- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Takov Market
В цілому, комплект зручний. Зібрали дуже швидко і діти зразу спробували записати відео (мікрофон купили окремо). Вийшло досить не погано, приємне, м"яке, тепле світло і ярке холодне. Тримачі для телефону вигинаються і тримають його добре. В лампі є механізм, який дозволяє її нахилити як вперед, так і назад.
Один недолік мене турбує, гуде лампа.
Потестимо кілька днів, тоді і допишу відгук.- Достоинства:
- Легко регулюється висота, яскраво світить, стійкий штатив, є пульт
- Недостатки:
- При включенні чути як гуде лампа, звук тихий і при записі відео не чути.
- Афанасьева К***Отзыв от покупателя. Продавец: 4youpani
Когда включаешь свет посторонний шум и очень неустойчивый штатив, который не подходит к весу лампы. Сама лампа хорошая, регулируется свет, есть 3 держателя, в комплекте батарейки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Очень некачественный штатив
- Продавец 4youpani
Ксенія, вітаємо.
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви оцінили якість лампи, її функціональність та зручність регулювання світла.
Щодо штатива, ми прагнемо покращувати якість нашої продукції та враховуємо ваші зауваження. Як ми обговорювали під час телефонної розмови, ви завжди можете скористатися можливістю придбати більш стійкий штатив, який відповідає вашим очікуванням. Ми пропонуємо такий варіант окремо, оскільки базова комплектація залишається незмінною.
Сподіваємось, лампа буде вам корисною, а її функціональність повністю відповідатиме вашим потребам. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або побажання, будь ласка, звертайтеся – ми завжди раді допомогти!
Дякуємо, що обираєте нас!
- Євгеній Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RingLampua
Зв‘язались зі мною дуже швидко, так само швидко відправили лампу. Дуже задовлений сервісом, вдячний продавцю! Хоч і не знайшов інструкції, але зібрати все до купи взагалі не важко (5 хвилин роботи). Поки що дуже задовлений, не шкодую. Потрібно потримати в експлутації якийсь час
- Достоинства:
- Швидка доставка, приємне обслуговування, працює чудово
- Недостатки:
- Не помітив
- Коржан К***Отзыв от покупателя. Продавец: RingLampua
Лампой довольна! Комплектации, характеристики - все полностью соответствует описанию! Порадовала оперативность
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RingLampua
очень довольна и качеством обслуживания и самой лампой. Выполнила свои функции лучше, чем я ожидала. И за такую приятную цену такой функционал нигде не найдете.
- Достоинства:
- Качество, настройка цвета и яркости, 3 держателя для телефонов, штатив на полный рост, пульт, блютуз кнопка для фото, чехол для лампы
- Недостатки:
- не заметила
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: RingLampua
Лампой доволен, свет хороший , штатив высокий , легко собирается и также легло разбирается . Продавец хороший , рекомендую . Спасибо !
- Достоинства:
- Сумка , пульты с батарейками )
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RingLampua
Спасибо большое за лампу и помощь при выборе. Созвонились быстро, отправили сразу. Лампа не нагревается. Очень удобно в работе выбирать свет пультом. Также в наборе есть Bluetooth пульт для селфи. Быстро разобралась и собрала штатив и установила. Удобно перевозить в чехле сумке.
- Достоинства:
- Качество пластика, сумка для переноски, пульты