- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Цвет: Стальной
Користуюсь чайником один тиждень. З недоліків - слабий свисток.
- Недостатки:
- Слабий свисток, не гучний.
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Цвет: Серый. Объем: 2.7
В цілому, чайник непоганий. Не важкий, об'єм 2,7л., нержавіюча сталь. Як недолік - свисток через місяць користування не щільно прилягає до носика і сильно гріється. Не дуже зручно заливати воду, бо ручка не відкидається.
- Достоинства:
- Металевий корпус, об'єм 2,7 л.
- Недостатки:
- Сильно гріється свисток, не відкидається ручка
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Цвет: Серый. Объем: 2.7
Товаром задоволений. Єдиний маленький недолік стосується свистка, який гріється і його треба відкидати ганчиркою, щоб не було опіку.
- Достоинства:
- якісний, недорогий товар
- Недостатки:
- не має
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Цвет: Серый. Объем: 2.7
Чайник повністю зовні виглядає, як на картинці продавця. Дуже симпатичний. Трошки легше по вазі, ніж мій старий Гипфел і не таке товсте дно, але виглядає пристойно і маю надію, що прослугує добре. Ручка не гріється і добре, що я вгадала з накладкою, бо дуже не хотіла ручку з бакаліту - вона на дотик як пластик і тверда, а в цьому чайнику вона як ніби гумова і м'яка. Я звикла саме до такої і вона зручніша. Свисток норм, трошки гріється, але можна відкинути рукою і не гаряче, якщо швидко. Об'єм теж, як треба. Поки задоволена повністю.
- Достоинства:
- Чайник повністюДуже симпатичний, достатньо легкий по вазі, ручка не гріється і добре, що я вгадала з накладкою, бо дуже не хотіла ручку з бакаліту - вона на дотик як пластик і тверда, а в цьому чайнику вона як ніби гумова і м'яка. Свисток приємний. Об'єм теж, як треба. Поки задоволена повністю.
- Недостатки:
- Ще мало користувалася, але поки не виявила.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Стальной. Объем: 2.7
Дякую, все відмінно.
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Банячок. Объем: 2.7
Отличный чайник, свистит нормально, ручка еле тёплая после закипания.
- Продавец Банячок
Дякуємо Вам за відгук і довіру ! Користуйтеся із задоволенням ,завітайте до нас знову !
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Цвет: Стальной
Неплохой чайник: презентабельный за свои деньги, немного тонкий металл и слабая пайка на петлях открывашки свистка
- Достоинства:
- Хороший вместительный чайник, легко моется
- Недостатки:
- Через мес отвалилась пайка на крышке свистка
- Елена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KWD. Цвет: Серебристый. Объем: 2.7
Чайник супер! Міцний, свистить. Гучність свисту залежить від наповненості чайника. Рекомендую усім забудькуватим хазяям. Аби не забували опускати кришку свистка )))
- Достоинства:
- Міцний, справу виконує на відмінно.
- Недостатки:
- За рік користування не побачила
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Цвет: Стальной
Чайник якісний, надйної конструкції.
- Недостатки:
- Ручка горячевата.
- Паянок Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Банячок. Объем: 2.7
Рекомендую, якість відмінна.
- Достоинства:
- Носік залізний, легко піднімається