- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: GameXpress. Платформа: PC
Всім рекомендую хто буде зараз читати цей коментар, не думайте беріть зараз поки є скидка! Spintires зараз сильно цінується його ціна йде від 500 до 1000 гривень, беріть поки є шанс гра для 2024 року непогана мені вона ще більше зайшла чим його молодший брат MudrRunner, але в грі є баги з зберіганням ви можете грати коли перезайдете на карту все злетить (можливо це в мене проблема з комп'ютером), рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- Чудова гра на 2024 рік
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Кирило Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
Давно хотел поиграть в спинтаерс и иметь его у себя в колекции ,так как я большой поклонник этой серии игр и играл в неё ещё в детстве , но к сожалению в стиме её уже не купить , и решился взять ключ , всё хорошо работает ключ рабочий , купил вчера вечером и сегодня утром ключ уже был у меня , это считая что сейчас выходные , продавца рекомендую
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
Интересная игра, весело с друзьями помесить грязь, ключ скинули за пол часа.
- Артемий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ігрова Імперiя. Платформа: PC
Давно мечтал получить эту игру в стим но вот незадаче её удалили в далеком 2017 году, нашел где можно купить ключ, активировал но игра не работает, перелазил весь интернет в поиске причин но игра отказывается работать. Рекомендую покупать тем кто коллекционирует игры.
- Достоинства:
- +1 игра в коллекцию
- Недостатки:
- не работает(
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Ігрова Імперiя. Платформа: PC
Ну шо получил ключ активировал все норм ток в инструкции что написано эпик геймс но ключ для Стима все работает мне нравится учитывая цену,
Сейчас мало найдеш игры для Стим которые не просто так достать по такой низкой цене - МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Ігрова Імперiя. Платформа: PC
Дуже хотів знову пограти в гру дитинства, але не міг купити в стімі.
Замовив ключ і через 2 години він вже був на емейлі, дуже задоволений- Достоинства:
- Швидка доставка
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ігрова Імперiя. Платформа: PC
Все активувалося з першого разу, але довелося трошки пошукати як потрібно активувати. Треба оновити інструкцію та додати линк на активацію через браузер та інструкцію до мобільного додатку.
- Достоинства:
- Робить
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ігрова Імперiя. Платформа: PC
Все чудово
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Ігрова Імперiя. Платформа: PC
Я замовив гру вчора, і мені надіслали код з інструкцією вночі. Гра працює добре, проблем з активацією не було, головне слідувати інструкції яку продавець також надсилає.
- Достоинства:
- Це саме той старий добрий spintires original game, який з стіму прибрали.
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
Продавець надійний. Гру замовив вчора приблизно в 21:00, сьогодні в 16:00 ключ вже був у мене на Емейлі. Буду й надалі купувати тут ігри, яких вже немає в Steam.
- Достоинства:
- Надійний продавець
Швидко (враховуючи, що замовлення було виконано у вихідні дні)
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
Декілька хвилин чекайте і прийшов пошта ключ і активації стим працює
- Достоинства:
- Відмінно швидко
- Недостатки:
- Честно
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
Гра дуже подобається але раніше я в неї грав на пірат.версії))
- Достоинства:
- Фізика
- Недостатки:
- стосовно недоліків, то в останньому обновлені трошки змінили виворіт колес, не реалістично, та не кофортно
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
Рекомендую до покупки, все працює.
- Достоинства:
- Ключ робочий
- Николай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
Рекомендую к покупке
- Достоинства:
- Продавец
- Продавец GGSTORE
Спасибо за отзыв. Играйте с удовольствием!
- Костя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC