Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Блок зарядки Google Pixel 18W USB Type-C

Есть в наличии

4.4/5
Оценка пользователей 4.4/5
  • Віктор К***

Зарядка гарна

Достоинства:
    Заряджає швидко
    • Продавец  Pixonix

Віктор, вдячні вам за відгук!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

Перехідник вивалюється, хитається. Неможливо заряджати!
    Ще й дістати з розетки проблемно, застрягає
    Бажаю щоб магазин зв'язався зі мною для вирішення проблеми

• Продавец  Pixonix

Максим, перепрошуємо за дані незручності, так, на жаль наші комплектні адаптери (перехідники для розеток) середньої якості, і дійсно в деяких умовах можуть не дуже надійно триматися. На жаль на цей час це найкращий варіант який ми можемо запропонувати в комплекті, (більшість інших адаптерів дуже габаритні або мають дуже високу ціну) В будь-якому випадку пам'ятайте що ми завжди надаємо від 1 до 12 місяців гарантійного обслуговування на всі наші товари, звертайтесь ми завжди на зв'язку. (також можемо надіслати вам інший перехідник або надати часткову компенсацію коштів на купівлю іншого перехідника)

• Максим

Бажаю повністю повернути кошти за цю браковану(?) чи погану зарядку( за доставку нп) і замовити вже нормальну, хоч вона і буде дороще

• Всеволод Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

Перехідник на євро розетку трохи хитається але не критично.

Достоинства:
    Працює чудово, при роботі пластмасою не смердить.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Pixonix

Всеволод, дякуємо вам за відгук!

• дурново в***

все працює, дякую)

Достоинства:
    дуже сподобався
    • Продавец  Pixonix

Валерія, дякуємо вам за відгук!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

З функцією зарядити справляється, але є нюанс.
    Я бачила за відгуками, що є незначне відхилення між перехідником і оригіналом, але, вочевидь це залежить від знаходження розетки - моя високо, тож майже всі спроби поправити і вставити блок, щоб заряд таки йшов дорівнювали нулю, або майже нулю. Якийсь час тримається, а потім вшух і вже така картина(світлину прикріплюю).
    На жаль, не маю у приміщенні розетки на рівні із телефоном, де скоріше за все цю проблему можна було б вирівняти і тому для когось, це такий незначний нюанс. Просто майте на увазі:)

Недостатки:
    Не для високого розміщення розеток - випадає блок з перехідника
    • Продавец  Pixonix

Катерина, дякуємо Вам за відгук! Так, на жаль наші комплектні адаптери (перехідники для розеток) середньої якості, і дійсно в деяких умовах можуть не дуже надійно триматися. На жаль на цей час це найкращий варіант який ми можемо запропонувати в комплекті, (більшість інших адаптерів дуже габаритні або мають дуже високу ціну) В будь-якому випадку пам'ятайте що ми завжди надаємо від 1 до 12 місяців гарантійного обслуговування на всі наші товари, звертайтесь ми завжди на зв'язку.

• Максим

Функцiя зарядки то зрозумiло,чи швидко вона заряджае,який телефон,та скiльки часу займае зарядка до половини,та до повного?

• Катерина Р***

Я цей блок здала, оскільки мене не влаштовувало таке сюсюкання із перехідником. Тож тестуйте і розписуйте.

• Іван Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

Швидко відправили, все прийшло ціле. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Швидкість, ціна.
    • Продавец  Pixonix

Іван, дякуємо за ваш відгук!

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

Отримав все як і замовляв. Блок був добре запакований разом з перехідником. Телефон заряджає без проблем

• Продавец  Pixonix

Віталій, дякуємо за такий хороший відгук!

• Максим О***

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

Приїхав без пошкоджень, свої функції виконує, в адаптері, що приїхав з блоком, дещо погано тримається, але проблема в самому адаптері

Достоинства:
    Якісний блок
    • Продавец  Pixonix

Наталія, дякуємо за Ваш хороший відгук!

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

Товаром доволен. Приятный продавец. Как и выше писали, сам переходник на европейскую вилку немного не плотно держит блок, но это вообще не критично.

Достоинства:
    Качественный блок
    • Продавец  Pixonix

Євген, дякуємо Вам за відгук! Так, на жаль наші комплектні адаптери (перехідники для розеток) середньої якості, і дійсно в деяких умовах можуть не дуже надійно триматися. На жаль на цей час це найкращий варіант який ми можемо запропонувати в комплекті, (більшість інших адаптерів дуже габаритні або мають дуже високу ціну) В будь-якому випадку пам'ятайте що ми завжди надаємо від 1 до 12 місяців гарантійного обслуговування на всі наші товари, звертайтесь ми завжди на зв'язку.

• Григорий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

Все добре, непогано тримається у розетці

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  Pixonix

Григорій, дякуємо Вам за чудовий відгук, Бажаємо приємного користування :)

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixonix

Все ок, але зарядний блок не дуже добре тримається у адаптері, часто випадає

• Продавец  Pixonix

Андрій, дякуємо Вам за відгук! Так, на жаль наші комплектні адаптери (перехідники для розеток) середньої якості, і дійсно в деяких умовах можуть не дуже надійно триматися. На жаль на цей час це найкращий варіант який ми можемо запропонувати в комплекті, (більшість інших адаптерів дуже габаритні або мають дуже високу ціну) В будь-якому випадку пам'ятайте що ми завжди надаємо від 1 до 12 місяців гарантійного обслуговування на всі наші товари, звертайтесь ми завжди на зв'язку.