.
Наш багаторічний досвід роботи з такими виробами та позитивні відгуки клієнтів підтверджують якість нашої продукції. Бажаємо вам гарного та мирного дня. - Дмитрий Ф***
Продавцю, от взагалі недоречно писати таке і скидувати провину за слабкий моторчик, який ледь-ледь працював на самому початку, і який швидко вийшов з ладу, на людей.
Так як на картинці товару (фонтанчик в боки), мій моторчик не працював ніколи. Він ледь-ледь випускав воду наверх, і вона дуже повільним струмочком крапала збоку. Тому коти до нього і були байдужі, бо зрозуміти що там щось тече це ще той квест.
При цьому, мій моторчик в ідеальному зовнішньому стані, і всередині немає ніякого бруду чи волосся. Мало того що коти не користувались фонтаном, так я і замінював воду і очищував все всередині кожні 48-72 години.
Розкажіть казки про вушні палички комусь іншому.
Те що виробник зекономив і поставив всередину ледь працюючий моторчик - це халатність виробника. І казати що "ну він всього коштує 600 грн" то геть не ок. Тому що там крім дешевого пластику корпусу і цього самого моторчика нічого і немає.
Ваш багаторічний досвід можете залишити собі, якщо не перевіряєте продукцію, яку закупляєте оптом з .
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Хороший фонтан за свої гроші.
Питання тільки де купити фільтри )- Продавец ABIE
Доброго дня. Спасибі, за чудовий відгук. Нам приємно, що фонтан, сподобався Вам і Вашому улюбленцю. Приємного користування. Фільтри також можете придбати у нас. Гарного та мирного дня.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Котикам подобається... Пьють...
- Продавец ABIE
Доброго дня, дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук. Нехай котики отримують задоволення.
Гарного та мирного дня.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Чудова річ, киці сподобалось, просто 10/10
- Достоинства:
- Ціна, якість, працює дуже тихо
- Недостатки:
- Начебто немає
- Продавец ABIE
Доброго дня, дуже дякуємо за Ваш відгук. Нехай котик насолоджується )
- Алевтина У***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Швидко відправили .Поки котик адаптуеться але працює дійсно дуже тихо.Як за свої гроші то супер
- Достоинства:
- Швидко.Ціна.Якість
- Продавец ABIE
Доброго дня, дуже дякуємо Вам за позитивний відгук, користуйтесь із задоволенням )
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Звір задоволений)
- Продавец ABIE
Добрго дня, дякуємо за Ваш відгук )
- Марґарет М***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Є зовнішні дефекти, але шикарно працює і, головне, тихо, бо попередній у нас дуже шумів, а тут аби почути треба підійти прям)
- Продавец ABIE
Доброго дня, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Гарного та мирного дня )
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Котейка в восторге! Мы тоже. Правда,чтобы показать ей, как пить, пришлось при ней пить воду с фонтана- вкусно.
- Достоинства:
- Легкая конструкция, несложная сборка, котейке интересно
- Недостатки:
- Пока не выявлено
- Продавец ABIE
Доброго ранку, дякуємо за Ваш гарний відгук. Нехай котик насолоджується ))
- Елеонора К***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Не дуже якісний пластик, але в цілому конструкція працює добре
- Достоинства:
- Коту подобається
- Недостатки:
- На контейнері немає позначки скільки наливати води. І всередині пластик не дуже якісний, частково ніби в маленьких бульбашках
- Елеонора К***
Доречі, малюнку лапки на контейнері теж немає, хоча у інших на фото він є
- Продавец ABIE
Доброго дня, дякуємо за чудовий відгук )
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Подобається. Використовуємо вже 3-ій місяць. Якщо води достатньо-працює тихо. Кіт пʼє, воду потрібно часто змінювати. На стінках утворюється наліт-тому треба вимивати ретельно. Ставила в посудомийку-норм, але попередньо треба все одно вимити миючим з губкою. Також розбирається моторчик-там на ньому є кнопочка. І його також можна вимити, щоб наліт не утворювався так швидко.
- Наталия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Прекрасний фонтанчик за цю ціну. Якісний пластик, трохи було страшно, що дріт живлення під водою, але все працює ідеально. Наша киця звикала 2 тижні, але зараз задоволена і п'є чисту водичку з фонтана, а не з наших склянок)
- Достоинства:
- Якісний пластик, зручно наливати і міняти воду
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Чудовий фонтан. Не шумний. При покупці проконсультували щодо використання. Кіт щасливий, тепер п'є багато води, що дозволяє підтримувати водний баланс.
- Продавец ABIE
Доброго дня, дякуємо за чудовий відгук! Ми робимо все, щоб наші покупці залишалися задоволеними! Гарного та мирного вам дня!)
- АнжелаОтзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Фонтанчик дуже сподобався котам, що вони перший час від нього не відходили й довгенько хльоптали воду) Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Невеликий у розмірах, безшумно працює
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Дуже класний!
- Продавец ABIE
Доброго та мирного дня вам! Дуже дякуємо за такий чудовий відгук!!! Ми і надалі будемо робити все щоб наші клієнти були задоволені якісним товаром та вишуканою роботу менеджерів. Гарного вам дня та мирного неба! Все буде УКРАЇНА!!!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Кіт наразі задоволений, дякую
- Ксенія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Дуже дякую!!! Фонтанчик
Нашому водохльобу підійшов- Достоинства:
- Працює дуже тихо, не дорого, пластмаса без запаху, якісна 100 із 100
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Мой пушистик в восторге, не оторвать от фонтанчика) Поилка работает нормально, доставили целую, никаких дефектов. Качественное и быстрое обслуживание, спасибо!)
- Ева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Моя собачка тепер не п'є зі звичайної миски, нам потрібна вода тільки з фонтанчику)))
Сам фонтанчик прикольний, є декілька ефектів, вода нормальна за рахунок встановлених фільтрів, працює хорошо без проблем.- Продавец ABIE
- Софія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый
Поїлка гарна, надіслали швидко, в комплекті 2 фільтри, це зручно
- Достоинства:
- Саме у цього продавця - швидка доставка
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый
Поїлка супер, котику дуже подобається з неї пити
- Продавец Basket
Дякуємо за довіру! Завжди раді вашим замовленням.