Отзывы покупателей о Игрушка для собак WAUDOG Fun, "Кость", Ш 20 см, Дл 12 см розовый

Оценка пользователей 4.17/5
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Класна іграшка. Гарно прошита. Вона не м'яка, але гратися з собакою норм.

Достоинства:
    Гарно прошита. Щеня ще нічого невідгризла
    Недостатки:
    -----

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки WAUDOG Fun та залишились задоволені покупкою.

• Елена Г***

супер.

Достоинства:
    живучая

Доброго дня, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки WAUDOG Fun та залишилися задоволені покупкою!

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Мій пес розриває всі м‘які іграшки, але ця ще тримається) Хороша річ, щоб зайняти улюбленця

Добрий день, шановна Діано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки WAUDOG Fun та залишилися задоволені покупкою!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Іграшка гарна , м'яка і яскрава. На жаль, нашому щеняті вона дуже сподобалась, тому прослужила всього 3 дні. Зашивала її кілька разів, але марно. Шкода, що пискавка теж швидко здамалась (( Хочу підтримати нашого вітчизняного виробника, але з іграшкою не пощастило

Достоинства:
    Яскрава, м'яка, з пискавкою
    Недостатки:
    Швидко рветься

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Кожна тваринка індивідуальна, зі своїм темпераментом і силою, тому по-різному поводиться з різними іграшками. Ця іграшка, як і будь-яка інша текстильна іграшка, може бути пошкоджена зубами собаки під час гри. Щобільше — це одне з її призначень. Подібні іграшки спеціально даються собакам, які люблять гризти та розривати, щоб відвернути їхню увагу від речей господаря (взуття, одяг, меблі). Якщо собака гіперактивна і багато гризе, то можемо порадити м'ячик LIKER. Він приємно масажує ясна при прокусувані та не втрачає форму, лишаються тільки сліди від зубів, ніби від маленьких голочок.

• Виктория В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Игрушка продержалась пару часов, рассчитывали, что она более крепкая

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Кожна тваринка індивідуальна, зі своїм темпераментом і силою, тому по-різному поводиться з різними іграшками. Ця іграшка WAUDOG FUN, як і будь-яка інша текстильна іграшка, може бути пошкоджена зубами собаки під час гри. Щобільше — це одне з її призначень. Подібні іграшки спеціально даються собакам, які люблять гризти та розривати, щоб відвернути їхню увагу від речей господаря (взуття, одяг, меблі). Аби іграшка служила якомога довше, її розмір повинен відповідати розміру пащі собаки. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Чудова іграшка, яскрава, одразу сподобалась цуценяті. Не отримала статус найулюбленішої, але грає з задоволенням.
    На жаль, не працює пискавка, а я розраховувала саме на звук

Достоинства:
    Яскрава, досить міцна
    Недостатки:
    Не працює пискавка, місцями розійшовся шов на оздобленні, ще в перші пів години

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Бойченко Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Купила данную игрушку,т.к неплохая фирма производит и начиталась отзывов о прочности и о том,что игрушки для крупных пород(((У меня ротвейлер любит рвать мягкие игрушки. У этой косточки плотная ткань и с первого взгляда крепкие швы. Игрушка прожила ровно 5 минут. Шок.

Достоинства:
    Недостатки:
    Очень слабая

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала Ваших очікувань. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.