Отзывы покупателей о Зубная паста Sensodyne Восстановление и Защита 75 мл (5054563125774)
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket. Объем: 75 мл
Хороша паста
- Достоинства:
- Дійсно діє
- Недостатки:
- Щоб позитивний ефект зберігався, потрібно постійно її використовувати
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Добра паста,підійшла для чутливих зубів, приємна,в міру піни, добре прибирає наліт .
- Достоинства:
- Ціна по акції
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Приберіть примусове заповнення цього поля. Це дратує та спонукає зовсім не залишати оцінку
- Богдан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Хороша паста
- Никита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Топчек
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Користуюсь вперше. Зубна паста супер.
- Достоинства:
- Якість.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Останнім часом найчастіше користуюся саме Сенсодином. Консистенція, як піниться, смак - усе подобається. Також немає підвищеної чутливості.
- Достоинства:
- Адекватна ціна за якісну пасту.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Чудова зубна паста. Найліпша по якості
- Достоинства:
- Гарний аромат, чудова якість
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Одна из лучших зубных паст. Хорошо что в Украине есть возможность приобрести ее через приложение Розетка которой пользуюсь много лет. Цена доступная. Качество отменное.
- Достоинства:
- Отличная паста. Адекватная цена
- Недостатки:
- Не обнаружил. Все подходит
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Пользуюсь этой пастой на протяжении 15 лет, с тех пор, как начались проблемы с чувствительностью зубов.
Посоветовал попробовать мой стоматолог и я не пожалел. С тех пор я забыл, что такое боль от кислой пищи. Всем рекомендую- Достоинства:
- Действительно помогает, приятный вкус и запах
- Недостатки:
- Хотелось бы подешевле
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Користуюсь цією пастою не перший рік. Паста приємна на смак, не дуже пінниця і після чищення в роті приємна свіжість.
- влад с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
хороша зубна паста
- Достоинства:
- чутливість зубів зменшилась
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Особисто мені сподобалась, блакитний колір-окремий бонус для мене:)
Але чоловік не може нею користуватись - ця паста, навпаки, викликає у нього чутливість, якимось дивним чином..- Достоинства:
- Гарна паста, приємний смак, не різкий, довго тримає свіжість,але,як вказано вище, підходить не всім.
- Недостатки:
- Ціна прийнятна лише акційна, бо за повної вартості вже краще купити Biorepair - стовідсоткова допомога для чутливих зубів.
Представник постачальникаДякуємо, що зв’язалися з нами. Ми дуже раді, що Вам подобається Зубна паста Sensodyne Відновлення та Захист 75 мл. Однак ми хочемо постійно вдосконалювати нашу продукцію, якщо Ви хочете зв'язатись з нами, надішліть повідомлення на електронну адресу [email protected] або зв'яжіться з нами за телефоном: +38 0445855187.
- Альона А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Смак приємний, економна, чутливість зубів зменшилась
Представник постачальникаДякуємо за огляд! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Супер!
Представник постачальникаДякуємо!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Купую не вперше. Непогана зубна паста, після чищення зубів доволі тривале відчуття чистоти та свіжості в роті. З чутливістю зубів проблем немає. Ціна прийнятна.
- Достоинства:
- Якісна зубна паста
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш продукт.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Хорошая паста, лишняя чувствительность зубов постепенно ушла.
- Достоинства:
- Соответствует
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Чудова паста. Завжди купую пасту саме цього бренду, приємна і не приторна
- Достоинства:
- Приємний аромат м'яти
- Руслан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Якісна зубна паста
- Достоинства:
- Відновлює немає
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дякую
- Достоинства:
- Супер
Представник постачальникаДякуємо!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дійсно хороша зубна паста,зі своєю задачею справляється на всі 100%
- Достоинства:
- Приємний аромат
Представник постачальникаДякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш продукт.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарна паста,чудово освіжає але не пече , чутливість зубів до холодного - гарячого, стала значно менше, загалом я задоволена цією пастою
- Достоинства:
- Приємна акційна ціна, якість!
- Недостатки:
- Невиявила
Представник постачальникаДякуємо за Ваше повідомлення! Ми раді, що Ви цінуєте ефективність наших продуктів.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарна паста. Залишає приємний присмак і запах ментолу в роті. Знижує чутливість зубів
- Достоинства:
- Вже написані
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Спочатку здивував блакитний колір пасти, але у використанні сподобалася. Смак м’ятний, але не різкий, зуби очищає добре. Після регулярного використання стали менше реагувати на холодне. Витрачається економно, тому тюбика вистачає надовго
- Достоинства:
- зменшує чутливість, приємний смак, економна
- Недостатки:
- без акції ціна трохи зависока
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарна паста, ще будемо брати. Зменшує чутливість(для цього й брали), абразивів не відчувається, як в деяких. В міру м'ятна, освіжаюча, велика упаковка- 75 грамів.
- Достоинства:
- Якісна, м'ятно-освіжаюча, брали для зменшення чуттєвості зубів- норм! Велика упаковка.
- Недостатки:
- Не виявили
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста понравилась, действительно чувствительности нет, когда температура еды разная ( горячая и холодная) до этой пасты всегда была... Чистит тоже хорошо
- Достоинства:
- Отличная паста
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарна зубна паста у вигляді блакитного гелю. Зі своєю задачею справляється на 100%. Приємний аромат та відчуття після чищення
- Достоинства:
- Дієва
- Недостатки:
- Все влаштовує
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
для одного чищення потрібна зовсім невелика кількість. зменшує чутливість емалі
- Достоинства:
- Приємний, не занадто різкий м'ятний смак, добре очищає і залишає відчуття свіжості надовго. для одного чищення потрібна зовсім невелика кількість. зменшує чутливість емалі
- Недостатки:
- не виявлено
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Беру цю пасту чоловіку, гарно піниться, приємний смак, з паст масс-маркету обираємо тільки її.
- Лилия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Чудова паста
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Основна паста на кожен день для мене. Склад якісний. Добре піниться та очищує. Смак приємний, освіжає, але без надмірної ментоловості. Тюбик зручний, не залишається забагато залишків, які важно витиснути. А ще якийсь тактильно приємний матеріал з якого зроблено тюбик.
- Достоинства:
- Якість, аромат, смак, склад
- Мирослава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
У чоловіка чутливі зуби, йому дуже подобається ця паста. Дуже давно нею чистить зуби, чутдивість зникає. Він задоволений
- Достоинства:
- Ідеально для чутливих зубів
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваше повідомлення! Ми дуже задоволені Вашою думкою. Ми передамо дане повідомлення нашій команді.
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Довго підбирала пасту для чутливих зубів і вирішила спробувати цю. Перші зміни помітила вже через кілька тижнів регулярного використання — зуби стали менше реагувати на холодні напої. Паста приємна на смак, добре очищає і після чищення надовго залишається відчуття свіжості. Окремий плюс — не подразнює ясна та витрачається досить економно. Покупкою задоволена, буду брати ще.
- Достоинства:
- Якісна паста, виконує всі свої функції на 100 відсотків. Швидка доставка. Рекомендую і товар і продавця.
- Недостатки:
Представник постачальникаЦе чудовий огляд, дуже дякуємо! Ми раді, що Вам сподобався наш товар.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Тепер перед вибором пасти почав читати склад.
І якщо більшість наповнення ходить з однієї пасти в іншу, то є складові, які точно бачити не хочу. Тут немає SLS, немає антисптиків, є ПЕГ 8, є достатньо фтору в 1450, є Новамін, як те, що відповідає за захист від чутливості.
Чергує різні сенсодини для кращого ефекту і відсутності звикання.
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Одна з кращих в категорії співвідношення ціни та якості
- Достоинства:
- Дбайливе очищення, захист від карієсу
- Влад Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
добре очищає зуби
- Недостатки:
- Країна-виробник словаччина. З фтором