- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Прикольні яскраві
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Півроку - це все, на що їх вистачило. Далі акумулятор назавжди залишив цей чат.
- Достоинства:
- Симпатичні. Були.
- Недостатки:
- Недовговічні.
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Гарна якість за таку ціну
- Арсений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Пишу тут відгук, бо стало цікаво як же давно вони у мене жили. Купляв в серпні 2023-го. Купую нові, такі самі. В лютому. 2025-го. За 270 гривень відбігав з ними майже півтора року. Проблеми почались через рік, після того як вже десь в десятий раз розлетілись від падіння: правий навушник почав дуже погано заряджатись бо з нього вилетів магнітик. І десь місяць- півтора тому зарядка загалом стала катастрофою. Не заряджаються нормально ні кейс, ні навушники. АЛЕ. Більше року пройшло. І це при щоденному використанні по 8-10 годин з перервами на заряджання. Покупкою задоволений на всі 100
- Достоинства:
- Ціна, збірка, довговічність
- Недостатки:
- Мікрофон
- Арсений К***
В доповнення.
Навушники топові і рекомендую усім, в чиїх вухах будуть сидіти.
Забув зауважити. Мікрофон у цих навушниках не призначений для розмов, особливо на вулиці ВЗАГАЛІ!!!. Навіть не пробуйте. Або продавці в відповіді мені підкажуть де я чого не підключив, тоді оновлю відгук
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Класні зручні
- Достоинства:
- Хороша якість звуку
- Недостатки:
- Не дуже довго тримають батарею
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Очень супер наушники
- Достоинства:
- 555555
- Таня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Купила детям на подарок. Товаром разочарована, т.к. они сами по себе отключаются от телефона
- Достоинства:
- Красивый дизайн
- Недостатки:
- Долго не хотели подключаться. Когда всё таки подключились- постоянно отключаются от телефона
- Продавец Likeos shop
Однією з частих причин відсутності підключення — різні версії Bluetooth на смартфоні та навушниках. Скоріше за все, у вас застаріла версія Bluetooth.
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Достатньо прикольні, на вигляд дійсно дуже красиві як кейс, так і самі навушники. Спочатку не розібрався з керуванням, але потім більш менш розібрався (це торкається сенсорних кнопок, які невдало розміщені внизу та в верху, так як коли поправляєшь навушник, то одразу дія якась виконується, що трохи дратує). Однозначний плюс - це ціна, а так працюють як звичайні навушники, не супер круто, але і не зовсім погано.
- Достоинства:
- Ціна, вигляд
- Недостатки:
- Керування
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Басы отстой, в правое ухо постоянно фоновый шум. Громкость не регулируется.
Вообще управление реализовано плохо.- Достоинства:
- Звук емть
- Недостатки:
- Басы плохие, управление непонятное.
Не рекомендую. За те же 10$ можно купить в Китае наушники покруче.
- Арсений К***
Гучність регулюється трьома натисканнями на правий навушник для збільшення гучності і лівий для зменшення
- Яніна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Щожжж, виправлюся.
Зняття плівки дійсно допомогло, хоча якби інструкція починалася зі "зніміть захисну плівку", було б краще, бо я зі своїми -3, навіть знаючи, що вона там, мусила її тупо зішкрябувати.
У вухах навушники, до речі, сидять добре - що у мене, що у дев'ятирічки. Я думала, через суцільний пластик буде погано,але ні - форма дуже добре підібрана.
Через кілька місяців відпишуся, як і що.- Достоинства:
- Таки працюють
- Недостатки:
- Тепер дитина їх знімати відмовляється
- Яніна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Наразі розчарована.
Придбала дитині за нею же відкладені гроші, а навушники навіть не спробували ввімкнутися. Робила усе за інструкцією, потім передивлялася ютуб відео. Виявилося, що вони базово не вмикаються - світиться лише сама коробочка, а на навушниках підсвітка не горить. Їх не бачить ані планшет, ані телефон.
Хочу повернути.- Достоинства:
- Не побачила, точніше не почула
- Недостатки:
- Не вмикаються, ні до чого не підключаються
- Продавец Likeos shop
Добрий день! Контакти на навушниках закриті захисною плівкою, зніміть її і покладіть навушники назад в кейс для зарядки, через годину під'єднуйте навушники до пристрою і насолоджуйтесь прослуховуванням.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Класс!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Пока не подводили!
- Вікторія З***Продавец: Likeos shop. Цвет: Black
Отправила обратно звук ужас в ушах еле сидят
- Продавец Likeos shop
Дивлячись з чим ви порівнюєте цей звук. Якщо порівнювати з навушниками, які коштують в 5 разів дорожче, то звичайно в дешевших буде гірший. А на рахунок вух, то це вже в кожного індивідуально, в когось вони сидять ідеально.
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет: Black
Наушники незручні, наушники з кейса загубити дуже легко
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет: Black
Нормас
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет: Black
Навушники придбали на подарунок дитині, на НП, підключити на зарядку не могли, прийшли додому, а кейс взагалі не заряджається.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не заряджаються взагалі
- Арсен Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет: Black
Чомусь не можу підключитися до навушників
- Арсеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет: Black
Не довго цього разу прослужили. Десь місяці за 4-5 лівий навушник дуже сильно став розряджатись, потім розламалось з'єднання кришки і коробки, після цього одного дня гучність впала вдвічі, а лівий навушник взагалі ледве чутно стало. Проблема з звуком присутня на ос андроід і на ос віндовс. Зараз грудень і навушники по факту своє вже віджили, купую нові. Також із зауважень: вони визначаються ос віндовс саме як голосові телефони, але бездротові навушники, через що будь-який звук через них лунає як під час дзвінка і це ніяк не фікситься. Проблема саме в прошивці, бо такі ж навушники від іншого продався визначаються коректно і самі перемикаються між навушниками і голосовими телефонами. На ос андроїд такого немає, але звук вдвічі тихіший за навушники х15 від іншого продавця, які у мене працюють з лютого 2023 року. Там теж працює тільки один, але на рівні драйвера помилок немає. За свої гроші дуже гідний рівень і затримок в іграх немає майже повністю. Проблема саме в пз. А і ще кейс від павербанка чи тупого блочка без qc3.0 в якийсь момент починає заряджатись тільки хвилин 10(не тільки у цих, від іншого продавця так само) хоча на початку заряджались до 100% від павера, блока живлення, а зараз тільки надрозумний блок, або пк, який постійно видає 5вольт
- Достоинства:
- Якість звуку, портатитивність, ціна/якість
- Недостатки:
- недовговічність, крихкість конструкції, погана прошивка
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Black
Купляла для дітей. Вони самі вибрали ці. Приїхали майже розряджені, але після заряду все працює. Як на мене, то вони трохи не чітко стоять в кейсі. Коли посуваються, перестають заряджатися.
- Достоинства:
- Гарні, зручні. Довго тримають заряд. Звук нормальний
- Недостатки:
- Трохи нечіткий магнітний контакт
- Саша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет: Black
Все супер але нема шумопоглинання
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: irecommend
Так собі
- Достоинства:
- Низька ціна
- Недостатки:
- 1 через 15 днів один з навушників перестав заряджатися і коробочка на нього не реагує. 2 звук поміняний місцями, тобто лівий навушник показує звук з права, а правій зліва.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Black
Г***о рідкісне.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один суцільний недолік
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Black
Навушники класні. Працюють відмінно. Ще й за таку ціну. Топчик.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Exclusive For You
Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що навушники Вам сподобались і виправдали очікування. Раді, що оцінили якість і ціну — стараємось для Вас! Гарного користування і будемо раді новим зустрічам у нашому магазині!
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoOne. Цвет: Black
Не працює один навушник
- Достоинства:
- Яскраві
- Недостатки:
- Не працює один навушник
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoOne. Цвет: Black
Задоволена, рекомендую
- Назар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun. Цвет: Black
Не работает один наушник
- Борисенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoOne. Цвет: Black
Якість відсутня . Внутрішній аккум в базі дохлий. Корпус жесть , западають контакти. Погано реагують на дотик. Достати з бази нереал , бистріше роспакуете сам навушник. Дуже яркі.
- Достоинства:
- Не погана форма самих навушників, гарно тримаються . Ціна
- Недостатки:
- Безліч !
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: EcoOne. Цвет: Black
Навушники прийшли швидко, дизайн гарний та звук, коли підключила до телефону, чомусь не працює один навушник
- Достоинства:
- Гарний дезайн
- Недостатки:
- Не працює один навушник
- Тимур Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Black
Прикольні гавушники но не робить один навушник
- Достоинства:
- Дуже гучні
- Недостатки:
- Не робить нодин навушник
- Продавец Eligos
Замінимо Вам товар на справний. Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Бутурліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Black
Все влаштовує.
- Єлизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Black
Отличные наушники за свои деньги. Удобно сидят в ушах, хорошее звучание, в принципе, неплохо держат заряд. Мне, прям, зашли.
- Достоинства:
- Хорошее звучание, быстрая зарядка
- Недостатки:
- Пока, не заметила
- Продавец Eligos
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Black
Очень классные наушники,красивые,удобные,кто пишет что они не удобные,для кого как,для меня идеально сидят в ушах,звук хороший на свою цену.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Black
Навушники дуже сподобалися! Отримав товар швидко. Добре працюють. Дякую інтернет-магазину ROZENKA за якісне обслуговування
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Black
получил товар быстро. время непрерывного использования около 3 часов. после этого потребовалось зарядка около часа. Товаром доволен. по сравнению с наушниками фирмы Sony особой разницы звучания не заметил
- Даниил Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Black
Где-то месяц назад купил сье чудо, позже позвонил кто то из компании продавца дабы спросить "как мне наушники" (это кстати причина по которой я ставлю 2 звезды а не 1, приятно удивило), в общем я излил им всю душу и собираюсь сделать это здесь, вдруг кому интересно. Плюсов немного - наушники как то работают, они беспроводные и классно выглядят, ну а дальше минусы (МОЁ СУБЪЕКТИВОЕ МНЕНИЕ):
1) Они ПОЛНОСТЬЮ из пластика, ничего хоть немного мягкого на краях для ушей НЕТ - это тотальный минус по многим причинам, хотя бы потому что это раздражает ухо и ВАС как пользователя, ибо гарнитура не будет держаться и будет выпадать на первом шаге или повороте (но если вам от природы повезло иметь большие ушные раковины - может вам и вкатит, увы мне не повезло в этом плане)
2) Сенсорное управление. Есть на скриншотах товара инструкция что да как, если подержать 2-3 секунды, они там переподключатся или еще что, если 5 секунд то выключатся и так далее. Вроде классно, современно, но почему это минус? Да потому что пока вы вставите наушник или НЕ ДАЙ БОГ осмелитесь его поправить на 1мм в ухе, может начаться "адская дискотека", одно лишнее касание может стоить вам настроения на добрую половину дня. Они могут случайно выключится, случайно снизить громкость или еще что хуже - 1 наушник будет работать а второй "уйдёт на тихий час". В итоге у вас может уйти до 5-7 минут времени чтобы всё вернуть как было и помолиться Богу чтобы дальше всё было нормально, это такой придаток к минусу об отсутствии мягкого материала на гарнитуре.
3) Расположение наушников внутри кейса. Опять же, смотрится классно, но кто сказал конструктору что вставлять левый наушник в правое гнездо а правый наушник в левое гнездо это прикольно? Это должно быть удобно? Нет, это как раз таки неплохо дезориентирует пользователя, а если долго ими пользоваться а потом перейти на другую гарнитуру, то потом можно и не отвыкнуть от такой "задумки художника"
Вообщем пока на этом всё, за недолгий срок владения данный чудом техники, я неплохо так нанервничался. Не рекомендую к приобретению, берегите себя и спасибо за внимание. Если у кого возник вопрос: "Зачем ты их купил если они тебе не понравились? Мог же подумать перед покупкой". Я отвечу - мне понравился вид, понравилась картинка, цветная коробочка и ЦЕНА. Ни о чём я увы больше не думал.- Достоинства:
- Внешний вид и хоть какой то звук.
- Недостатки:
- В коментарии.
- Продавец Eligos
Доброго дня! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені функціоналом та користуються без нарікань. На жаль, така задумка від виробника, у кожного суб'єктивне поняття зручності використання, деяким клієнтам підходить навпаки виріб суто з пластику, без м'яких вкладень, це вже кожен підбирає індивідуально. Пристрій дуже чутливий до порухів і дійсно змінює режими роботи в залежності від Ваших рухів навушником. Але така ситуація не тільки у саме цій моделі, але і в набагато дорожчих така ж система у користуванні. У будь-якому випадку нагадуємо, що у Вас діє обмін та повернення впродовж 14 днів на цей товар та гарантія на 1 рік від нашого магазину.
- Kot K***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Black
Кейса навушників вистає на 1 заряд.Треба 2-3 рази заряджати кейс на день.Це самі гірші навушники які я купляв.Всі відкуки що мають 5 балів походу від самого продавця.Хотів повернути - береш через Розетку ,а маєш повертати через нову пошту,це 70грн( так мені сказали в Розетці,де їх купляв) Почуваю себе лошарою .Не купляйте це г****о
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Батарея кейса приходе розряджена
- Продавец Eligos
Добрий день, нам прикро що виникла така ситуація. Наш менеджер максимально швидко зателефонує (враховуючи робочий час та виключення світла) для вирішення проблеми.
- Продавец Eligos
Шановний клієнт, кейс повинен мати декілька зарядів для навушників і, швидще всього, Ви дуже довго тримаєте навушники в самому кейсі, через що сам кейс швидко розряджається. Кейс повинен мати як мінімум 2 заряди для навушників.
- Kot K***
Ви хоть зрозуміли що сами написали?