Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мицеллярный фитоэссенциальный шампунь - Hillary Green Tea Micellar Phyto-essential Shampoo 250ml (250ml) (965733-1227200-2)

Оценка пользователей 4.74/5
на основе 21 отзыв
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Не сподобався. Я звикла що після миття мокре волосся скрипить, але тут цього нема. Немає відчуття чистого волосся.

Купуючи натуральні засоби ви повинні бути готові, що за один раз не буде ефекту.
      Всі натуральні засоби мають накопичувальний ефект. Має пройти адаптаційний період.
      Перший час вимиваються накопичені раніше сульфати та силікони з волосся. Стан візуально може погіршитись, але після тривалого використання, результат вас порадує. Волосся стане здоровішим, блискучим, живим.

• Ната Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Так себе.Не плохой ,но не вижу разницы между им и дешёвыми шампунями.Больше не куплю.

Дяякуємо за відгук та хочемо зауважити, що за рахунок вмісту органічного екстракту зеленого чаю стимулює волосяні цибулини та живить їх, має антибактеріальну дію, усуває жирність волосся і дарує йому неймовірний блиск та довготривалий об’єм.

• Мартинчук Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Чудовий шампунь, який гарно очищає шкіру голови та робить волосся гладеньким та слухняним!Волосся довго лишається чистим та свіжим!

Достоинства:
    Перестало ламатися та випадати волосся!
    Недостатки:

Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Класний шампунь,купила вперше,результатом задоволена,шампунь чудово справляється з моєю жирністю голови,раніше мила раз на два дні,тепер раз на три дні і при тому волосся ще лишається свіжим,також шампунь придає додаткового об'єму.Одним словом чудовий засіб не за космічні гроші

Достоинства:
    Справляється із жирністю волосся,ціна,додає об'єму
    Недостатки:
    Не виявила

Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Шампунь чудовий, після нього волосся не жирніє декілька днів, м'яке та шовковисте. Приємний аромат та зручний дозатор. Думаю, що при використанні в комплекті з кондиціонером ефект буде ще кращим.

Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам!

• Еміль
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

З цим шампунем мені свіжості вистачає на три дні, з простим наприклад на третій день голова вже жирна.

Достоинства:
    Приємний запах. Нормально піниться. Без барвників. Дозатор.
    Недостатки:
    Не виявив.

Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам :)

• Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Після першого використання змінилося все, таке відчуття що волося стало більше, мягке,блискуче, просто супер.

Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати!

• Сябрук Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Купую вже не перший раз, дуже подобається шампунь і взагалі цей бренд! Якістю задоволена) шампунь гарно миє, не обтяжує волосся, воно гладеньке і чисте протягом декількох днів! Також користуюсь кондиціонером цього бренду, теж дуже подобається, волосся мʼякіше, гарно розвивається)

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:

Дякуємо, що ділитесь своїми результатами! Користуйтесь із задоволенням і надалі :)

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Гарно вимиває волосся та зберігається обʼєм весь день.

Достоинства:
    Не має різкого запаху, гарно вимиває навіть засоби для укладки волосся.
    Недостатки:
    Після відкриття термін зберігання шість місяців.

Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам

• Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Шампунь гарно очищує шкіру голови, волосся довше лишається свіжим. Не пересушує , волосся не плутається. Має приємний запах

Достоинства:
    Приємний аромат, волосся менше жирниться

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Анжеліка Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Шампунь сподобалася.Добре промиває шкіру голови(в мене жирних тип)не перисушує по довжині. Волосся м'яке, легко розчісується,має приємний аромат.

Достоинства:
    Ціна, якість, зручний дозатор
    Недостатки:
    Не виявила

Дякуємо за відгук, раді, що все підходить :)

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Чудовий шампунь. Дуже класно підходить для жирної шкіри голови. Гарно піниться, дуже приємний запах. Волосся після нього дуже мʼяке

Вдячні за коментар!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Шампунь цієї фірми купувала вперше,була акція,вирішила спробувати.Дуже сподобався,немає різкого запаху, приємна текстура і що найбільше вразило - після миття не треба користуватися бальзамом,волосся не пересушує.

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Не знайшла

Раді, що Вам все підійшло :)

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Гарний шампунь. Користуємося всією сім'єю. Добре промиває волосся. Не пересушує,шкіра голови не свербить,що часто буває від інших шампунів. Великий об'єм і приємний аромат

Недостатки:
    Не виявили

Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо, щоб результат від використання косметики HILLARY завжди викликав у Вас захоплення!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Пречудовий товар: без барвників, без різкого аромату, приємна желейна консистенція. Шампунь дуже добре піниться, гарно вимиває шкіру голови, не залишає відчуття липкості.

Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам

• Маргарита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Доставка в точку видачі біля дома, дуже зручно. Все прийшло згідно мого заказу.

Достоинства:
    Чудовий запах
    Недостатки:
    Не має

Дякуємо за Ваш відгук та фото

• Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Обожнюю цей шампунь, а запах цілий день тримається

Дякуємо за відгук

• Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Чудовий шампунь, не в перше замовляю продукцію цього бренду і я в захваті

Дякуємо, що обираєте нас, дуже раді, що все подобається!

• Кристина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

По-перше, аромат шампуня просто чудовий (як і у всієї продукції HILLARY), по-друге, шампунь просто створений для того, щоб усувати надмірну жирність волосся і дарувати йому блиск та об'єм. Рекомендую!

Достоинства:
    Добротний дорогий аромат шампуня, великий об'єм, зручний дозатор
    Недостатки:

Дякуємо, що обираєте та рекомендуєте нас!

• Полина Я***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Купила шампунь від випадіння волосся, саме цей з кондиціонером, захисною маскою і сироваткою. Дійсно шампунь непоганий, волосся м'яке, добре розчісується, пахне довго, але від випадіння взагалі не допомогло, тільки викликало посічення кінчиків, для тих, хто хоче купувати від випадіння волосся не раджу взагалі! Ті, хто хоче просто м'яке волосся - раджу.

Дякуємо за відгук. Дуже раді, що все підійшло, користуйтесь із задоволенням!

• Сябрук Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гарний шампунь! Якісно миє шкіру голови та волосся! Мені дуже сподобався. Тепер не мию голову кожен день, мию раз на 3 дні!

Достоинства:
    Добре вимиває шкіру голови, рідше доводиться мити голову
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати :)