Отзывы покупателей о Мольберт двусторонний настольный 5в1 для учебы и творчества, рисования маркерами, светом, мелками Люмик

Оценка пользователей 4.9/5
на основе 331 отзыв
  • Оксана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Дуже задоволені покупкою дитячого настільного мольберта «5 в 1» Люмік! Мольберт якісний, стійкий і дуже зручний у використанні. Дитина із задоволенням малює, пише та вивчає літери й цифри в ігровій формі. Особливо подобається двостороння поверхня, яка дає більше можливостей для творчості та навчання.

Компактний розмір ідеально підходить для використання вдома, а всі деталі виконані акуратно та безпечно для дітей. Мольберт допомагає розвивати фантазію, дрібну моторику та посидючість. Чудове поєднання розваги та навчання!

Рекомендуємо всім батькам, які шукають корисний і цікавий подарунок для своєї дитини.

Достоинства:
    Розвиток дитини
  • Дарья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Купувала на подарунок, дитині подабається, кожен день щось новеньке дістають і пробують. Дитині цікаво, батьки задоволені. Відповідає опису, все в наявності, можна докупувати матеріаль і користуватися і далі.

Достоинства:
    Багатоункцональний, якісні матеріали
    Недостатки:
    трошки дорогувата ціна
  • Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Нещодавно замовляла на подарунок для дівчинки 2 рочки, малеча залишилась у захваті))
    Дуже класний мольберт, багато варіантів його використання. Компактний та функціональний. Дуже зручно, що за рахунок різноманітних варіантів ігор, даний набір буде цікавим малюку як і зараз, щоб зробити свої перші кроки в мистецтві, так і з часом, коли дитина підросте і потрібно буде навчатися читанню та лічбі. Загалом, покупкою задоволена, надіслали все швидко та з гарним пакуванням.
    Дякую, що не підвели у виборі подарунку для дитячого свята і подарували багато позитивних емоцій)

Достоинства:
    Функціональність, варіативність ігор, розміри
    Недостатки:
    Відсутні
  • Мирослав Д***

Товар не відповідає дійсності(((

• Продавец  LUMITOYS

Доброго дня, Мирослав. Велике прохання до вас надати більш детальний опис вашої скарги. Ми приймемо ваші зауваження в роботу. Саме завдяки вашим відгукам продукт стає більш досконалим. Кожне зауваження береться в роботу, так ми виправляємо недоліки та покращуємо продукт. Наразі нічого не зрозуміло, що саме вас не задовольнило. В любому випадку перепрошуємо за незручності.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Купував на подарунок племінниці. Вона ще поки не може писати відгуки. Маю відгуки від її батьків. Дуже дякували за подарунок, дитина постійно на ньому малює, дуже подобається.

Достоинства:
    Дитині зайшов, це головне
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Мольберт нашій дитині дуже сподобався. Донька вже вивчає букви за його допомогою, адже є англійський, український алфавіт і цифри на магнітах. Дитині дуже цікаво малювати. Раді такій покупці. Мольберт дуже функціональний і цікавий для дитини.

Достоинства:
    Є англійський і український алфавіт. Всіх букв є по дві штуки, можна залюбки складати слова. Є фломастери, олівці і крейда. Ще дитині дуже цікава ручка, що малює світлом.
  • Інна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Мольберт дуже класний. Купувала онучці на подарунок, їй дуже сподабався, особливо малювання світлом. Якість відмінна.

Достоинства:
    Дитині дуже цікаво. Багато можливостей. Якісна річ. Рекомендую.
  • Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Купував цей мольберт на подарунок для племінниці 5 років, вона відразу сказала що хотіла такий мольберт!
    Племінниця активно малює і грається з усіма комплектуючими: і на папері, і на дошці, і магнітними літерами і головне що цікавість до мольберту не зникає за день! І просто Вау для дитини малювати світлом!
    Зручно те що комплектація така велика і дитина може обирати різні варіанти гри та навчання!
    Чудовий варіант для подарунка, однозначно рекомендую.

Недостатки:
    Поки не виявили
  • Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Дуже зручний, багатофункціональний мольберт.Моя дитина дуже задоволена.Він наповнений різними дивайсами фарби, щітки, олівці, магніти з літерами,цифрами! Я дуже рекомендую і всім рекомендую

• Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Чудове придбання на подарунок. Якість мольберта добра.
    Діти у захваті

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Чудовий мольберт для дітей.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Дуже корисна дошка, малому дуже подобається малювати, особливо світлом! Буде цікава ще довго якісні деталі, не займає багато місця

Достоинства:
    Дитині цікаво не на один день, а на роки. Якість та розмір
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Ідеально до дитини, багато функціональна

Достоинства:
    Дуже зручно, гарна якість
  • Кирова О***

Супер. Качество супер

• наталя п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Дуже класний подарунок, донечці 4 роки дуже сподобався! Ми якраз плануємо вчити букви, тому звернули увагу на цей мольберт, тут в комплекті український та англійський алфавіт, а також цифри. Також доні дуже сподобалося малювати, фламастрами особливо, як справжній художник по мольберту. Спершу ніяк не могли розібратися, як малювати світлом - переглянули тут коментарі, відео, і тоді вже знайшли додаткову поверхню для цього - це вау, особливо коли світла нема. Всім раджу для дошкільнят та молодшого шкільного віку.

Достоинства:
    Реально багато можливостей в одній іграшці, і розваги, і навчання гарно поєднані
  • Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Це найкращий мольберт, який я тільки зустріла. Такий купувала на подарунок, але в дитини є цього виробника великий. Мольберт і комплектація дуже класна, відповідає своїй ціні. З мінусів магніти не з набору погано тримаються на магнітній дошці, більше мінусів немає.

Достоинства:
    Якість, вид, комплектація
    Недостатки:
    Погано тримає магніти
    • Продавец  LUMITOYS

Добрий день, Вікторія. Дякуємо за ваш відгук. Зауваження прийнято в роботу. Посилимо магнітну сторону. Вже займаємось цим питанням.

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Купувала на подарунок, залишилась дуже задоволена якістю товару та сервісом продавця. Щиро рекомендую!

Достоинства:
    Якість, ціна, комплектація
  • Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Дякую. Купувала на подарунок дитині 2 роки. Дуже цікаво поки гра з фарбами в темряві

Достоинства:
    Якісні матеріали, багата комплектація
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Чудовий подарунок, дитині сподобалось, трішки полотно, по якому можна в темноті малювати, трішки коцнуте, але ми вже відкрили і трохи пошкодили упаковку, не схотіли повертати, і трішки я думала, що набір фарб і олівців буде більший

Достоинства:
    Чудовий подарунок
    Недостатки:
    Полотно, по якому малювати в темноті, коцнуте
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Мольберт дітям сподобався, дуже часто щось малюють на обох дошках, добре що в комплектації вже є все необхідне для творчості: і на папері, і на дошках, плюс магнітні елементи. Спочатку найбільше малювали світлом, загалом користуються мольбертом щодня. Приходить розібраний, але все просто складається. Не займає багато місця, функціонал класний!

Достоинства:
    Гарний, функціональний, якісний виріб
    Недостатки:
    Бумага в рулоні не білого кольору, сіренька якась )
  • Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

добрий день, замовляли мольберт на подарунок дитині 3 рочки, дитина творча, мольберт сподобався, мама з татом легко зібрали, комфортно що не займає багато місця, дитина може гратися як на столі так і на полу так і на дивані, гарно ще те що в комплекті ще їдуть магніти , маркери , олівці тому на подарунок не потрібно будо окремо це покупати , щоб дитина могла одразу спробувати користуватися мольбертом , сподобався також функціонал , що дитина має багате поле для творчості і коли набридне змінювати способи малювання

Достоинства:
    комплектація
    функціонал
    Недостатки:
    поки не знайшли
  • Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Мольберт супер! Дитина у захваті, малює щодня Якість відмінна, все продумано та безпечно Рекомендую!

Достоинства:
    Мотивує до навчання – можна вчити кольори, букви, цифри через гру.
  • Дарина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Придбали мольберт на подарунок доні. Вона дуже задоволена. Особливо малювання світлом, щось нове для неї і дуже захоплююче)
    Замовлення отримали швидко, збірка мольберту легка, швидко склади.
    Рекомендую)

Достоинства:
    Чудова річ для дитячого розвитку з елементами гри. Якісний товар, швидка доставка
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Купували мольберт доньці на подарунок (4,3 роки). Донечці подобається. В цілому хороший мольберт , абетки мають по кілька літер однакових для можливості побудови слів. Трішки візуально не співпадають елементи із заявленими в описі, але то не критично.

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Ми придбали цей настільний мольберт на подарунок для хлопчика — і залишилися дуже задоволені вибором. Такий мольберт — не просто дошка для малювання, а цілий творчий та навчальний центр у форматі 5 в 1.

Після розпакування дитина одразу почала малювати та складати слова з магнітів — мольберт явно спонукає до гри та навчання одночасно. Це не просто іграшка, а інструмент для творчості, який дуже надихає.

Що сподобалось:
    - Багатофункціональність: можна малювати маркерами на білій стороні, крейдою на чорній, фарбами чи олівцями на папері, а також використовувати магніти для вивчення літер і цифр — це чудово стимулює дитячу уяву та творчість.
    -Навчальна складова: великий набір магнітів (у тому числі український і англійський алфавіти, цифри та знаки) робить гру не лише творчою, але й корисною для розвитку мовлення та логіки.
    -Малювання світлом: окрема цікава функція з ручкою-ліхтариком, яка робить гру ще захопливішою.
    - Подарунковий ефект: якісна дерев’яна конструкція й багатий комплект аксесуарів роблять цей мольберт чудовим подарунком, який привертає увагу і довго “тримує увагу” дитини.

• Мар'яна Б***

Замовляли дошку на подарунок
    В захваті всі і батьки в тому числі
    Рекомендую розвиває уяву компактне стіке

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Замовляли Мольберт дитячий "5в1" на день народження доні. Дуже сподобалося. Краски вже вималювали), а світло-ручка це взагалі на мою думку супер. Дуже подобається (навіть дорослим) . А ще можна покласти якийсь предмет піднести до яскравого світла секунд на 10-15. Потім забираєш і відбивається його вигляд на дошці для малювання світлом.... Всім рекомендую. Магнітні букви, цифри знаки множення додавання і т.д. все це дуже потрібно для розвитку дитини. Від мене рекомендасьйон на 100%

Достоинства:
    Супер набір. Для розвитку дитини, саме те що потрібно
  • Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Мольберт супер!відправили миттєво!малювання світлом то взагалі щось нове та цікаве,особливо при відключеннях світла)набор у повному обсязі,все ціле та працює!дуже рекомендую

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Замовляла дитині на Миколая, малий дуже задоволений. За цей час інтерес до мольберту не пропав, щоденно щось малює і пише. А коли немає світла, дуже подобається малювати на світловій дошці. Проводить час з користю.

Достоинства:
    Зручно переносити, стійкий і безпечний для дитини, багато функціональний
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Замовляла Мольберт дитячий ,"5в1" для онука на новий рік.Дуже переживала чи сподобається.Але сумніви були марні. Подарунок дуже сподобався. Малював з таким задоволенням,що зникла температура(бо в той час був хворий).Батьки були в шоці..Пройшло дві неділі,а жага до малювання на мольберті не зникла. Мольберт дуже гарної якості,зручний і багатофункціональний. Дякую виробнику за таке чудове творіння. Процвітання вам і нових творчих ідей.Чекаємо на щось новеньке.Дякую!!!!

• Богдан Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Купував цей мольберт на подарунок. Малюк активно малює і грається з усіма комплектуючими: і на папері, і на дошці, і магнітними літерами. Дуже сподобалося, що набір дійсно універсальний, є все необхідне для творчості та навчання в одному — олівці, фарби, крейда, магнітні елементи.Найбільше дитині сподобалось малювати світлом. Чудовий варіант для подарунка, однозначно рекомендую.

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Замовив, передзвонили, уточнили, відправили, оплатив
    Цілком задоволений, все швидко і опрративно

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Мольберт просто чудовий, дитині 3 роки, то не відходить від нього. Завдяки ньому, виявили талант у малюванні. Рекомендую. І продавців рекомендую. Швидко, якісно і надійно. Щиро вдячні.

Достоинства:
    Ціна і якість.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Мольберт чудовий, для віку від двох років в самий раз для малювання. Дитина просто від нього не відходить) а у мами є трішки часу, щоб щось зробити по дому)

Достоинства:
    Підходить дітям від двох років
  • Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Чудовий мольберт. Купив два. Діти задоволені, 4,5 і 3,5 років. Читав відгук від жінки що немає інструкції. Там закрутити 8 гвинтів, елементарно. Викрутка іде в комплекті.

Достоинства:
    Малювання крейдою, фломастерами, алфавіт.
    Недостатки:
    Немає.
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS. Цвет: Разноцветный

Замовляв як подарунок похресниці на день народження. Дуже задоволена, одразу попросила зібрати, щоб могла малювати.

Достоинства:
    Компактний, легко збирається
    Недостатки:
    Поки не виявлено