- Светлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якістю задоволена, взяла по рекомендації. Дякую! Доставка швидка!
- Достоинства:
- Ефективно справляється із задачею
- Продавец StarLight
Світлана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже гарний та якісний засіб у використанні.
Буду замовляти ще, рекомендую!- Достоинства:
- Ціна - Якість
- Продавец StarLight
Анастасія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Одразу не звернула увагу, виявилось, що прислали прострочений товар. Дата виробництва 27.01.2022, термін придатності 18 міс. Тобто кінцева дата використання 27.07.2023, а замовляла я в серпні.
Це розчарувало в даному замовленні, тому оцінка 3- Недостатки:
- прострочений товар
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Інна! Вибачаємось за незручності. Перевірили залишки на складі та виявили пересорт на складі по цієї позиції. Наразі пересорт було усунено та більше такого не повториться. Також ми впевнені, що товар так само залишається на 100% ефективним. Якщо Ви виявити те, що товар недостатньо ефективний - ми зі свого боку будемо готові провести заміну товару за наш рахунок!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Дуже сподобались
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Купила экспериментально(немного дешевле, чем те что обычно покупаю). Очень довольна
- Достоинства:
- Хорошо моют, следов разводов нет
- Недостатки:
- Использую часто, хочу ещё дешевле)
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- ольга к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Гарні капсули.добре миють.
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Отличное качество, гигантская упаковка
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Все сподобалось.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Чудовий засіб, мені кращий ніж фініш і старт. Запаху сильного немає.
- Достоинства:
- Гарна ціна по акції
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Чудово справляються з поставленою задачею. Замовляла і буду замовляти. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Кращі капсули з усіх можливих , що пробувала
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Всё хорошо.
- КВОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Вимиває добре. Але, запах жахливий. Деякі пишуть, що він швидко вивітрюється. Але тільки з кераміки і скла. Пластик та силікон потім воняє жахливо довго. Жалкую,що купила велику пачку.
- Достоинства:
- Вимиває добре
- Недостатки:
- Запах
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.
- Ільдар К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Миють добре, вартують недорого. Головне-дружина задоволена!
- Достоинства:
- Невелика вартісь, хороша якість
- Недостатки:
- не виявлено
- Станислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Викинуті гроші, воняє вся посуда
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вонь
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Капсули супер
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Добре відмивають посуд. Запах відчуваєш лише при відкритті машинки
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Користуюся понад 2 роки цими капсулами.Нарікань немає
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Я завжди беру посудомийні таблетки fairy і вони відмінно працюють! Це якась підробка! Жодна з 15 використаних не розчинилася повністю - залишок висить на дверцят. Посуд недомитий! Поверніть гроші!
- Недостатки:
- Підробка!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Гарно відмивають
- Алексей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Не кращий, не гірший
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Найкращі таблетки для ПММ, стандартні Fairy миють на рівні з топовими лінійками Finish.
- Достоинства:
- Ефективність
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Хороші капсули, рекомендую.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Більше не буду такі брати. Коримстуюсь завжди срібними фері
Ці вирішила спробувати бо знижка. Пожалкувала дуже і прийшлось все одно купувати срібні з плюсом.- Недостатки:
- Не вимивають до кінця. Розводи від води
- ЕЛЕНА К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Всё супер
- Віталій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
по запаху навіть приємніше за Фініш,хоча обоє добре роблять свою роботу
- Достоинства:
- приємний запас та все блищить
- Недостатки:
- не знайшов
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Найкращі капсули з усіх. Беріть, не пожалкуєте.
- Достоинства:
- Якість, ефективність
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Чудові капсули, гарно відмивають. Звісно є трохи різкуватий запах коли відкриваєш машинку після миття, але він швидко вивітрюється.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Очень хорошие капсулы. Беру уже не первый раз. Пробовала разные, и дорогие, и не очень, и самые дешёвый. Эти капсулы самое то. Цена - качество. Капсулы хорошо отмывают грязь, имеют немного специфический запах, но он быстро улетучивается.
- Достоинства:
- цена - качество
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Найкращі капсули які купували, легкий аромат свіжості, відмивання до скрипу.
- Достоинства:
- Якість, не ядерний аромат
- Іванна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Оригінальний товар, гарна якість, посуд вимивають гарно, до скрипу!
- Недостатки:
- Борисенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
відмиває добре
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Норм
- Стеценко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Якісні капсули.
Вони дійсно виконують якісне миття, навіть коли не досипати в контейнер сіль або ополіскувач.
- Ткачук І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Відмінний результат
- Лена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Супер.
- Достоинства:
- Супер