Отзывы покупателей о Газовый баллон GZWM металлический для кемпинга Пропан 12.3 л (BT-5)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Руслан

Чудовий балон і кран

Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю та надійністю товару. Користуйтесь із задоволенням!

• Вячеслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 7.2

Гарна якість. Все відповідає опису.

Доброго дня.Дякуємо за Ваш відгук.

• Василенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 7.2

Підкажіть ,купили у вас балон, він прийшов без перехідника для заправки, можно у вам його отримати?

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Доброго дня.Дякуємо за Ваш відгук.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 7.2

Працює добре , врахуйте, що на АЗС потрібен перехідник на польський балон

Достоинства:
    Якісно виготовлено при зовнішньому огляді
    Недостатки:
    Поки не виявлено, крім особливості в потребі перехідника
    • Ксенія Л***

А поділіться перехідником який потрібен для заправки?

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 4.8

В пункт видачі товару балон приїхав з пошкодженим запобіжним клапаном, повітря в середині не було.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Приїхав пошкодженим, повернув обратно.

• Володимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 7.2

Вперше на Розетці пишу відгук не п'ять зірок. Балон прийшов десь за неділю, коли його забрали, побачили що на шві є якась чи то проволока, чи то ігла приварена к корпусу та замальована фарбою. Так повинно бути? Далі, болон прийшов брудний наче порося, но то ладно, витерли. На резьбі є сколи, но резьба працює. На клапані збросу, є вмятина, не розумію, так повинно бути, чи ні, це конструкція така, чи то зроблена вмятина, на фото це можно побачити. Також по всьому балону є цятки, які з'являються при сварці, і ніхто на заводі їх не зняв, та помалювали з ними. Балон зі всіх сторон у цятках, дрібниця, алеж. Якесь двояке в мене відчуття, не став купляти вітчизняний балон, та китайця, міркував, що купляючи європейця, поляка, це знак якості, всеж є сертифікати якості на сайті виробника, тим паче що це німецькі сертифікати. Візуально я цього поки не побачив. Балон прийшов з відкритим вентилем, тому сходу сказати про його герметичність не можливо, треба перевіряти, як тримає вентиль. В цілому, поки не перевірю його в роботі нічого про сам балон та його работу казати не буду, так як ті бруд, соскоби на красці, вмятина і т.п. могли бути зроблені при транспортировці, окрім цяток та привареної ігли. Що зразу бачиться, цьому балону не вистачає картонної упаковки, для безпечного перевезеня, та зберігання на складі. Розетка, будь ласка перевіряйте товар перед тим як його відправити покупцю. Я Ваш прихильник, і багато чого в Вас купляв, но цього разу вийшло якось, не гарно. Стільки прочитав про ті балони гарних відгуків, і тут на тобі. Як перевірю його на герметичність, відпишусь, можливо комусь буде цікаво.

Достоинства:
    До сьогодні міркував що Польща, це знак якості, в мене похитнулась така думка. Поки не перевірю на утримання газу, писати не буду. Ціна, сервіс магазину, компактний, та легкий, безкоштовна доставка.
    Недостатки:
    Подряпини на фарбі, невеликі сколи на резьбі, вмятина на клапані збросу, якась чи то ігла, чи то тонесенькій дріт на корпусі, приварена та замальована. Прийшов з відкритим вентилем.
    • Иван

Як балон в експлуатації? Відпішіть будь ласка (

• Андрей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 7.2

Балон підійде і для рибалки, і для пікніка, і для підстраховки у осінньо зимовий період, так як у нас "хворий на голову сусід". Треба купити перехідник 3/8 на 1/2, бо без нього ви навряд знайдете пальник. Коштує не дорого, орієнтуйтесь на 150 грн пальник від 170 грн. Зварні шви добре, хід регулювання подаси газу м'який, без ривків.

Достоинства:
    Європейське виробництво
    Недостатки:
    Треба купити перехідник на пальник
    • Роман Ф***

Добрий день! А можете підказати де можна купити цей перехідник?! Дякую

• Андрей Ф***

придбати періхідник можна на будь якому базарі, тільки врахуйте це не перехілник для сантехніки має бути, а саме перехідник газовий, з 2 прокладками, для ущільнення.

• Сергей Л***

Дякую за інформацію, бо я вже замовив пальник, а він не підійшов, ото я був здивований )))

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 4.8

Добре зроблено

• Сергей Л***

Доброго вечора, підкажіть будь ласка, а вже заправляли?
      Крат не травить...?